Nyheder

Bøf og Blowjob Dag

Den 14. februar, der er Valentines dag, står for mange mænd som en enten-eller dag. Enten husker de at give kæresten en særlig gave i anledning af Valentines dag. Eller også sover de på sofaen et par dage…

Som et modtræk til denne dag, har mændene opfundet deres egen mærkedag; “International Steak & BJ-day”, som på dansk meget mundret kaldes “Bøf og Blowjob dag”. Bevægelsen bag denne helt særlige dag, opfordrer alle kvinder i parforhold til at forkæle deres mand med en stor saftig bøf og et lige så saftigt blowjob. Rækkefølgen er underordnet, men det kan oplyses, at mange mænd føler forhøjet appetit lige efter sex. Og mindre sexlyst på fuld mave.

Siden bevægelsen så sit lys i 2010 på Facebook, har den hvert år skaffet en masse omtale og mere eller mindre kærlige skænderier mellem kønnene. De fleste kvinder synes nok dagen er lidt skør. Men når den er placeret præcis en måned efter Valentines, nemlig den 14. marts, er det næppe tilfældigt. Mænd, der fik lokket de store smil frem hos partneren, da de huskede blomsterbuketten og den hjerteformede æske med chokolade, sender nu en kærlig tanke til kvinden med overskriften “Husk hvad et blowjob kan gøre…”

Forskere har i årevis stillet sig selv spørgsmålet om, hvad der kom først: hønen eller ægget. På samme måde har nogle sikkert tænkt om det er blomsterne eller blowjobbet der skal komme først. Det allerbedste råd er at droppe noget-for-noget tanken og give blomsterne eller blowjobbet, fordi du har lyst.

Kort tid efter at Bøf og Blowjob-dagen begyndte at florere på de sociale medier, kom det kvindelige modtræk i form af Cake & Cunnilingus Day, hvor fokus atter blev rettet mod kvinden. På denne dag – 14. april – skal mænd forkæle deres kvinder med kage og oralsex.

Hvis du ønsker et velfungerende parforhold, kan du altså lige så godt sætte tre krydser ud for forårets tre mærkedage:

14. februar – Valentines dag.
14. marts – Bøf og Blowjob dag
14. april – Cake og Cunnilingus dag

For de heldige mænd, som bliver fejret på behørig vis af deres koner, kærester eller elskerinder på dagen, er der mulighed for at forberede sig i god tid, ved at tænke over kosten i dagene op til. Visse fødevarer, f.eks. asparges, løg og kål kan nemlig give sæden en ubehagelig eftersmag. Det samme kan alkohol, koffein og nikotin. Derimod fremmer persille, pebermynte, citron, ananas, selleri og masser af vand den gode smag i en sød retning.

Den helt oplagte gaveide til mærkedagen er vores Sinful Blowjob Elastikker som sender et frækt signal, din partner ikke kan misforstå.