B3 Dai-Dö no.5 Anal Stål Dildo
B3 Dai-Dö no.5 Anal Stål Dildo
899,00 kr
B3 Dildo
B3 Dildo
B3 Dai Dö no.5

B3 Dai-Dö no.5 Anal Stål Dildo

899,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Dai-Dö no. 5 er en eksklusiv stål dildo til anal stimulation. Fire kugler i forskellige størrelser danner tilsammen den kegleformede dildo, som vejer hele 454 g. Det er en robust dildo, som har noget mere tyngde end andre anal dildoer.

Dildoens form gør det nemt for dig at eksperimentere med anal stimulation. Kugle for kugle kan du forsigtigt indføre dildoen og gradvis øge stimuleringen, som du vil. Væn dig til den lille del og gå derefter langsom frem. Stål dildoens ujævne form vil ligeledes stimulere dig, når du fører den ind og ud.

Denne dildo er for dig, der går efter god kvalitet og eksklusivt design. Der er kræset for alle detaljerne, f.eks. er dildoen forneden beklædt med et lag af silikone, som gør, at du kan holde sikkert og fast omkring den.

Mange er vilde med dildoer lavet af stål, fordi det er muligt at give den præcis den temperatur, man ønsker. Læg dildoen i koldt eller varmt vand, inden du skal bruge den, og du vil opleve end helt anden nydelse end den, du er vant til. Varmer du dildoen, vil du opleve, at den bliver utrolig blød, når du bruger den. Er den derimod kold, vil du opleve, hvordan dildoen føles meget kontrastfuld og pirrende mod din varme krop.

Stål dildoen er primært en anal dildo, men kan også bruges vaginalt. Vi anbefaler, at du bruger en silikone glidecreme for at opnå den maksimale nydelse. Husk desuden at rengøre dildoen efter brug, f.eks. med Pjur Sexlegetøjsrengøring.

Det er vigtigt, at du rengør stål dildoen efter brug. Vi anbefaler Pjur Sexlegetøjsrengøring.

Detaljer

MATERIALE: Aluminium/rustfrit stål.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE: 14 cm.
DIAMETER: 3,8 cm.
VÆGT: 454 g.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 10009.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk