Guides

Bedste Rabbit Vibrator

Vi ved efterhånden alle sammen godt, hvad en rabbit vibrator er for en tingest. Efter at den ellers så pæne Charlotte York introducerede den i TV-serien Sex and the City, har kanin-vibratoren fundet vej til rigtig mange natborde hos kvinder i hele verden. Måske har du bestemt dig for, at det nu er dit natbord, den skal finde vej til? Læs med her, og find ud af, hvordan du finder den perfekte og bedste rabbit vibrator for dig.

Hvad er en rabbit vibrator?

 Men hvad er det nu lige, der kendetegner en rabbit vibrator og hvilken én er den bedste rabbit? I dag findes der rigtig mange forskellige rabbits i forskellige afskygninger, som kan alt muligt forskelligt. Den helt klassiske rabbit, som vi kender den fra Sex and the City, har dog nogle helt karakteristiske kendetegn. De kommer her:

– En rabbit vibrator består af en dildo til at føre op, hvorpå der sidder en klitoris vibrator med kaninører til udvendig stimulation.

– I selve dildoen har rabbit’en indre rækker af kugler, som roterer og derved masserer og stimulerer din skede samtidig med, at hele dildoen roterer.

– De små kaninører kan vibrere og derved stimulere din klitoris meget intenst.

– Som du kan læse, giver en rabbit vibrator dig altså maksimal stimulation både indvendigt og udvendigt. Og det er denne egenskab, der har gjort den til et meget orgasmefyldt bekendtskab for rigtig mange kvinder i hele verden.

Find din nye rabbit vibrator

 Som jeg har skrevet længere oppe, findes rabbit’en i mange forskellige afskygninger. Hvilken du skal vælge, afhænger helt af din erfaring, dit temperament og din smag.

Jeg vil herunder forklare lidt omkring de forskellige populære rabbits, så du kan bliver lidt klogere på, hvilken én der er noget for dig.

Min første rabbit vibrator

Skal du ud og købe en rabbit vibrator for første gang, så er det en begynder rabbit vibrator, der er den bedste rabbit for dig.

begynder-rabbit-vibratorDet er en både slank og blød dildo, som har alle de klassiske rabbit egenskaber. Den har den perfekte størrelse til en nybegynder, som ikke ønsker at starte for voldsomt ud.

Selvom den har en fin lille størrelse, er den dog ret så effektiv med sine 4 rækker af kugler der roterer, dildoen der også drejer rundt og de effektive kaninører, der vibrerer omkring din klitoris.

Du kan justere den i styrke og vibrationsmønster og blive stimuleret af alt fra milde og kraftige til pulserende vibrationer.

Jessicca Rabbit Ultimate Extra TESTVINDER

Ønsker du den helt klassiske rabbit i både form og funktion (og lidt mere til), så er det denne testvinder, Jessica Rabbit Ultimate Extra, du skal have fat i.

jessica-rabbit-ultimate-_extra-Ultimate Extra har tidligere vundet en test på Ekstrabladet.dk som den bedste rabbit vibrator. Den gør virkelig et effektivt stykke arbejde – både indvendigt og udvendigt. Den har to rækker af indvendige kugler og derudover kaninørerne, som arbejder på højtryk for at tilfredsstille din klitoris.

Som et ekstra plus har Jessica Ultima Extra en lille bullet vibrator siddende på bagsiden af dildoen, som stimulerer dig indvendigt sammen med dildoens og kuglernes rotationer.

Je Joue FiFi opladelig rabbit vibrator TESTVINDER

I FiFi får du en moderne og meget stilfuld udgave af rabbit’en. Den giver en lige så nydelsesfuld og kraftig stimulation som de klassiske rabbits men er blot pakket ind i et skønt og ergonomisk design. Og så er den lidt mindre i størrelsen.

Je Joue FiFi er en luksuriøs rabbit, hvor du virkelig får noget for pengene. Den er i 2012 blevet kåret til den bedste rabbit vibrator på Ekstrabladet.dk. Det er den bl.a. på grund af dens brugervenlighed, sit smukke design og selvfølgelig sin effektivitet.

fifi-rabbit-vibratorDen har ikke de indre roterende kugler som den klassiske rabbit men derimod nogle meget effektive vibrationer i både dildo og kaninører, som du selv kan styre om skal være milde, kraftige eller pulserende.

Som den eneste af de rabbit vibratorer, som jeg har præsenteret her i indlægget, er den opladelig, og du slipper derfor for batterier.

God fornøjelse med din rabbit vibrator!