Guides

Fleshlight – sådan bruger du den

Kan du heller ikke vente med at tage din Fleshligt i brug og bare nyde den pirrende og realistiske følelse? Læs vores gode råd og tips herunder, og du vil få endnu større nydelse og endnu bedre orgasmer med din Fleshlight.

Tag også et kig på videoen herunder, hvor Mathilde fra Sinful.dk fortæller de grundlæggende ting, som er værd at vide om Fleshlight.

Varm din Fleshlight inden brug

En af de helt store fordele ved Fleshlight er den realistiske følelse, du får, når du bruger den. Ønsker du at gøre oplevelsen endnu mere naturtro, kan du varme det indvendige super skin sleeve op inden brug.

Tag sleevet ud af Fleshlight casen, og læg det i en skål med varmt vand, eller hold det under den varme hane i et par minutter, indtil det har fået den rette temperatur.

Ryst forsigtigt overskydende vand af sleevet, og sæt det tilbage i plastik beholderen. Du er nu næsten klar til en varm og fræk oplevelse med Fleshlight. Det eneste, du mangler, er bare glidecreme.

gun-oil-glidecremeFor at få en glidende og våd oplevelse, når du bruger din Fleshlight, skal du bruge godt med glidecreme. Smør glidecreme på din penis og på selve åbningen af sleevet. Med et par fingre kan du også sagtens smøre den øverste indvendige del af Fleshlight.

Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidcreme til din Fleshlight, f.eks. Gun Oil Glidecreme.

Forskellige Fleshlight stillinger 

Du kan bruge Fleshlight på mange forskellige måder. Enten som et ganske almindeligt onaniprodukt, hvor du med din hånd styrer tempoet.  Men faktisk er Fleshlight også ideel til at simulere virkelige sexstillinger.

Hvis du er til den klassiske missionærstilling, så anbring Fleshlight under en pude på din seng og træng ind i den, som du ville gøre i missionærstillingen, som når du dyrker sex med en kvinde.

Vil du gerne bruge Fleshlight uden hænder, kan du sagtens sætte den i spænd mellem din madras og rullemadras eller mellem sofaen og sofapuderne. Sæt dig så på knæ på gulvet og træng så ind i Fleshlight.

Få en mere stram oplevelse med din Fleshlight

Alle Fleshlight cases har et skruelåg i enden. Ved at skrue på dette låg kan du selv styre trykket omkring din penis. Jo mere du strammer låget til, jo mere vakuum vil der dannes inde i din Fleshlight.

Du kan sagtens justere på låget, imens du bruger Fleshlight. Bare grib fat med den ene hånd og juster selv, hvor kraftigt trykket skal være.

 Sådan rengør du din Fleshlight

Du skal altid gøre Fleshlight ren efter brug, da den ellers vil blive klistret og uhygiejnisk. Heldigvis er det meget nemt, og lige meget hvilken Fleshlight du har, er rengøringsproceduren den samme.

sexlegetoej-rengoeringNår du er færdig med at bruge Fleshlight, skal du tage sleevet ud af casen og skylle det med varmt vand. Husk at skyl den i midten, så du kan få vasket alt glidecreme væk. Det er vigtigt, at du ikke bruger sæbe.

Hvis du ønsker at bruge et renseprodukt, efter du har skyllet din Fleshlight grundigt med vand, skal du bruge et rengøringsprodukt, som er specielt fremstillet til rengøring af sexlegetøj. Fx Pjur Sexlegetøj Rengøring.

Tør forsigtigt sleevet med et håndklæde. Stil eventuelt sleevet et tørt sted, så det kan få lov at tørre helt igennem. Og husk også at vende vrangen ud, så den indvendige side får lov at tørre.
Når sleevet er tørt, vil du opdage, at det kan virke en smule klistret. For at få den bløde, glatte overflade tilbage, kan du bruge lidt Fleshlight Pulver. Drys pulveret ud på sleevet både indvendigt og udvendigt, og det vil få sin bløde overflade igen.

Herefter sætter du blot Fleshlight sleevet tilbage i casen, og så er den klar til næste gang.