B3 Dai-Dö no.1 G-punkt Stål Dildo
B3 Dai-Dö no.1 G-punkt Stål Dildo
649,00 kr
Metal Dildo
Metal Dildo
Metal Dildo

B3 Dai-Dö no.1 G-punkt Stål Dildo

649,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Er du til det eksklusive, det lækre design og den gode kvalitet, så er Dai-Dö G-punkts dildoen helt sikkert noget for dig.

Dildoen er lavet af stål og vejer derfor noget mere end andre dildoer.  Den har mere tyngde, mere fylde og vil samtidig føles mere stimulerende end f.eks. en dildo fremstillet i silikone.

Denne sorte dildo har et meget sofistikeret og kinky look, og er derfor ideel at nyde sammen med din kæreste, mand eller elsker.

Dai-Dö har ikke samme krumning som alle andre G-punkts dildoer men har i stedet en kugle foroven, som støder imod og stimulerer dit G-punkt.   

En stål dildo som Dai-Dö har den egenskab, at du kan opvarme eller nedkøle den inden brug. Læg den f.eks. i et vandbad med enten varmt eller koldt vand i omkring 5 minutter, inden du bruger den. Når stål dildoen bliver varm, føles den utrolig blød på huden, og er den kold derimod giver den en meget intens fornemmelse, fordi den vil være meget koldere end din kropstemperatur.  

Dildoen har et skridsikkert silikone håndtag og er derfor meget nem at styre. Den kommer i en sort satinpose, hvori du kan opbevare den stilfuldt og sikkert.  

Vi anbefaler, at du bruger en silikonebaseret glidecreme sammen med stål dildoen, da dette vil give en mere glat og masserende oplevelse.

Husk altid at rengøre stål dildoen efter brug. Vi anbefaler Pjur Sexlegetøjsrengøring.

Detaljer

MATERIALE: Aluminium/rustfrit stål.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE: 18,4 cm.
DIAMETER: < 4,8 cm.
VÆGT: 454 g.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 10006.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk