Guides

Hold rejsningen længere

Hvis du har tendens til at miste rejsningen, er der ingen grund til at fortvivle. Der findes masser af gode produkter til at holde erektionen længere, uden at du mister følsomheden eller lysten.

Et af de mest populære produkter er Stud 100 Spray, som er en meget efterspurgt forsinkelses spray, der kan styrke din seksuelle udholdenhed og modvirke for tidlig sædafgang.

Det er dog ulovligt at sælge Stud 100 Spray i Danmark, fordi den indeholder det lokalbedøvende middel benzokain. Når Benzokain kommer i kontakt med hud og slimhinder, kan det give allergi, eksem og hævelse.

Men der findes mange gode alternativer, hvis du gerne vil kunne holde længere i sengen. Nedenfor kan du se nogle af vores bud på effektive forsinkelses-cremer og spray’s:

Stallion Forsinkelses Delay Creme


StallionStallion Forsinkelses Delay Creme er en effektiv creme, der smøres på glansen af penis et par minutter inden virkningen ønskes. Cremens aktive ingredienser hjælper dig med at holde længere i sengen, så du og din partner kan nyde hinanden længere. Hvor Stud 100 Spray er tynd i konsistensen og sprøjtes på, er Stallion Forsinkelses Delay Creme noget tykkere og skal smøres på.

Det skriver kunderne om Stallion Forsinkelses Delay Creme:

Hans: “Jeg troede at den ville bedøve min fornemmelse på hoved og glans, men cremen virker anderledes. Det er en ny fornemmelse i mit lem. ”

Mejerist: “Jeg tror at det er første gang at vi har elsket i 30 min. uden at det har været over flere gange. Så til jer der har problemer med at I kommer for tidligt, så er her løsningen og den er meget brugervenlig, og det vil gøre jer begge to glade at I kan nyde hinanden i længere tid.”

Pjur Superhero Serien

Et andet alternativ til Stud 100 Spray er Pjur. De har lavet en hel serie inden for sprays og sera, der hjælper med at hold erektionen længere.SerumPjur Superhero Serum lægger sig som en beskyttende hinde omkring penis, så følsomheden nedsættes. Serummet bedøver ikke, men mindsker sensitiviteten og han vil kunne holde længere, til glæde for jer begge. Den sprøjtes på penis, inden onani eller samleje, og der går ca. 15 sekunder fra serummet er sprøjtet på, til den begynder at virke.

 


PerformancePjur Superhero Performance Spray indeholder aktive ingredienser, der har en dobbeltvirkende effekt, da den både øger blodtilførelsen til penis men også nedsætter følsomheden i penis, så du kan holde (endnu) længere. Den er allergivenlig og udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser.

 


pro-long-sprayPjur MED PRO-LONG Spray hjælper også mod for tidlig udløsning. Den er dermatologisk testet og nedsætter hverken din sexlyst eller oplevelse med din partner. Den kommer i pumpeflaske og indeholder ikke drivgasser. Èt spray er nok til at sikre dig optimal virkning.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilket af produkterne du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan råde og vejlede dig. Kontakt kundeservice på service@sinful.dk eller på telefon 70 77 70 70.