Guides

Glidecreme er for alle

Alle kan få glæde af at bruge glidecreme, uanset om det er fordi du gerne vil eksperimentere med det, mangler ekstra smørelse eller noget helt tredje.

Glidecremer kan være med til at gøre vores sexoplevelser (endnu) bedre, da de giver oplevelsen en ekstra dimension. Det gælder uanset om det er med en partner eller med sexlegetøj. Jeg har nedenfor lavet en guide til, hvilke glidecremer der er bedst til både analsex, sexlegetøj, onani, oralsex osv., hvor du kan få både information og inspiration til, hvilken slags glidecreme du skal vælge.

Tag i øvrigt et kig på videoen herunder, hvor sexolog og parterapeut Kathrine Berling og jeg snakker om glidecreme.

Glidecreme til sexlegetøj

Rigtig meget sexlegetøj er lavet af silikone, og til dette skal du altid bruge en vandbaseret glidecreme. Dette vil give dig en meget glattere og mere levende oplevelse. Samtidig kan silikonebaseret glidecreme med tiden opløse dit legetøj i silikone, så derfor fraråder jeg, at du bruger de to ting sammen.

Til kvinder anbefaler jeg vores egen glidecreme Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme. Den er perfekt at bruge sammen med dit sexlegetøj og kondomer og den er fri for parabener.

Er du mand og gerne vil bruge en glidecreme, f.eks. på dit sexlegetøj, anbefaler jeg Gun Oil Glidecreme. Denne glidecreme er lavet specielt til mænd og vil få dit sexlegetøj til at føles mere vådt og realistisk.

Glidecreme til sex med din partner

silikone-glidecremeSkal du have sex med din partner, og I ikke bruger kondom, er silikonebaseret glidecreme det allerbedste at bruge. Det føles blødt og lækkert mod huden, og så er glide-evnen virkelig god og varer i lang tid.

Jeg anbefaler derfor en glidecreme som Swede Silicone Supreme, der er en meget drøj glidecreme i silikone specielt udviklet til at holde glide-evnen i lang tid. Den føles silkeblød og glat på huden, og så er den perfekt til både sex og intim- og kropsmassage.

Glidecreme til analsex og anal sexlegetøj

Når du har analsex eller eksperimenterer med anal stimulation med sexlegetøj, er det vigtigt at bruge en god anal glidecreme. Det vil ikke blot gøre oplevelsen bedre, men også få dig til at slappe meget mere af.

aquaglide-anal-glidecremeTil anal sexlegetøj anbefaler jeg Aquaglide Anal Glidecreme. Aquaglide er én af verdens mest populære glidecremer til anal sexlegetøj og et af vores mest solgte produkter.

Når du dyrker analsex er det også vigtigt med en rigtig god glidecreme for, at det bliver en god oplevelse for jer begge. Pjur Analyse Me Anal Glidecreme er specielt udviklet til analsex, og fordi den er lavet af silikone er glideevnen virkelig god, da den er så drøj i brug. Glidecremen har også en afslappende effekt på de anale muskler.

Glidecreme til oralsex

glidecreme-med-smagNår der skal kysses og slikkes og dyrkes oralsex, kan en glidecreme med smag virkelig være et hit. Man kan få glidecremer med alle mulig slags smage, f.eks. abrikos, blåbær og lime.

Jeg vil anbefale Swede Glidecreme med Smag, som du kan få i forskellige smagsvarianter. Smagen er frisk og mild, og så er den perfekt til oralsex, hvis det skal smage af noget.

Glidecreme til kondomer

De fleste kondomer er påført glidecreme på forhånd, men med lidt ekstra glidecreme kan du gøre oplevelsen endnu bedre. Jeg anbefaler Durex Play Vandbaseret Glidecreme, som også er den mest populære glidecreme til kondomer i vores shop. Et ekstra plus ved at bruge glidecreme sammen med kondom er, at din partner nærmest ikke vil kunne mærke, at du har kondom på.

Bedst til hede og kolde sexoplevelser

Det kan være utrolig pirrende med en kold eller varm fornemmelse på kønsdelene – eller andre følsomme steder på kroppen. Og det kan også bruges til forspil eller når du dyrker sex. Derfor kan du få både varmende og kølende glidecremer, som stimulerer ekstra meget på huden, når du bruger den.

For en varm og pirrende sexoplevelse anbefaler jeg Durex Play Varmende Glidecreme. Den kan bruges til både sexlegetøj, forspil og sex, og så kan den også bruges sammen med kondom. Er du mand, er den varmende glidecreme perfekt at bruge sammen med f.eks. Fleshlight, hvis du ønsker en varm og naturtro følelse.

Er du mere til en kold, pirrende opevelse, er Durex Play Tingle Glidecreme perfekt. Den har en kildende og kølende effekt på huden, når du bruger den. Glidecremen kan både bruges til sex med en partner og sammen med dit sexlegetøj.

Glidecreme til intimpleje

Nogle glidecremer er specielt velegnet til intimpleje. Nogle kvinder oplever tørhed i skeden, f.eks. på grund af en hormonel ubalance, overgangsalder eller en bestemt slags medicin de tager.

Yes Oliebaseret Intimpleje er en økologisk glidecreme der er oliebaseret og som fugter og plejer. Den indeholder hverken hormoner, parabener, glycerin eller parfume, og så kan du bruge den til både sex og pleje af de intime områder. Den er baseret på sheasmør, mandelolie, bivoks og e-vitamin og så har den en mild duft af honning.

Glidecreme er for ALLE!

Nogle har den opfattelse, at glidecreme kun er for kvinder i overgangsalderen, og som derfor ikke producerer naturlig smørelse selv mere. Men det er en skrøne. Glidecreme er et ekstra krydderi, som kan gøre alles sexliv meget bedre og levende og legesygt.

Det er vigtigt at huske på, at nogle kvinder producerer rigtig meget smørelse, når de er ophidsede og andre ikke. Det har bl.a. noget med kvindens cyklus at gøre. I nogle perioder glider det hele bare lettere, og i andre perioder har kvinder lidt sværere ved at blive våde. Naturlig smørelse eller ej, så er glidecreme et dejligt ekstra supplement til alle former for sexlege. Så frem med glidecremen – og rigtig god fornøjelse!