Guides

Guide til trådløse æg

Vi kender det alle sammen; lysten kan melde sig hvornår det skal være og når det sker, har man bare lyst til at gøre det nu og her. En lille smule forberedelse kan gøre en stor forskel på hvor meget glæde I får ud af at bruge jeres sexlegetøj, så her kommer der et par forslag, I forhåbentlig kan få glæde af.

Hvornår bruger man et trådløst æg?

 Med et trådløst æg kan I sætte legen i højsædet. Ægget kan selvfølgelig bruges derhjemme, men det kan også med fordel bruges til at gøre dagligdagens oplevelser normale situationer dét mere spændende. Forestil jer hvor fræk en gåtur eller en tur i supermarkedet kan blive, når I har taget det trådløse æg med. Med ægget kan I pirre hinanden uden ledninger eller andre hindringer, på en diskret og fræk måde.
Men hvordan får man så mest muligt ud af sit trådløse æg?

Inden I bruger ægget

Inden ægget sættes op i kvindens skede kan det være en fordel at bruge en glidecreme, så opsætningen bliver mere behagelig. Med glidecreme bliver det en mere levende og glat oplevelse, og man kan jo lige så godt starte legen godt ud, ikke?

hvid tube kaerlig glidecreme Når I bruger sexlegetøj af silikone er det vigtigt at huske, at den glidecreme I bruger skal være vandbaseret. På den måde risikerer I ikke at skade legetøjet og rengøring af legetøjet bliver ligeledes nemmere.

En god glidecreme kan f.eks. være den økologiske Kaerlig glidecreme. Hvis du er i tvivl om, hvilket glidecreme du skal bruge, kan du hente hjælp i vores glidecreme guide.

Rengøring af det trådløse æg

 Når legen er ovre og I ikke længere skal bruge ægget, er det vigtigt at få det gjort ordentligt rent. Rengøringen sikrer en god hygiejne og gør, at sexlegetøjet holder bedre.

sexlegetoej-rengoering-til-sexlegetoejOg med rengøringen er sexlegetøjet desuden lækkert og klar til næste gang lysten melder sig. Til rengøringen kan I bruge helt almindeligt varmt vand, som I forsigtigt vasker ægget i.

Ønsker I et endnu bedre resultat, og endnu renere sexlegetøj, kan I bruge en rengøringsspray, der er beregnet specielt til sexlegetøj.

Vores suverænt mest populære rengøringsspray til sexlegetøj er den lækre Pjur sexlegetøj rengøring, som vi er sikre på, at I også vil blive glade for.

Efter brug

 Inden ægget bliver pakket væk anbefaler vi, at I tager batterierne ud af både selve ægget og fjernbetjeningen. Så undgår I nemlig at batterierne ligger og aflader i natbordsskuffen, ligesom I også undgår evt. irritation over et ’dødt’ legetøj når I skal bruge det næste gang.

toybox-devineLæg evt. ægget, fjernbetjeningen og batterierne i en lille pose eller æske, der kan holde samling på sagerne. Så er I helt sikre på, at I undgår både ventetid og et puslespil, hvor batterier i forskellig størrelse og form skal matches med forskellige produkter.

Her i Sinful.dk shoppen kan I finde opbevaringsæsker og opbevaringstasker i forskellige størrelser, så der er noget for enhver, uanset om det er til hjemmet eller til at ha’ med på farten.


philips-lr03-aaa-alkaline-batterierNye batterier

Når batterierne på et tidspunkt løber tør, kan I altid købe nye batterier her i Sinful.dk shoppen til lave priser. Er I i tvivl om hvilke batterier I skal bruge kan I altid finde jeres sexlegetøj i sex shoppen og se efter. I er selvfølgelig også altid velkomne til at kontakte os på: service@sinful.dk eller telefon: 70 77 70 70, hvor vi står klar til at hjælpe.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os.