Anmeldelser

Anmeldelse: MYHIXEL TR

Alle dem, der gerne vil holde tre gange så lang tid, som de plejer i dobbeltsengen, rækker hånden op!

Hvis kvinder gerne vil have mere kontrol over bækkenbunden, mærke mere under sex og opleve dybere orgasmer, så er der et helt hav af bækkenbundskugler og trænere, som kan hjælpe til mere lyst, mere nydelse og et bedre sexliv.

Men hvad med mænd? Hvad gør de, når de gerne vil have mere ud af sex? Det skal jeg sige dig! De bruger MYHIXEL TR App-styret Masturbator.

“MYHIXEL is an absolute revolution for men and their sex lives.”

Sådan beskriver firmaet bag selv denne utraditionelle masturbator. MYHIXEL TR er nemlig meget mere end endnu en masturbator på markedet. Den er både sexlegetøj, hjælpemiddel og vejleder på én og samme tid. Det gør den til den perfekte makker for dig, der gerne vil blive en bedre sexpartner.


4,5 gule stjerner ud af 5 mulige

Fordele
Eksklusivt og diskret design
Er både en masturbator og et hjælpemiddel
Lydsvag, stænktæt og let at betjene
Sleeve med en livagtig fornemmelse

Ulemper
Forsigtige vibrationer
Kræver tålmodighed og dedikation
Sleeve med meget neutralt/anonymt udtryk


Hvad er MYHIXEL?

MYHIXEL er en masturbator til mænd, som findes i to forskellige udgaver: “MED” og “TR”.

MED-udgaven er designet til at hjælpe mænd, der er diagnosticeret med for tidlig udløsning/præmatur ejakulation. Det kaldes det, når udløsning sker mindre end 3 minutter efter penetration.

MYHIXEL TR, som vi anmelder i dette blogindlæg, er designet til dig, der ikke er diagnosticeret med for tidlig udløsning, men som gerne vil holde længere og blive mere bevidst under klimaks. Du får ikke bare mere kontrol over din udløsning, du nyder også mere. Ret ønskværdigt, ikke?

Sexlegetøjet MYHIXEL TR til mænd i navygrøn med kobberfarvet låg

Stilrent design

MYHIXEL TR er en moderne masturbator, der emmer af eksklusivitet fra inderst til yderst. Den hårde, ydre skal er beklædt med armygrønt silikone, der ikke bare giver den et stilfuldt udseende, men også gør den nem at holde fast i uanset, om du giver den gas eller tager den med ro.

Selve låget er kobberfarvet – en farve, som har hittet længe og stadig gør det, og som sikkert er at finde som lampeskærm, lysestage eller andet pyntepjat i de fleste danske eller skandinaviske hjem efterhånden.

For at gøre en lang historie kort, så ligner MYHIXEL TR altså ikke andre typiske masturbatorer. Den er flot, den er stilfuld og den gemmer på guld!

Liggende MYHIXEL TR i navygrøn uden låg

Indeni finder du nemlig et blødt og lækkert sleeve i et livagtigt og fleksibelt materiale, som giver dig fornemmelsen af at trænge ind i en skøn og villig vagina. Sleevet har en indre struktur af bløde dupper, som også giver dig en naturtro fornemmelse.

Dets dybde måler 14 cm og den indre diameter strækker sig fra 2 cm til 6,4 cm, så der er plads til langt de fleste størrelser af penisser.

Det neutrale ydre vil formentlig dele vandene. Hvis du tænder mest på en detaljeret, vaginal åbning, som du kender det fra Fleshlights, så er sleevet i MYHIXEL TR måske en skuffelse. Hvis du derimod foretrækker at bruge din fantasi, så er sleevets udseende helt perfekt.

Hvad kan MYHIXEL TR?

Måske er det egentlig nemme at spørge, hvad kan den ikke? Som vi var inde på før, så er MYHIXEL TR nemlig både hjælpemiddel og masturbator i et og samme produkt, så du selv kan designe, hvilken oplevelse, du gerne vil have.

