Guides

Den bedste glidecreme

Det er en gammel skrøne, at glidecreme kun gavner kvinder i overgangsalderen eller hvis man har svært ved at producere smørelse på naturligvis vis af andre grunde.

Glidecreme er et skønt tilbehør til sexlivet og kan bruges på mange forskellige måder – som massageolie, til at give ham et forførende håndjob, på dit favorit stykke sexlegetøj, til anale lege og meget mere.

Men der er forskel på glidecremer, alt efter hvad du skal bruge dem til. Her får du en guide til de bedste glidecremer inden for de forskellige kategorier.

Vandbaseret glidecreme

En tommelfingerregel er, at du altid skal bruge vandbaseret glidecreme til dit sexlegetøj. I hvert fald til alt, der er lavet i silikone. Og vandbaseret glidecreme er også den type, der minder mest om kvindens naturlige smørelse.

sinful-aqua-waterbased-lube600x600Glidecremen Sinful Aqua er helt lugt- og parfumefri, kommer med en smart pumpe, så den er nem at få ud og fordele. Den er derfor særlig ideel til at bruge med sexlegetøj.

Du kan også prøve Joydivision Aquaglide, der er godkendt til medicinsk brug og i 2013 vandt prisen for bedst sælgende produkt.

YesYes glidecreme var den første økologisk certificerede glidecreme på markedet, og foruden at fungere som glidecreme, fugter og plejer den også vævet.

Silikonebaseret glidecreme

Silikonebaseret glidecreme har en meget drøj og silkeagtig konsistens og holder sin glidende effekt i længere tid. Det er rigtig godt at bruge til at give intim massage med, på sexlegetøj i glas eller plast, eller til anale lege.

14062_-_sinful_silk_silikone_glidecreme_01På grund af sin silkebløde konsistens og sin neutrale smag, er Sinful Silk Silikone Glidecreme oplagt at bruge både som massageolie og til de mere intime områder. Du kan også smøre den på huden efter intimbarbering, så du beskytter og plejer huden.

Dr. Love vandt i 2009 prisen som den bedste glidecreme ved Erotixxx Awards, da den er allergivenlig, meget koncentreret og nem at dosere.

eros-woman-silikone-glidecreme-100mlEros’ Woman Silikone Glidecreme er specialudviklet til kvinder med følsom hud, og indeholder e-vitamin og aloe vera der plejer og fugter.

Anal glidecreme

Hvis du vil eksperimentere med anale lege, er det en god idé at bruge en glidecreme designet specielt til det formål, da konsistensen er endnu tykkere og derfor nemmere at styre. Samtidig er disse glidecremer ekstremt drøje og cremede i brug, og tørrer derfor ikke ind for hurtigt.

Intimate OrganicsIntimate Organics Soothe er udviklet specielt til anale lege, og så er den samtidig 100 % økologisk, så den kan bruges af alle.

I den store Fifty Shades of Grey kollektion er der selvfølgelig også en anal glidecreme, som er ekstra tyk i konsistensen, så den ikke tørrer ind.

14630---sinful-anal-glideSinful Anal Glidecreme er også et rigtig godt valg, da den har ekstra god glideevne og en tyk og blød konsistens, som hverken føles fedtet eller klistret.

Specielle glidecremer

Glidecremer kan også have særlige kvaliteter udover ”bare” at fungere som glidemiddel. De kan f.eks. varme eller køle, hvilket giver dig en ekstra pirrende oplevelse, når du bruger dem.

De varmende glidecremer indeholder specielle ingredienser, der øger blodgennemstrømningen på det område, hvor det påføres, og dermed får man ekstra følsomhed der. De kan derfor være ekstra gode at bruge, hvis man har svært ved at få orgasme, da den ekstra følsomhed kan hjælpe den på vej.


fleshlube-fire-varmende-glidecreme-100-mlFleshlube Fire Varmende Glidecreme 100 ml har en varmende effekt, og og er særlig anvendelig til brug sammen med din fleshlight. Den kan dog ligeledes benyttes med din partner.

Den varmende glidecreme fra Durex har en dejlig, stimulerende effekt, og kommer i en nem dispenser med pumpe, så den er nem at få ud og fordele.

Pink Hot Varmende Glidecreme er silikone- og glycerinfri og har vundet prisen som bedste stimulerende produkt på side6.dk.

 

Når man bliver ophidset, bliver ens kønsdele varme på grund af den øgede blodgennemstrømning. system-jo-hybrid-k_lende-glidecreme-med-kokos-120-mlDe kølende glidecremer kan derfor føles ekstra pirrende, hvis man påfører dem de varme områder.

Pjur Cool er med menthol, som giver den dejlige, kølende effekt. Og samtidig er den smags- og duftneutral.

Hvis du vil eksperimentere med meget kølende glidecremer, er System JO Hybrid Kølende glidecreme et godt bud. Du skal være opmærksom på, at denne har en dejlig duft af kokos.

 

 

 

Leder du specifikt efter glidecreme til par, glidecreme til kvinder eller glidecreme til mænd, så se vores store udvalg ved at klikke på linksene?

TEST