B3 Dai-Dö no.1 G-punkt Stål Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Metal Dildo
 • Metal Dildo
 • Metal Dildo

B3 Dai-Dö no.1 G-punkt Stål Dildo

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Eksklusiv G-punkts dildo lavet af stål.

  Dai-Dö no. 1 kan opvarmes eller nedkøles, inden du bruger den.

  Føles tung og giver derfor ekstra stimulation.

  Meget stilren i designet.

  Har et silikone håndtag og er derfor nem for dig at styre.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du til det eksklusive, det lækre design og den gode kvalitet, så er Dai-Dö G-punkts dildoen helt sikkert noget for dig.

  Dildoen er lavet af stål og vejer derfor noget mere end andre dildoer.  Den har mere tyngde, mere fylde og vil samtidig føles mere stimulerende end f.eks. en dildo fremstillet i silikone.

  Denne sorte dildo har et meget sofistikeret og kinky look, og er derfor ideel at nyde sammen med din kæreste, mand eller elsker.

  Dai-Dö har ikke samme krumning som alle andre G-punkts dildoer men har i stedet en kugle foroven, som støder imod og stimulerer dit G-punkt.   

  En stål dildo som Dai-Dö har den egenskab, at du kan opvarme eller nedkøle den inden brug. Læg den f.eks. i et vandbad med enten varmt eller koldt vand i omkring 5 minutter, inden du bruger den. Når stål dildoen bliver varm, føles den utrolig blød på huden, og er den kold derimod giver den en meget intens fornemmelse, fordi den vil være meget koldere end din kropstemperatur.  

  Dildoen har et skridsikkert silikone håndtag og er derfor meget nem at styre. Den kommer i en sort satinpose, hvori du kan opbevare den stilfuldt og sikkert.  

  Vi anbefaler, at du bruger en silikonebaseret glidecreme sammen med stål dildoen, da dette vil give en mere glat og masserende oplevelse.

  Husk altid at rengøre stål dildoen efter brug. Vi anbefaler Pjur Sexlegetøjsrengøring.

  Detaljer

  MATERIALE: Aluminium/rustfrit stål.
  FTALATFRI: Ja.
  LÆNGDE: 18,4 cm.
  DIAMETER: < 4,8 cm.
  VÆGT: 454 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: B3 Dai-Dö no.1 G-punkt Stål Dildo

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.