Nyheder

Nye Spændende Produkter i Sinful.dk Shoppen

OBS: Mathilde har været i TV2 Østjylland for at snakke om de mange spændende produkter. Se indslaget her>>

Vi har netop været på en stor messe i Tyskland, hvor verdens store sexlegetøjs producenter er repræsenteret. Det er altid interessant at se de sidst nye produkter inden for branchen, og vi forsøger naturligvis altid at finde det, som vi synes passer perfekt ind i sinful.dk shoppen og det, som vi ved, at vores kunder efterspørger. Derudover går vi altid efter anderledes og innovative produkter, som aldrig før er set på markedet.

Fifty Shades – nu som sexlegetøj

sexlegetoej-haandjernMessen i Tyskland bar meget præg af Fifty Shades Universet. Flere producenter lancerer serier af bondage produkter, som er målrettet de kunder, der – efter at have læst bøgerne – gerne vil i gang med at eksperimentere med bondage og BDSM.

I sexshoppen har vi bl.a. fået en produktserie, der hedder Sex & Mischief. Det er en række af skønne bondage produkter, som f.eks. disse håndjern. Fællesnævneren for Sex & Mischief produkterne er, at de er stilrene i designet, og bedst af alt: priserne er lave.

Fun Factory’s nyeste produkt – Stronic Eins

fun-factory-stronic-eins-pulsator-dildoEt rigtig spændende produkt, som vi får i shoppen, er en ny dildo fra Fun Factory, som hedder Stronic Eins. Fun Factory Stronic Eins Pulsator Dildo er verdens første dildo, som bevæger sig i stødende frem-og-tilbage bevægelser. På grund af en motor, som bevæger sig frem og tilbage inde i dildoen, skabes de stødende bevægelser, som giver oplevelsen af at være sammen med en mand.

Det helt specielle ved Stronic Eins er, at Mathilde har været med til at teste og udvikle den. Derfor betyder det specielt meget for os, at vi nu har fået den i shoppen.  Den kan bestemt anbefales.

VërSpanken – sjovt og effektivt onaniprodukt til mænd

VërSpanken er et helt ny onaniprodukt til mænd, som vi også får i Sinful.dk shoppen. På denne fine video, kan du se, hvordan produktet virker.

Som du kan se på videoen, består produktet af en holder, hvori der sidder to bløde indsatser, som skaber et pirrende tryk omkring penis, når du bevæger den frem og tilbage.

VërSpanken fås i tre forskellige udgaver: VërSpanken WavyVërSpanken Bumpy og VërSpanken Smooth. Det, der adskiller de tre varianter af produktet, er overfladestrukturen på indsatserne. Smooth er helt glat, Bumpy er nubret og Wavy har en bølget overflade.

verspanken-wavyverspanken-bumpyverspanken-smooth

Thrill – nyt single-produkt fra We-Vibe

we-vibe-thrillProducenten We-Vibe er allermest kendt for deres par vibrator af selvsamme navn. Men nu har We-Vibe også skabt et skønt produkt til kvinder. We-Vibe Thrill har samme form og flere af de samme funktioner som We-Vibe par vibratoren.

Den ene ”ben” af vibratoren skal ligge og vibrere udvendigt på klitoris, mens den anden del skal føres op, hvor den vil stimulere kvindens G-punkt.

I skrivende stund har vi ikke fået alle produkterne på lager endnu. Men du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om præcis leveringsdato m.m.