Mens du gør dig klar til at komme i den rette stemning, kan du lige så godt bruge et øjeblik på at gøre masturbatoren klar til at tage godt imod dig. Det kan du blandt andet gøre ved at tænde for varmefunktionen på den nederste knap – lige under ON-knappen.

Billede af knapperne på MYHIXEL TR

Hold knappen inde et par sekunder til den begynder at lyse og husk at lade låget sidde på. Det er nemlig her, varmestaven er placeret. I låget og på masturbatorens kant finder du to sæt magnetiske plader, som gerne skal matche, når du sætter låget på.

Når masturbatoren har nået den ønskede temperatur, og du er kommet i det helt rigtige humør, så mangler du blot en god vandbaseret glidecreme til at fuldende oplevelsen.

Der medfølger en prøve på 3 ml, når du køber din MYHIXEL TR, men du kan altid finde mere i Sinfuls store udvalg af glidecremer.

Du kan spice oplevelsen endnu mere op ved at tænde for de pirrende vibrationer. Det gør du ved at holde ON-knappen nede i et par sekunder, til den begynder at lyse. Masturbatoren har et niveau af milde, nærmest kildrende og utroligt lydsvage vibrationer, som primært mærkes i de første par centimeter af sleevet. Vibrationerne er udviklet specifikt til at højne din egen kontrol over udløsningen.

Selve bunden af masturbatoren kan drejes, så du kan indstille et ekstra pirrende vakuum, og den sugende fornemmelse gør bestemt ikke oplevelsen værre.

Den revolutionerende app

Der, hvor MYHIXEL TR adskiller sig betydeligt fra andre masturbatorer i samme kategori, er i den gratis app MyHixelPlay, som du finder til både Android og iOS. Den er let at gå til og fungerer næsten som din egen personlige sexolog.

Med appen får du adgang til et innovativt gameplay, der tager dig på en rumrejse mod nye galakser og en bedre præstation i dobbeltsengen. Efterhånden som du kommer igennem de forskellige steps, låser du op for nye muligheder – fuldstændig ligesom når du gennemfører en bane i Super Mario.

Skærmbillede af MyHixelPlay til iOSTil at begynde med skal du besvare nogle spørgsmål omkring dit sexliv og udholdenhed og derefter er du klar til at besøge de forskellige planeter. Hver planet har en øvelse eller et fokus, som hjælper dig til at blive mere bevidst om fornemmelser og muskler, når du bruge din masturbator (eller er sammen med din partner).

Programmerne er designet af Jesús E. Rodriguez, som er direktør for Murcian Sexologisk Institut og samarbejdspartnere fra Miguel Hernández Universitet i Spanien.

Med metoder som Sphincter Control Training (træning af kontrol over lukkemuskulaturer) og Cognitive Behavioral therapy (kognitiv adfærdsterapi) har teamet bag MYHIXEL testet om og hvordan mænd kan træne sig til en bedre stamina/udholdenhed blandt andet ved hjælp af mastubatorer med vibrationer.

Du kan læse meget mere om de forskellige undersøgelser hos Plos.org og The Journal of Sexual Medicine, hvis du har lyst.

Sandhedens time

MYHIXEL TR er uden tvivl et sofistikeret bekendtskab. Det stilfulde ydre er ganske enkelt noget for sig, og man skal kigge langt for at finde samme type produkter, der rummer samme eksklusivitet og sans for æstetik. Og tanken bag er god – et onaniprodukt, der ikke bare føles lækkert, men som også gør dig til en bedre partner i sengen.

Appen er virkelig godt sat sammen og gør brugen af masturbatoren til noget ganske særligt. Med den bliver oplevelsen meget anderledes end hvis du “bare” skulle prøve endnu en (flot) masturbator.

MYHIXEl TR er ikke et quickfix, men hvis du er opsat på at træne dig til bedre udholdenhed og har gåpåmod og tålmodighed nok til gå igennem de forskellige øvelser, så får du altså en hjælpende hånd, så at sige, som du kan bruge resten af din seksuelle karriere.


Psst! Vil du vide mere om, hvordan du holder længere i sengen? Så læs vores ultimative guide!