hverdags sex
Guides

Guide til hverdagssex: Sådan bliver det frækkere

Hos Sinful giver vi dig en super anvendelig guide, som kan hjælpe dig og din partner i gang med den frække hverdagssex. Det er nemlig i hverdagen, at det er vigtigt at prioritere hinanden, da et godt og sundt sexliv er med til at vedligeholde intimiteten og lysten til hinanden.

Læs enten denne guide alene, og overrask din partner, eller læs guiden sammen, så det kan blive en fælles mission at få indført mere og frækkere hverdagssex.

6 gode råd til at få en frækkere hverdag sammen

1: Jeres sexliv starter tidligt på dagen

morgen parDet er vigtigt at forstå, at et godt sexliv starter tidligt på dagen. Faktisk starter det allerede fra det øjeblik vækkeuret ringer om morgenen.     

Rent videnskabeligt er det bevist, at det godt kan betale sig at bruge de tidlige morgentimer, når det handler om sex. Mandens testosteron-niveau er nemlig højere om morgenen, og det betyder også, at han har mere lyst, og kan holde længere end normalt. Dette vil selvsagt betyde, at I kan få en endnu bedre og heftigere tur på lagnerne i de tidlige morgentimer.

Fordelen ved at udnytte morgentimerne er også, at I allerede er under dynen, og derfor ikke skal gøre meget for at lægge op til en omgang morgensex. Start dog med små blide berøringer, og gør noget ud af et kort forspil, så I begge har en mulighed for at vågne op på den helt rigtige måde.

Da manden hurtigere vil opleve at blive tændt om morgenen, kan det være en god idé at have noget sexlegetøj liggende klar ved sengen, som kan sætte skub i kvindens lyst. Gør gerne brug af en en kraftig klitorisvibrator, der kan anvendes til direkte stimuli. Husk også en god glidecreme, da det kan tage tid, før kvinden bliver våd nok, hvis det går stærkt om morgenen.

2: Hold din partner tændt på arbejdet

Når I skal indføre mere hverdagssex, så handler det også om at holde hinanden tændte, når I ikke er sammen. Du skal derfor sørge for at din partner ved, hvor meget du tænker på ham eller hende, når I er adskilte.søde sms

For at tænde din partner på “afstand”, er det en rigtig god idé at gøre brug af noget af det nemmeste legetøj der er. Nemlig din egen smartphone. Her kan du pirre din partner med ord ved at sende små, frække beskeder, som hurtigt kan sætte gang i fantasierne. Hvis dette tip skal virke, er det vigtigt ikke at begive dig ud i alt for mange og lange beskeder. Det der virker, er små korte og konkrete sætninger som: “Tak for en fantastisk morgen”, eller “Jeg glæder mig til at mærke dig senere”. De korte beskeder er nemlig nemmest at læse midt i travlheden og papirbunkerne på arbejdet.

Hvis du gerne vil pirre din partner ekstra meget, især din mand, kan den kvindelige part være ekstra gavmild på den visuelle konto. Her kan kvinden sende frække billeder af sig selv iført et sæt frækt lingeri. Det kunne for eksempel være fra skandinaviske Nortie Lingerie, hvor du kan vælge imellem en bodystocking til kvinder, et par bundløse trusser, et frækt catsuit eller noget helt andet. Din mand vil elske dig for dette, da mænd er visuelle væsener, der tænder meget på at se hvad de skal hjem til senere på dagen. Få endnu flere gode idéer ved at læse vores ultimative guide til sexet undertøj.
Husk at et frækt blik vil sætte ekstra gang i fantasien.

3: Tag på en fræk ”Date-night”

Hvis I skal indføre mere fræk hverdagssex, kan det være en rigtig god idé at bryde med de vante rammer. Flere undersøgelser viser, at par får mere lyst til sex, når de besøger et hotel eller en ny destination sammen. Et hotelværelse indbyder til fantasier, og er et frirum fra hverdagen. Men faktisk kan et hotelværelse sagtens skiftes ud med en aften ude af hjemmet, hvor I finder en hyggelig og romantisk restaurant.date night

En undersøgelse af YouGov viser nemlig noget meget interessant, når det kommer til, hvad der virker for at få gang i sexlivet: –  Mænd vil gerne gå direkte til selve akten, hvor kvinder tænder mere på at lave noget sammen med sin partner for at opleve en følelse af samhørighed. Og her er det, at en klassisk “Date-night”, kan sætte gang i lysten hos især det kvindelige køn.

