Guides

Guide til 3 perfekte Valentine dates

Valentines dag en perfekt mulighed for at give hinanden lidt ekstra kærlig opmærksomhed. Så hvorfor ikke gøre noget rigtig romantisk den dag? Hvis I mangler inspiration til, hvad I skal finde på, giver vi jer her 3 bud på, hvordan I kan forkæle hinanden på denne fantastiske februardag.

Romantisk massage

Forkæl hinanden med en romantisk og forførende massage. Nyd lidt lækkerier sammen, f.eks. jordbær, chokolade og en flaske bobler. Skru op for varmen i soveværelset, dæk sengen med rosenblade, tænd en masse stearinlys for at skabe en romantisk stemning og klæd hinanden langsomt af. Vælg en massageolie, der kan bruges på hele kroppen – også intimt – hæld den ud over hinanden og fordel den med bløde og blide bevægelser. Sæt gerne ekstra fokus på jeres erogene zoner, som brysterne og balderne. Giv jer god tid til at nyde hinanden, mærk den ekstra stærke intimitet mellem jer og overgiv jer til sidst til jeres lyst.

Som kvinde kan du også iføre dig et sæt frækt undertøj til valentinsdag, der med garanti vil tilføje lidt ekstra til den romantiske massage. Det kunne for eksempel være et frækt catsuit, en forførende bodystocking til kvinder eller måske noget helt tredje. Læs mere om de frække muligheder i vores ultimative guide til sexet undertøj.

Romantisk middag

På Valentine dagen kan I også flytte flirten og forførelsen ud af soveværelset og gå på date på en romantisk restaurant. Men pep oplevelsen op med et tvist: Lad hende bære et lille trådløst lystæg oppe i sig, og giv ham fjernkontrollen til det. Mens I sidder og spiser, og kigger hinanden dybt i øjnene, kan han styre alle de skønne vibrationer i ægget, som vil sende små, pirrende ”stød” gennem hende. Det er et super frækt forspil, der nok ender med, at I ikke kan få betalt regningen hurtigt nok og komme hjem og indtage ”desserten” der.

Romantisk spil

Skift Trivial Pursuit ud med et spil med et mere erotisk indhold, f.eks. Erotic4Real. Når I spiller et spil med kærligheden og sensualiteten i fokus, har I muligheden for at åbne op for en verden af erotiske eventyr. Spillet vil give jer en masse spændende, morsomme og ikke mindst sexede udfordringer, der kan åbne op for nye sider af jeres seksualitet, som I kan udforske med hinanden. Et erotisk spil vil sikkert kunne give jer et par dejlige Valen-times sammen.

TIP!

Ønsker I at forkæle hinanden helt ekstraordinært, så kan I også overveje at gøre noget ud over det sædvanlige og booke et romantisk weekendophold. Der findes mange rigtig romantiske steder i Danmark og vi kan varmt anbefale Skrøbelev Gods på Sydfyn.

Vil I have endnu mere inspiration til, hvordan I kan forføre hinanden på årets mest romantiske dag? Så skal I tjekke vores aktuelle tilbud til Valentinsdag på Sinful.dk, hvor vi med sikkerhed har noget, som kan gøre jeres aften og nat endnu frækkere.

Det kunne være for eksempel være noget sexet undertøj, et frækt politi kostume, et forførende sygeplejerske kostume, et uskyldigt stuepige kostume eller noget pirrende sexlegetøj til par. Der er masser af muligheder for at få en fræk aften i selskab med erotiske produkter fra Danmarks førende webshop inden for sexlegetøj.