Guides

Guide til Stubby

Måske du har hørt om Stubby i ’Rabatten’ på DR1, hvor den tog titlen som den bedste dildo-vibrator. Du kan også ha’ hørt om Stubby et af de mange andre steder, hvor den bliver rost til skyerne, for ros har der været meget af. De mange gode anmeldelser er bestemt ikke uden grund og hvis du leder efter en dildo-vibrator med mange forskellige vibrationer – både helt milde og de mere powerfulde – er vi sikre på, at du også vil blive glad for Stubby.

Hvorfor vælge Stubby?

 Du skal ikke lade dig narre af, at Stubby er knap så stor som andre dildo-vibratorer, for bag det stilfulde design gemmer der sig masser af vibrationer, du kan nyde godt af.
Kransen ved roden af Stubby stimulerer din skedeåbning både for og bag, imens selve skaftet vibrerer. Med andre ord får du på én og samme tid maksimal nydelse både indvendigt og udvendigt. Og hvem kan ikke godt lide det?

Der er kræset for Stubby’s detaljer og du kan blandt andet glæde dig til turbo booster-knappen, der gør, at du til en hver tid kan afbryde det indstillede vibrationsmønster og sætte ekstra power på vibrationerne. Også den bølgede overflade er værd at nævne, da den stimulerer dig i takt med vibratorens bevægelser.  Du kan finde Stubby her i Sinful.dk sexshoppen eller se vores video om Stubby nedenfor, hvis du har lyst til at vide mere om dildo-vibratoren.

Inden du stifter nærmere bekendtskab med Stubby eller inden I nyder endnu en fræk aften sammen, har vi lige et par tips til hvordan du får den allerbedste oplevelse med Stubby.

Sådan sætter du batterier i Stubby

Det lyder indlysende men for at få gang i Stubby skal du sikre dig at batterierne vender rigtigt. Hvis batterierne sidder forkert vil den enten ikke starte eller vibrere konstant og det er der jo ikke meget sjov i, vel? Det fremgår i hullerne til batterierne, hvordan de skal vende men det kan være lidt svært at se. Kommer du til at sætte batterierne forkert i, er du derfor med garanti ikke den første, der har prøvet dét. Derfor har vi uploadet et billede nederst på denne side så du kan se hvordan batterierne skal sidde.

Vibratoren tændes og slukkes ved at holde henholdsvis ”+” og ”-” tasten ned i 2 sekunder.

Inden du bruger Stubby

Stubby er lavet i lækkert medicinsk silikone, der føles rigtig lækkert og naturtro når det er vådt. Du kan  med fordel bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dildo-vibratoren, så bliver det nemlig sjovere at komme i gang.

toyfluid-glidecremeDet er vigtigt, at du bruger vandbaseret glidecreme når du har sexlegetøj, der indeholder silikone. Med vandbaseret glidecreme undgår du at skade dit sexlegetøj, ligesom sexlegetøjet også bliver nemmere at rengøre efter brug.

Fun Factory har udviklet glidecremen Toyfluid specielt til brug sammen med sexlegetøj, så du kan så en mere glidende, nydelsesfuld og levende oplevelse med dit sexlegetøj.


Rengøring af Stubby

fun-factory-cleanerNår du er færdig med at bruge Stubby er det vigtigt at du får den gjort ordentlig rent. Det er vigtigt med god hygiejne og rengøringen sikrer desuden at sexlegetøjet er klar til næste gang du skal bruge det.

Stubby er vandtæt og kan derfor rengøres med almindeligt, varmt vand. Hvis du vil ha’ et endnu bedre resultat kan du bruge en rengøringsspray, der er lavet specielt til sexlegetøj. Her anbefaler vi Fun Factory’s egen Cleaner, der er antibakteriel.

Efter brug 

Vi anbefaler, at du tager batterierne ud af Stubby, når du ikke bruger den. På den måde undgår du, at batterierne aflader inde i produktet og det er jo sjovere når der også er batteri tilbage næste gang sexlegetøjet tages op af skuffen.

fun-factory-toy-bag_1Du kan undgå et virvar af løse batterier ved at bruge en lille pose eller taske til dit sexlegetøj. Ved at bruge en taske er sexlegetøjet også klar til at tage med, hvis du skal på farten.

Her i Sinful.dk shoppen kan du finde forskellige forslag til opbevaring af dit sexlegetøj, bl.a. Fun Factory’s Toy Bag, der er som skræddersyet til Stubby.

 

philips-lr03-aaa-alkaline-batterierNye batterier
Når det er på tide at skifte batterier kan du finde nye batterier her i Sinful.dk shoppen. Hvis du er i tvivl om hvilke batterier der passer i dit sexlegetøj, kan du finde det i webshoppen, eller kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe dig på både e- mail: kundeservice@sinful.dk og telefon nr.: 70 77 70 70. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os.

Sådan skal batterierne sidde i Stubby:

indsaet-batterier-i-stubby