Guides

Træn med bækkenbundskugler

Bækkenbundsmuskulaturen har som alle andre muskler godt af at blive trænet, og bækkenbundsøvelser anbefales af både jordmødre og gynækologer.

Har du stærke bækkenbundsmuskler, vil du opleve, at du bliver strammere forneden og opnår større følsomhed i skeden. Dette vil gøre sex til en meget bedre oplevelse. Både for dig og din partner. Han vil få større glæde af dine stærke muskler forneden, da han vil kunne mærke et fastere greb om penis, når I dyrker sex.

Alle kvinder kan få gavn af bækkenbundsøvelser. Det gælder både dig der er ung, dig der lige har født eller dig der har problemer med inkontinens.

Men hvordan får man så de stærke bækkenbundsmuskler? Det gør man bl.a. ved simpel og effektiv træning med bækkenbundskugler.

Inden du læser videre om bækkenbundstræning, så tag et kig på videoen herunder, hvor jeg fortæller om Je Joue Ami bækkenbundskugle sættet, som er noget af det bedste, du kan få. På videoen fortæller jeg også, hvordan du bruger bækkenbundskugler.

t

Kom hurtigt i gang med bækkenbundsøvelser
For at komme godt i gang med bækkenbundsøvelser er det første gang du skal bruge bækkenbundskugler og ønsker du en blid start i et roligt tempo, så vil jeg anbefaler Fun Factorys Smartball UNO . Det er en enkel kugle på en snor, som er utrolig nem at have med at gøre. De fleste kvinder kan holde kuglen oppe uden de store problemer. 

Til dig med bækkenbundsmuskler af stål

Har du gode muskler og ønsker en effektiv træning, hvor du kan opnå hurtige resultater, så anbefaler jeg Fun Factory Smartball DUO . Her skal du holde to kugler oppe, og du vil skulle bruge ekstra kræfter, da den naturligvis er tungere end den med én kugle. Du kan sagtens bruge kuglerne, imens du går rundt. Dette vil dog sætte endnu større krav til dine bækkenbundsmuskler.

Fun Factory Smartball DUO vandt i 2011 titlen som de bedste bækkenbundskugler på Ekstrabladet.dk. 

Luksusudgaven

Er du villig til at betale lidt ekstra for at få lidt luksus, så vil jeg klart anbefale Je Joue Ami bækkenbundskugle sættet, som jeg fortæller om på videoen ovenover. Sættet består af tre bløde kugler med hver sin vægt og størrelse. Sættet kan bruges af både nybegynderen og den øvede. Start med den letteste kugle og øg sværhedsgraden, jo stærkere du bliver.
Læs også bækkenbundstræning – effektiv guide blog indlægget hvor du kan lære mere om bækkenbundstræning.