Sinfive Emigi BEGYNDER Light Bækkenbundskugle Sæt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Bækkenbundskugle Sæt for begyndere

Sinfive Emigi BEGYNDER Light Bækkenbundskugle Sæt

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Er du nybegynder er dette Emigi Bækkenbundskugle sæt det ideelle sæt til dig.

  Opnå større følsomhed og sexlyst med bækkenbundstræning.

  Træning af bækkenbunden anbefales af jordemødre, gynækologer og sexeksperter.

  Kuglerne vejer henholdsvis 42 gram og 58 gram.

  Fremstillet af allergivenlige kvalitets elastomer. 100 % phthalat-fri.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Sinfive Emigi Bækkenbundskugle Sæt er for dig, der er nybegynder inden for bækkenbundstræning. Netop disse kugler vejer nemlig mindre (42 og 58 g.) end de andre Emigi kugler her på Sinful.dk, som også findes til øvede og let øvede.

  Bækkenbundstræning anbefales af både gynækologer, jordemødre og sexeksperter verden over. Træningen hjælper dig bl.a.med at opnå større følsomhed i skeden, til at undgå inkontinens samt til at komme i god form efter en fødsel.

  Dette sæt består af  to dobbelte bækkenbundskugler: én på 42 g og én på 58 g. Start ud med den lette og skift så til den tungeste, når du føler dig stærk nok til det. Hver af de to bækkenbundskugler har under deres ydre skal to inderkugler, som roterer, når du bevæger dig, og derved træner dine bækkenbundsmuskler.

  Emigi Lovepearls er produceret af kvalitets elastome som er yderst hudvenlig og selvfølgelig ftalatfri. De har en anti-mikrobiel overflade, der sikrer god hygiejne.

  På selve bækkenbundskuglen sidder der en blød, fleksibel og yderst holdbar silikone snor, som man hiver forsigtigt i, når kuglen skal tages ud. En nem, behagelig og sikker løsning.

  Obs! Disse kugler findes også i tungere udgaver her på Sinful.dk shoppen.

  Hvordan træner jeg korrekt med Sinfive Bækkenbundskugle Sæt For Begyndere?

  Før Emigi Lovepearl op i skeden og lav en knibeøvelse og klem omkring den (start evt. ud med lave øvelserne liggende, det føltes mere behageligt indtil du vender dig til at have kuglen oppe).

  Fortsæt med at koncentrere dig om at knibe i små 5 min. Det er vigtigt, at du laver dine knibeøvelser korrekt, ellers vil du ikke opnå den gode form.

  Når du skal lave en knibeøvelse, er det vigtigt, at du slapper godt af. Du skal starte dit knib bagtil ved anus-indgangen og lige så stille bevæge dig frem mod skede-musklerne og til sidst forsøge at trække navlen ind mod ryggen.

  Husk at holde en masse små pauser, hvis du trænger til det.

  Når du har øvet dig lidt med Emigi kuglen, kan du begynde at gå rund med kuglen. Her vil du opleve at du helt uden ekstra arbejde vil træne bækkenbunden, bare det at kuglen er placeret i skeden. De fleste træner et par gange om ugen af 5-10 min.

  De fleste kvinder opnår større sexlyst og mere følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte! Påfør lidt glidecreme, inden du sætter kuglen op, det gør processen lidt nemmere.

  Detaljer

  MATERIALE: hudvenlige elastomer.
  FTALATFRI: Ja.
  ALLERGIVENLIG: ja.
  LATEXFRI: Ja.
  BRUGERMANUAL: Tysk, enkelsk, fransk, spansk.
  VÆGT: 42 og 58 g.
  LÆNGDE PÅ KUGLER: 6,5 cm. 
  LÆNGDE PÅ SNOR: 10 cm.
  DIAMETER: 3,2 (på det breddeste stykke).
  VANDTÆT: Ja. 

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Sinfive Emigi BEGYNDER Light Bækkenbundskugle Sæt

  Hvordan vurderer du produktet? *