Guides

6 skønne stykker sexlegetøj til par

Sexlegetøj er ikke kun forbeholdt solosex, men bestemt også noget, du og din partner kan få stor glæde af og nyde sammen.

Legetøj til par kommer i mange forskellige variationer, så der er noget for enhver smag og lejlighed. Nogle vil gerne have bare en enkelt ting med under dynerne, som en kildefjer til at pirre hinanden med i et forførende forspil, eller et blindfold for at skærpe de andre sanser. Andre kan godt lide noget lidt mere avanceret, som f.eks. app-styrede vibratorer, fjernbetjent æg eller bondage og bindeting.

Uanset hvad, er det kun fantasien sætter grænser. Det vigtigste er, at I finder det helt rigtige stykke sexlegetøj, der kan være det lille ekstra krydderi der skal til, for at booste sexlivet. Her er vores bud på 6 skønne stykker parlegetøj, I kan pifte jeres sengelege op med.

We-Vibe

we-vibe_4_plus_We-vibe er en storfavorit hjemme i soveværelserne. Den smalleste del af vibratoren indføres i skeden, og rammer op imod G-punktsområdet, mens den brede del lægger sig på hendes klitoris og stimulerer den med sine dybe vibrationer. Det smarte ved den er, at kvinden kan bære den, mens manden er inde i hende. Og samtidig får han også få glæde af vibrationerne. We-Vibe kan både betjenes med en trådløs fjernbetjening, men også via en app, du kan hente ned på din mobil. Din partner kan også hente app’en og dermed kan han overtage styringen af vibrationerne. Selv hvis han sidder i et helt andet land.

Ohmibod

ohmidbod_blue_motionOhmibod klitorisvibrator er lidt i samme boldgade som We-Viben, men denne er designet til udelukkende at stimulere udvendigt. Hun placerer den i trussen, så den runde spids rammer klitoris, og så kan hun styre alle de pirrende vibrationer på sin mobiltelefon, når hun har hentet den medfølgende app ned. Og det samme gør sig gældende for ham. Med et ekstra tilkøb og en Wi-Fi forbindelse kan vibratoren styres, selvom I sidder i hver sin ende af landet. Og I kan skabe jeres helt egne favorit vibrationsprogrammer og gemme dem på app’en.

Glidecreme

Sinful glidecremerGlidecreme er også et rigtig dejligt supplement til sexlivet. Det kan bruges både som massageolie, hvor I kan varme hinanden op med sensuel massage og så selvfølgelig som ekstra glidemiddel på kønsdelene, så det føles ekstra glat og glidende. En vandbaseret glidecreme kan bruges på stort set alt sexlegetøj og kondomer. Prøv f.eks. Sinful Aqua, der også er både duft- og pletfri. En silikonebaseret glidecreme er tykkere i konsistensen og føles derfor mere blød og den holder den glidende effekt i længere tid. Sinful Silk har en skøn glideevne og efterlader desuden også huden silkeblød efter den dejlig intimmassage.

Erotic 4 Real

erotic-4-real-01_1Nogle gange kan man flytte legene ud af soveværelset og begynde et helt andet sted. Som et sjovt og anderledes forspil, kan I prøve at spille et spil med et erotisk tvist. Erotic 4 Real giver jer mulighed for at opdage nye sider af hinanden og indeholder mange spændende og frække udfordringer, der kan åbne op for jeres (måske) mere hemmelige sider og fantasier. Her handler det ikke om at vinde eller tage, men at åbne op for jeres tanker, følelser og lyster.

Tenga SVR penisring

15136_-_tenga_smart_vibe_ring_0001_02En penisring giver også begge parter mulighed for ekstra pirring. Når manden bærer den, vil den klemme omkring roden på hans penis, og han vil opleve at hans rejsning vil holde i længere tid og hans erektion vil også føles større og hårdere. Tenga SVR er en vibrerende penisring, som han kan mærke i ringen og som hun kan læne klitoris imod samtidig. Den bedste stilling at bruge den i er, når hun sidder oven på ham. På den måde kan hun selv kontrollere lige præcis hvor vibratoren rammer hende bedst. Tenga er en producent, er ikke går på kompromis med kvaliteten.

Lovetoy Par Sæt

lovetoy_starter_s_tHvis I vil have mange ting at vælge imellem, er Lovetoy Par Sæt et godt bud, da det indeholder mange forskellige legesager, så I også har mulighed for at prøve mange forskellige fantasier af. Her har I bl.a. mulighed for at eksperimentere med blid SM, da sættet, udover et blindfold, kildefjer og et par forskellige vibratorer, også har manchetter til at spænde hinanden fast med, brystklemmer og en spanker. Derudover får i masser af kunstige rosenblade, som kan bruges til at sætte den rette stemning, når I tager det nye sexlegetøj i brug.