Sørg derfor i fællesskab for, eller som et overraskelsesmoment, at arrangere en aften ude, hvor I bruger alenetid sammen. Bestil bord et sted, hvor der er intimt og mulighed for at sidde tæt overfor hinanden. Endnu bedre er det faktisk, hvis I kan sidde ved siden af hinanden, da det lægger op til små, kærlige og forbudte berøringer i al hemmelighed. Husk, det I gør for hinanden på restauranten, vil være med til at gøre “desserten” hjemme i privaten ekstra sød.  

Hvis I skal gøre oplevelsen mere pirrende, og begge parter er med på legen, så prøv kræfter med et vibrerende æg. Dette placeres oppe i kvinden, og her kan manden styre ægget under middagen med sin fulde kontrol. Dette kan hurtigt udvikle sig til en pirrende leg, hvor det handler om kontrol og nydelse på en helt ny måde.

4. Hold spændingen med en sensuel massage

Mange par undervurderer effekten af et langt forspil. Og skal I gøre jeres hverdagssex endnu bedre, så er I nødt til at gøre en ekstra indsats på alle fronter.massage

En sensuel massage er en god måde, at vise din partner, at du vil gøre noget for hans eller hendes nydelse, men det er også med til at stimulere på en helt ny måde. Når du masserer din modpart, er du med til at røre ved kroppens mange erogene zoner, og her er det vigtigt at huske, at huden faktisk er et af vores største sanseorganer. Og netop derfor, er det vigtigt at vise hele kroppen opmærksomhed.

Inden I kaster jer ud i en verden af blide strøg, så sørg for at have udstyret i orden. Her er det oplagt at anskaffe jer en god massageolie, som vil gøre hele oplevelsen super nydelsesfuld og behagelig. Det er nok at bruge en halv teskefuld olie ved hver massage, og derfor kan en flaske altså holde til mange, intime aftener. Smid evt. nogle rosenblade på sengen eller gulvet, tænd for noget baggrundsmusik og sørg for en dæmpet belysning. Mange par har også glæde af at tage et blindfold i brug, da det sørger for, at den modtagende part koncentrerer sig mere om oplevelsen.  

Under selve massagen, skal udøveren gøre brug af bløde og rolige bevægelser, og spørg gerne ind til i starten, hvad din partner kan lide. Under massagen skal I begge forholde jer i ro, så oplevelsen bliver så intim som overhovedet mulig.

5: Find ud af noget nyt om din partner

Hvis dig og din partner skal have et mere spændende sexliv sammen, så er det vigtigt at finde ud af, hvad der egentligt tænder din partner. Og hvem ved, om der er sider af din partner, som du ikke kender til endnu?erotic 4 real brætspil

For at finde ud af mere omkring din partners fantasier og lyster, er det en god idé at bruge et sex spil, som spillet Erotic 4 Real. Dette er en perfekt måde at åbne op for nye sider hos din partner, som ikke normalt bliver italesat midt i en travl hverdag. Her kan du finde ud af, hvilke følelser din partner har, hvilke lyster din partner har og hvordan din partner agerer i forskellige situationer. Jo mere du lærer om din partner, jo mere kan du faktisk eksperimentere med jeres fælles sexliv.

Måske finder du ud af, at din partner har en skjult fantasi om at afprøve rollespil med dominans, som BDSM? Det kan også være, at din partner tidligere har afvist analsex, men at han eller hun nu har skiftet mening, og faktisk gerne vil afprøve det. Her kan I gøre brug af et klassisk anal-begyndersæt, så hele oplevelsen med at prøve analsex for første gang bliver positivt for jer begge.

6: Twist de kendte sexstillinger til noget nyt

Det sidste råd er ganske simpelt. Eksperimenter med de sexstillinger, som I allerede kender. sex positioner

I behøver nemlig ikke kaste jer ud i en “Lotus-stilling” for at have et frækt og tilfredsstillende sexliv. Faktisk kan det være nok at udfordre de stillinger, som I allerede har succes med.

I kan prøve kræfter med en omvendt missionær, hvor kvinden ligger på maven, imens manden trænger ind bagfra. Sørg for at have et godt tag om kvindens bryster og tilføj eventuelt en vibrator, som stimulerer kvindens klitoris undervejs. Her kan I bruge en af de kendte vibratorer fra Fun Factory, så kvinden både vil blive stimuleret på klitoris men også på sit G-punkt.