Oversigt

Opnå Orgasmer med Hitachi Magic Wand Massager

Hitachi Magic Wand har i de sidste 25 år været ét af de mest solgte massageapparater I USA. Og læg mærke til ordet ”massageapperat” – for det er faktisk dét, som den oprindelig blev lavet som. Eller en såkaldt ”stress reliever”, som de kalder den ”over there”.

Men Hitachi Magic Wand er også ganske glimrende til klitoris stimulation. Ja, det er faktisk dens evne til at tilfredsstille kvinder seksuelt, som har gjort, at den har taget amerikanerne med storm.

Én af grundene til, at den er så populær, er, at den kan stimulere meget kraftigt.  Den skal tilsluttes via stikkontakt og kan derfor vibrere og stimulere meget kraftigere end en batteridreven vibrator.

Én af de ting, der, udover de kraftige vibrationer, kendetegner Hitachi Magic Wand, er dens størrelse. Den er ret lang – cirka på størrelse med en underarm – og dens hoved er nærmest på størrelse med en tennisbold.

Hitachi Magic Wand var ikke godkendt i Danmark

Mange vil mene, at Hitachi Magic Wand Massager er en must-have for kvinder, der elsker vibratorer. Og rigtig mange danske kvinder efterspørger da også Hitachi. Men der er bare det problem, at den kun findes i en 110 volt udgave, og da dette ikke er CE-godkendt, var den ulovlig at sælge på det europæiske marked.

Men heldigvis findes der mange andre ”Wands” på det danske marked, som minder meget om Hitachi. I Sinful.dk shoppen har vi flere forskellige Magic Wands – både store og små og strøm- og batteridrevne.

fairy-original-massage-wand_1Disse Wands har mange af de samme egenskaber som den helt originale Hitachi Magic Wand Massager, og faktisk er flere af dem lavet i mere handy og smartere udgaver end klassikeren.
Den kraftigste Wand på det danske marked lige nu er Fairy Original Massage Wand. Den har samme egenskaber som Hitachi. Bl.a. er den udstyret med ledning, hvilket giver den nogle meget kraftige vibrationer.

wand-essentials-opladelig-8-speed-magic-wandKunne du tænke dig en ledningsfri Hitachi-lignende vibrator, så er det 8 Speed Wand Essentials, som du skal have fat i.

Denne Wand er opladelig og er derfor ikke helt så kraftig, som de Wand vibratorer, der har ledning. Men dét, at den er ledningsfri, giver til gengæld mange muligheder for at eksperimentere.

Det er værd at notere sig, at man kan købe forskelligt slags tilbehør til sin Magic Wand. Du kan f.eks. få et ”hoved” til din Wand, som gør, at du kan bruge den som G-punkts vibrator.

Du bør være opmærksom på at holde lidt pause fra din vibrator engang imellem. Hvis du bruger den hver eneste dag, kan du risikere at miste følsomheden og dermed ikke kunne mærke blide slik og berøringer fra din partner.

OBS: Det er ikke den originale Hitachi Magic Wand, som du ser øverst på det store billede. Det er en wand, som hedder Passion Pointer, som bare ligner Hitachi til forveksling, og som du kan finde i Sinful.dk shoppen.