daglig sex
Nyheder

Forskning: Disse 5 ting sker med din krop, hvis du dyrker sex dagligt

De fleste i et parforhold dyrker sex en enkelt gang om ugen. Alligevel vil vi gerne have mere, hvilket der kan være mange gode grunde til.

Ifølge forskning på området kan sex nemlig være svaret, hvis det fysiske og mentale velvære skal have et ekstra boost.

Der er altså god grund til at skrue en smule op for frekvensen af sex hjemme i privaten.

Hos Sinful får du derfor 5 gode grunde til at dyrke meget mere sex, så du kan skrue op for det intime med din partner, men også din egen sundhed.

5 gode grunde til at dyrke sex dagligt

1. Det forbedrer dit immunforsvar

Det ses, at mennesker, der dyrker sex dagligt har et betydeligt højere niveau af antistoffet immuglobin A i kroppen end andre. Dette antistof er kroppens første forsvarslinje i forhold til at bekæmpe sygdom.

Antistoffet immuglobin A har altså til opgave at nedbryde fremmedstoffer ude på de steder, hvor de trænger ind. Dermed skulle man gerne kunne undgå, at resten af immunforsvaret skal aktiveres.

2. Det sænker dit blodtryk

Videnskaben har konkluderet, at folk, som dyrker meget sex er bedre til at respondere på stress end andre, hvilket menes at være det, der gør, at sex har en positiv effekt på blodtrykket.

3. Det styrker dine bækkenbundsmuskler

Dette punkt er især henvendt til kvinder.
Da sex aktiverer kvinders bækkenbundsmuskler, giver det god mening, at daglig sex gør din bækkenbund stærkere. Og kvinder kan få utrolig meget ud af at træne musklerne i underlivet. Det kan blandt andet være med til at forebygge inkontinens og forbedre din tarmfunktion.

Samtidig kan en stærk bækkenbund give mere intense orgasmer, da bækkenbundsmusklerne er ansvarlige for orgasmesammentrækningerne og den seksuelle nydelse.
En stram bækkenbund hos kvinden, kan også være en fordel for manden, da det kan give en strammere følelse, når musklerne trækker sig sammen.

Du finder et bredt udvalg af bækkenbundskugler hos Sinful

4. Det reducerer (kroniske) smerter

Under sex udskilles lykkehormonet endorfin, som også fungerer som et naturligt smertestillende middel for kroppen, hvilket angiveligt er forklaringen på, at sex kan reducere smerteoplevelsen.

Dette er videnskabeligt bevist i forhold til gigtpatienter, hvor en speciallæge udarbejdede et studie, der konkluderede, at de patienter, der dyrkede sex dagligt havde mindre smerter.

5. Du bliver smukkere og kommer til at se yngre ud

Du kommer faktisk til at se smukkere ud af at dyrke sex hver dag, lyder det fra klinisk sexolog, Dr. Gloria G. Bramer.

Når du har meget sex, sætter du også gang i blodcirkulationen, som hjælper med at pumpe ilt rundt i kroppen. Dette vil hjælpe på, at din hud bliver mere lækker, og får tilmed de farlige toxiner ud af kroppen. Toxiner har en negativ effekt på kroppens overordnede tilstand og velvære.

Dr. Gloria G. Bramer slår også fast, at meget sex hjælper på at se yngre ud.

Når du har sex, øger du nemlig mængden af kollagen, som sammen med elastin, er med til at skabe et velfungerende bindevæv. Du vil her få en fast hud med fylde og et højt fugtindhold.


Sådan spicer I tingene op i soveværelset ?we vibe 4

Hvis den daglige aktivitet går hen og bliver en smule ensformig, kan det anbefales at kigge videre her hos Sinful.

Ifølge Mathilde Mackowski, som er stifter af Sinful, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan I kan variere jeres sexliv.

Hun anbefaler blandt andet den yderst populære We Vibe 4 Plus Vibrator, som stimulerer kvindens G-punkt og klitoris samt manden under samlejet.

Hvis I gerne vil igang med at eksperimentere med BDSM, kan det bdsm sætanbefales at starte ud med dette begyndersæt fra Toy Joy, der giver jer den perfekte start på en række frække SM og bondage lege.