Sinfive Emigi ØVEDE Heavy Bækkenbundskugle Sæt
Sinfive Emigi ØVEDE Heavy Bækkenbundskugle Sæt
249,00 kr
Bækkenbundskugle Sæt for øvede

Sinfive Emigi ØVEDE Heavy Bækkenbundskugle Sæt

4.3 (2)
249,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Sinfive Emigi Bækkenbundskugle Sæt for øvede er udviklet specielt til dig, der allerede har erfaring med bækkenbundstræning.

Bækkenbundstræning anbefales af både jordemødre, sexologer og gynækologer, fordi det bl.a. hjælper til at give dig en større følsomhed i skeden, til at undgå inkontinens samt til at komme i god form før og efter en fødsel.

Sættet består af to dobbelte bækkenbundskugler: én på 72 g og én på 92 g. Start ud med den lette og skift så til den tungeste, når du føler dig stærk nok til det. 

Emigi bækkenbundskugler er produceret af kvalitets elastome som er yderst hudvenlig og selvfølgelig ftalatfri. De har en anti-mikrobiel overflade, der sikrer god hygiejne.

På selve bækkenbundskuglen sidder der en blød, fleksibel og yderst holdbar silikone snor, som man hiver forsigtigt i, når kuglen skal tages ud. En nem, behagelig og sikker løsning.

Obs! Disse kugler findes også i lettere udgaver her på Sinful.dk.

Hvordan træner jeg korrekt?

Før Emigi Lovepearl op i skeden og lav en knibeøvelse og klem omkring den (start evt. ud med lave øvelserne liggende, det føltes mere behageligt indtil du vender dig til at have kuglen oppe).

Fortsæt med at koncentrere dig om at knibe i små 5 min. Det er vigtigt, at du laver dine knibeøvelser korrekt, ellers vil du ikke opnå den gode form.

Når du skal lave en knibeøvelse, er det vigtigt, at du slapper godt af. Du skal starte dit knib bagtil ved anus-indgangen og lige så stille bevæge dig frem mod skede-musklerne og til sidst forsøge at trække navlen ind mod ryggen.

Husk at holde en masse små pauser, hvis du trænger til det.

Når du har øvet dig lidt med Emigi kuglen, kan du begynde at gå rund med kuglen. Her vil du opleve at du helt uden ekstra arbejde vil træne bækkenbunden, bare det at kuglen er placeret i skeden. De fleste træner et par gange om ugen af 5-10 min.

De fleste kvinder opnår større sexlyst og mere følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte! Påfør lidt glidecreme, inden du sætter Elskovskugler op, det gør processen lidt nemmere.

Detaljer

MATERIALE: hudvenlige elastomer.
FTALATFRI: Ja.
ALLERGIVENLIG: ja.
LATEXFRI: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, enkelsk, fransk, spansk.
VÆGT: 72 og 92 g.
LÆNGDE PÅ KUGLER: 6,5 cm.
LÆNGDE PÅ SNOR: 10 cm.
DIAMETER: 3,2 (på det breddeste stykke).
VANDTÆT: Ja.

VARENUMMER: 12900.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Bækkenbundskugler

Synes at de er super nemme at bruge, dog er det en god idé at købe noget glidecreme til indføringen. Må dog indrømme at jeg ikke kan føle det helt store resultat endnu, men har dog heller ikke brugt dem hver dag. Synes dog godt, at der kunne have fulgt en kort vejledning med til brug af kuglerne og hvor lang tid de skal anvendes osv.. menellers super god kvalitet og hurtig levering. Læs mere

-
5 4 1
Skøn kvalitet

Produktet er lavet af en rigtig god kvalitet. Resultatet er lidt svært at sige endnu men er sikker på det nok skal blive godt. Jeg bruger dem hver dag så det kan ikke blive andet den godt. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk