Anmeldelser

Bedste Dildo – TESTVINDER

Det kan være svært at afgøre præcis hvilken én, der er den bedste dildo på markedet. Hvad én person synes er den bedste dildo gælder ikke nødvendigvis for en anden. Ofte bliver der dog lavet tests, som man med fordel kan bruge, hvis man er på jagt efter den bedste dildo. Side6.dk har netop sat sig for at finde den bedste virkelighedstro dildo – eller penislignende dildo om man vil. Dvs. den bedste af de dildoer, som i både størrelse og form ligner den ægte vare.

Den bedste dildo i testen blev dildoen Tantus Buzz. Ved første øjekast er Tantus meget attraktiv. Den har en form, som er meget virkelighedstro, og så ser den med sin silikoneoverflade rigtig lækker ud. Når man holder den op mod lyset, glimter den nærmest som en diamant, hvilket gør den meget feminin.

tantus-buzzOm Tantus skrev dommeren i testen: ”Farven, formen – ja, i virkeligheden det hele ved denne her dildo var umiddelbart tiltalende og indbydende, så den holdt altså hele vejen”.

Denne bedste dildo i testen er fremstillet i medicinsk silikone. Dette gør Tantus Buzz ret fleksibel, dog uden at den mister sin stimulerende hårdhed. Desuden er den både allergivenlig og phthalat-fri, hvilket jo også kun er et plus.

Som en rigtig god detalje, så medfølger der til Tantus Buzz en lille vibrator, som man kan sætte op i dildoen, hvis man er til en vibrerende stimulation. Som en anden testvinderværdig detalje skrev dommeren:

”Buzz 1 har desuden en ”fod” i bunden (…) ”Foden” giver et bedre greb, især hvis man bruger rigeligt glidecreme, hvilket jeg kun kan anbefale, sådan helt generelt”.

Derudover sagde testen, at Buzz i størrelsen er en gennemsnitsdildo, hvilket klart er at foretrække frem for en for stor eller for lille dildo. 

Amor dildo blev nummer 3 i testen

Dildoen Fun Factory Amor, som du også finder i Sinful.dk shoppen, kom ind på en flot 3. plads i testen. Det gjorde den bl.a. med begrundelsen, at størrelsen og gørelsen ikke nødvendigvis altid hænger sammen.

fun-factory-amor_1”Stor, lang og tyk, er ikke altid lig med klart bedst – og da slet ikke, når det kommer til dildoer og vibratorer. Og for den sags skyld, hvad manden kan præstere mellem benene – generelt vurderet”, skrev dommeren.

Og Fun Factory Amor er da også lidt mindre end andre dildoer. I tykkelsen er den dog meget naturtro, hvilket klart intensiverer nydelsen, når du bruger den. I testen blev Amor kaldt for en rigtig god begynder-dildo, og derudover kan den bruges både analt og vaginalt.

Udover de naturtro dildoer findes der selvfølgelig også mange andre gode dildoer, som kandiderer til at kunne være den bedste dildo. Her giver vi et bud på nogle andre gode dildoer inden for forskellige kategorier.

lelo-islaEr du til luksuriøs G-punkts stimulation, så vil du elske LELO Isla dildo vibratoren. Denne dildo er en del af LELO’s luksuriøse nydelsesserie. Den har et skønt design i flot kvalitets silikone og med en indvendig støbning i guldfarve. Den er i en fin mellemstørrelse og er derfor perfekt både til nybegynderen og til den øvede.

Det er Islas kurvede design, som gør den ideel til G-punkts stimulation. Og så har den et ergonmisk håndtag, som gør den meget nem at håndtere og målrette.

g-ki_1En anden skøn G-punkts vibrator er G Ki fra Je Joue. Det specielle ved denne dildo vibrator er, at den er justerbar. Den er simpelthen bøjelig, således at du, ved at tage ved den med begge hænder, kan indstille den i en vinkel, så den vil ramme præcis dit G-punkt.

Andre gode dildoer

En lidt anderledes og meget effektiv dildo er Stubby. Trods den beskedne størrelse, så er Stubby virkelig effektiv, og så har den altså også et skønt design.

stubbyEn lidt anderledes og meget effektiv dildo er Stubby. Trods den beskedne størrelse, så er Stubby virkelig effektiv, og så har den altså også et skønt design.

Den har en bølget overflade, som du vil kunne mærke, når du fører den ind og ud. Og så har den en krans ved roden, som stimulerer dig ved skedeåbningen – både for og bag. Stubby er i DR1’s TV-program Rabatten blevet kåret til det bedste sexlegetøj.

Når vi snakker den bedste dildo, kommer vi selvfølgelig ikke uden om den populære rabbit vibrator. Dildoen som mest af alt blev kendt, fordi den var med i et afsnit af den populære TV-serie Sex and the City.

Her hos Sinful.dk er det især Jessica Rabbit Vibrator, som er populær. Den har de helt klassiske rabbit egenskaber og desuden en ekstra lille bullet vibrator, som stimulerer ved skedeindgangen.

De roterende kugler i dildoen samt de pirrende kaninører gør Jessica Rabbit Vibrator til et meget orgasmefyldt bekendtskab. I øvrigt har den vundet titlen ”bedste rabbit vibrator” på ekstrabladet.dk.

På videoen herunder fortæller Mathilde lidt om, hvordan Jessica Rabbit vibratoren fungerer.

God fornøjelse med at finde den bedste dildo!