Anmeldelser

Electric Eric

Jeg blev ekstra nysgerrig, da jeg fik stukket Electric Eric i hånden. For den kan nemlig noget, som ingen af mine andre dildoer kan: Den kan stimulere ved hjælp af strøm. Men jeg var også lidt ængstelig. Strøm… Hvordan ville det føles? Men alle mine bekymringer blev gjort til skamme: Electric Eric får dig helt sikkert i stødet!

Generelt:

Electric Eric er en dildovibrator med elektrostimulation, også kaldet E-stim. Det betyder, at den, udover at vibrere som man kender det fra de traditionelle dildovibratorer, har en funktion, der udsender små elektriske impulser. Det kan måske lyde voldsomt eller skræmmende, men det føles mere som en pirrende prikken, end som decideret stød. Så her er altså ikke tale om 220 volt stød og lynudledninger.

Electric Eric har 8 forskellige vibrationsprogrammer, 5 forskellige E-stim programmer, og alle programmerne kan justeres i intensitet.

Derudover har den et ekstra E-stim program, som kaldes træningsprogrammet.

Vibratoren er dejlig nem at betjene, selvom der er mange funktioner. Der er en knap, der tænder E-stim funktionen og en knap, der tænder de almindelige vibrationer. Så kan man styre vibrationerne og E-stim hver for sig, men også kombinere de to typer af stimulation, som det passer én.

Electric Eric2Inden jeg kastede mig over den elektriske makker, læste jeg lidt forskellige artikler om elektrosex. Alle forklarede, at elektrosex ikke er forbundet med smerte, og det ikke er farligt. Alligevel var jeg lidt smånervøs ved tanken om at skulle påføre mig selv elektriske impulser. Og så i underlivet. Men alle mine bekymringer blev blæst væk, efter jeg havde prøvet den. Det gjorde på intet tidspunkt ondt at bruge E-stim-funktionen – heller ikke når jeg skruede helt op for intensiteten.

Oplevelse og funktioner:

På de laveste niveauer af elektroimpulserne, mærkes det som en fin, pirrende og prikkende følelse. Hvis man skruer op for intensiteten, bliver den prikkende følelse erstattet med en mere intens oplevelse, hvor skeden trækker sig let sammen. Når man holder dildoen helt rigtigt, kan man tydeligt mærke impulserne, der løber op igennem skeden, hvilket føles virkelig godt. Men det krævede, at jeg holdt dildoen på en bestemt måde.

Jeg prøvede mig lidt frem med de forskellige vibrationer samtidig med, at jeg havde E-stim-funktionen tændt. Det føltes helt klart bedst, når begge funktioner var tændt.
E-stim alene gjorde ikke så meget for mig.

Træningsprogrammet var uden tvivl mit yndlingsprogram. Programmet er lavet for at styrke skedens muskulatur ved at få skeden til at trække sig sammen, ligesom når man laver knibeøvelser. Dette program er ikke lavet til decideret onani, men jeg fandt det utrolig frækt at bruge sammen med vibratorfunktionen skruet godt op. Og med en ekstra vibrator på klitoris var jeg helt solgt.

Bedømmelse:

Selvom Electric Eric kræver lidt tålmodighed og håndsnilde, så er det en rigtig god begynderdildo til elektrosex. Jeg er blevet meget mere nysgerrig på denne form for seksuel stimulation, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg kaster mig ud i elektriske lege med noget af alt det andet elektrosexlegetøj, der findes derude.

Tekniske specifikationer:

MATERIALE: Silikone og ABS
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE: 27 cm
BREDDE: 3,8 cm.
VIBRATIONSNIVEAUER: 8 justerbare (5 intensiteter for hvert program).
E-STIM NIVEAUER: 5 justerbare (10 intensiteter for hvert program).
BATTERIER: Opladeligt batteri (oplades med den medfølgende oplader.
VANDTÆT: Nej, men kan rengøres med en våd klud. Den må ikke nedsynkes i vand.

Har du lyst til at prøve Electric Eric? Så klik her!