Guides

G-punktsorgasme

Er du én af de kvinder, der er i tvivl om, hvorvidt du har et G-punkt? Fortvivl ikke. Det har alle. Det kræver blot lidt øvelse at finde det. Jeg giver i dette blogindlæg lidt råd til, hvordan du kan finde dit G-punkt – både med og uden sexlegetøj.

G-punktDit G-punkt er egentlig ikke som sådan et punkt men snarere et område. Overfladen/vævet føles lidt “nubret”, ligesom en blød valnød. Det ligger 2-3 cm inde i din skede i retning ud mod maven. Det er et meget følsomt område, som svulmer op, når du bliver seksuelt ophidset.

Derfor er det faktisk nemmest at finde G-punktet, netop når du er ophidset.

Det føles meget rart at få stimuleret G-punktet. Og bliver det gjort på den rigtige måde, vil du måske opleve den meget dybe G-punktsorgasme.

Hvordan føles en G-punktsorgasme?

Mange kvinder har svært ved at mærke, om de får G-punktsorgasme. Simpelthen fordi en G-punktsorgasme føles meget anderledes end f.eks. en klitorisorgasme. Hvor en klitorisorgasme ofte er hurtigt overstået (men dog stadig superdejlig), så er en G-punktsorgasme meget dybere og mere bevægende. Flere kvinder bliver faktisk følelsesmæssigt berørt ved G-punktsorgasme.

Når du bliver stimuleret på dit G-punkt, vil du måske føle, at du skal tisse. Men slapper du nok af, vil denne fornemmelse forsvinde.

Det kræver træning at opnå en G-punktsorgasme. Det vil sikkert ikke lykkedes første gang, du forsøger. Men bliv ved med at øve dig, og husk, at kodeordet er afslapning.

På videoen herunder fortæller orgasmeekspert Katrine Berling om kvindens G-punkt.

Brug fingrene

At bruge fingrene er en rigtig god måde at udforske G-punktet på. Det vil give dig en klar fornemmelse af, hvor dit G-punkt er placeret, og hvordan det reagerer på stimulation.

g-punkts-fingerNår du skal i gang med ”fingerspillet”, så læg dig ned på ryggen med dine ben spredt. Bøj knæene og placér dine fødder fladt på sengen. Denne position gør det nemmest for dig at ramme G-punktet med dine fingre. Du kan med fordel placere en pude under dine balder, sådan at dit underliv bliver løftet en smule.

Påfør godt med glidecreme og start så med at massere punktet med dine fingre, ca. 2-3 cm inde i skeden. Området ligger tæt på skedeindgangen, ud mod maven. Pres på området i små ”kom her”-bevægelser som vist på billedet.

G-punktssexlegetøj

Hvad der føles godt med fingrene, vil føles mindst lige så godt med G-punktssexlegetøj, f.eks. en G-punktsvibrator eller G-punktsdildo. Sexlegetøj til G-punktsstimulation kan du genkende ved, at det har en ekstra krumning. Det er denne krumning, som gør det muligt for dig at ramme G-punktet. Du kan vælge at bruge dit G-punktssexlegetøj alene eller sammen med din partner.

En G-punktsdildo kan have mange forskellige former. Nogle er mere krumme end andre, andre er mere bløde en andre. Du kan også få dem i både stål og silikone, så det er bare et spørgsmål om smag og behag, hvad du er til.

njoy-pure-wand-03Jeg kan anbefale Njoy Pure Wand G-punktsdildo. Den er fremstillet i medicinsk stål og er ideel til at ramme G-punktet med på grund af dens krumning.

Og så er den yndlingen blandt mange af verdens førende sexeksperter. Når du har fået lidt erfaring med G-punktsstimulation, kan du med fordel prøve en G-punktsvibrator, som kan give ekstra meget stimulation på punktet.

Her kan Gaia fra Sinful varmt anbefales. Den ikke blot rammer op mod dit G-punkt, men vibrerer også mod det, hvilket giver endnu større nydelse.

En G-punktsvibrator er meget nem at bruge, når først du har prøvet den et par gange. De findes i flere forskellige varianter, men er alle designet til at ramme det følsomme G-punkt.

Som noget nyt og revolutionerende kan du nu også få en G-punktsvibrator, som du kan bruge sammen med din partner, mens I elsker. Den hedder We Vibe og er blevet kåret til verdens mest populære sexlegetøj til par.

We-VibeWe-Vibe er en klitorisvibrator, som med sine kraftige vibrationer stimulerer din klitoris. Når han trænger ind, vil den del af We-Vibe, som sidder inde i dig, stimulere dit G-punkt, og samtidig får både du og han glæden af de skønne vibrationer. Der er altså plads til, at han kan trænge ind i dig, samtidig med at du bærer We-Vibe.