Guides

Sådan giver du ham blowjobs i verdensklasse

Hokus pokus manden i fokus! Den 14. marts er det International Bøf og Blowjob-dag – mændenes svar på Valentine’s Day – og som traditionen foreskriver skal han forkæles med læssevis af hede og saftige kys. Dernede altså. Læs her, hvordan du gør hans favoritdag ekstra fræk og uforglemmelig.

Vi kan ikke give dig opskriften på den perfekte bøf – til gengæld får du her vores step-by-step guide til mindblowing mundsex (og en lykkelig, tilfredsstillet mand!). Og ja, der er også tips og tricks til dig, der kører solo.

Ned på knæ

Der findes mange måder at give et blowjob på, men den bedste stilling for jer begge er den, hvor han står op, mens du knæler foran ham. Den giver dig de bedste arbejdsbetingelser (du kan nå både hans baller og kugler), og den giver ham det bedste udsyn. Læg eventuelt en pude under dine knæ, så du sidder blødt og behageligt under hele seancen.

Op med håret

Det kan lyde lidt usexet og praktisk, men en elastik i garnet gør altså underværker for jer begge, når I kaster jer ud i blowjob-disciplinen. Sæt dit hår op i en hestehale eller knold, så dine lokker ikke niver, filtrer og kommer i vejen. Det giver dig større bevægelsesfrihed og ham en fremragende udsigt (og hankønsvæsner er altså yderst visuelle). Jo mere han kan se dig slikke, sutte og nyde hans penis, desto frækkere bliver oplevelsen for ham.

Slik dig vej

Tir ham lidt, inden du “går ned” på ham. Brug din tunge til at kilde og drille andre erogene zoner på hans krop end penissen. Alene det, at din mund befinder sig i ‘nabolaget’, vil drive ham til vanvid af forventning og spænding! Forvandl eventuelt hans krop til én stor, uimodståelig fransk dessert med den spiselige System JOs Gelato glidecreme, der smager af creme brulée, og slik dig herefter vej til hovedretten.

Husk, et blowjob kan ALDRIG blive for vådt. Brug derfor ALTID rigeligt med smørelse – med eller uden smag – under hele legen.

Tunge, tunge, tunge

Forestil dig, at hans penis er en stor, velsmagende softice. Start med at slikke helt nede fra mellemkødet eller roden, og lad din tunge glide blødt og laaaaangsomt hele vejen op til hans glans. Når du er nået til toppen, slikker du hovedet (stadig med blide tungestrøg) og starter forfra igen. Et andet nemt trick er at lade, som om din tunge er en sommerfugl. Brug spidsen, og lad den ‘flagre’ i forskellige retninger over hans penishoved (bonuspoint for at ramme spalten og penisstrengen!)

Træk det orale trumfkort, og forvandl din mund til en vibrerende out-of-this-world blowjobmaskine med Nasstoys Surenda Oral Vibrator.

Sæt lyd på

De kloge siger, at et vellykket blowjob lige så meget handler om DIN entusiasme og nydelse som hans. Jo mere du smasker og stønner (og bare gi’ den gas med lydeffekterne), desto tydeligere signalerer du, at du elsker følelsen og smagen af hans store penis i din mund. Din begejstring vil sende ham HELT ud over kanten.

Brug hænderne  

Det kræver øvelse at blive dygtig til at bruge hænder, tunge og læber på samme tid, men klør fem ER virkelig din bedste ven, når du skal mestre et blowjob i verdensklasse. Din hånd agerer nemlig naturlig forlængelse af din mund og giver dig mulighed for at stimulere HELE hans manddom på én gang.

Luk læberne rundt om hans penis, og før ham langsomt ind i munden. Tag så fat om penisskaftet med begge hænder, og bevæg mund og hænder i takt – op og ned, op og ned, op og ned. Fortsæt rytmen, og variér med at stramme læberne og ‘tviste’ hænderne let fra side til side, mens du lader din tunge cirkle og glide frem og tilbage over hans penisstreng. Du kan også tage fat om roden af hans penis med den ene hånd og klemme let, mens du bruger din mund og anden hånd til at stimulere hans penishoved og øvre penisskaft. Når du knuger din hånd forsigtigt om penisroden, vil du tvinge blodet opad og øge følsomheden i hans penishoved.

Leg med hans kugler

Du må endelig ikke overse hans højtelskede, übersensitive kugler. Hold forsigtigt (med streg under forsigtigt!) om dem, når du leger med hans penis, og dyk så målrettet ned og giv dem lidt tunge-action. Tag dem i munden, og sut eller sug nænsomt – så skal du virkelig høre ham tigge om mere!

Kig ham dybt i øjnene

Se ham dybt og intenst i øjnene, når du tager ham i munden. Han vil forgude dig for at sende ham kinky, lystne blikke, mens dine læber kærtegner og omslutter hans allerhelligste (og som bonus får du det vildeste selvtillidsboost ud af at se, hvad du gør ved ham).

Go deep

Rigtig mange mænd fantaserer om at blive deep-throatet. Det kræver en del øvelse at tage ham helt til roden med munden, så gå langsomt frem (og gør det KUN, hvis det er noget, du selv har lyst til!). Brug eventuelt den smarte Comfortably Numb Deep Throat Spray, der hjælper med at kontrollere din gag-refleks og gør det både nemmere og mere behageligt at give ham et lækkert, dybt blowjob.

Pir hans sanser

Tag mundjobbet til næste niveau,og overrask hans “bedste ven” med kulde, varme eller bobler. Sut på en isterning, nap en kold slurk vand eller drik lidt varm te, lige inden du slikker ham. Du kan også sende sitrende bølger af fryd og lyst igennem ham, hvis du gemmer lidt boblevand i munden, mens du sutter ham. Eller prøv de forfriskende og frække Before, During & After Pastiller med mintsmag, og forlæng den pirrende sanseoplevelse ud over det sædvanlige med prikkende, kølige kys.

Fænomenale blowjobs til singlemanden

Selvom du er single, skal du naturligvis ikke snydes for en fræk og fænomenal blowjob-oplevelse på din favoritdag.

Blowjobs on demand

Få alle de blowjobs, du vil ha’ (når du vil ha’ dem), med den håndfri Autoblow 2+ Blowjob. Læn dig godt tilbage, og nyd den intense følelse af ultrarealistisk oralsex. Du bestemmer helt selv, hvor blid eller intens stimulation du ønsker. Tættere kommer du ikke den ægte vare.

Oralsex udover det sædvanlige

Kør solo, og få oralsex ud over det sædvanlige med Blow-Yo Intense Tickler, der har et pirrende, indvendigt mønster med intense dupper og knopper til at stimulere din penis på alle ledder og kanter. Yderst vanedannende!

 

Rigtig glædelig 14. marts og “bon appetit” derude!