Guides

Freestyle – Trådløs Musikvibrator

Elsker du både musik og frække oplevelser? Hvis ja så er Freestyle måske det perfekte sexlegetøj for dig. Freestyle er verdens første trådløse musikvibrator og den giver muligheder for erotiske oplevelser som aldrig før har kunnet lade sig gøre.

Opladelig, trådløs og lækker rejseæske

Freestyle er helt igennem gennemført. Selve vibratoren er udover at være den eneste trådløse musikvibrator i verden også; opladelig, kraftig og lydsvag, smuk og med en lækker silkeagtig overflade. Til at passe på Freestyle medfølger der en lækker æske, perfekt til opbevaring mellem brug og skal du ud at rejse følger der også strømadaptere med til de fleste lande i verdenen.

OhMiBod – Suki

Designeren bag Freestyle er den amerikanske kvinde Suki. Hun er en tidligere Apple ansat der for nogle år siden startede sit eget firma OhMiBod. Hendes første produkt blev ligesom firmaet døbt OhMiBod og det var en musikvibrator med ledninger. Produktet fik utroligt meget opmærksomhed i medierne og er stadig meget populært, men med lanceringen af Freestyle har Suki hævet niveauet, alt er blevet en tand bedre.

Musikvibrator Freestyle

En af de bedste ting ved Freestyle er dens brugervenlig. Selvom det er et teknisk produkt fungerer alt utrolig simpelt og de få steder hvor man kunne komme i tvivl om en lille detalje er det illustreret meget forståeligt i manualen.

Du kan læse meget mere om Freestyle HER