Nyheder

Pakkekalender til ham

Fræk julekalender til ham

Julen nærmer sig, og vi kan se frem til en skøn tid, der indbyder til hygge og samvær med de personer, der betyder allermest for os. En af julens nyeste traditioner er pakkekalenderen. Den gør december ekstra hyggelig, når man får en overraskelse dagligt fra den 1. december og frem til juleaften. Tidligere var julekalenderfænomenet kun noget, der hørte til barndommen, men sådan er det heldigvis ikke længere. I dag findes der langt flere færdiglavede julekalendere til voksne end til familiens mindste medlemmer.

Det ses mere og mere, at partnere køber kalendere til hinanden, og derfor findes der en voksende interesse efter enten en pakkekalender til ham eller en julekalender til hende. Selvom chokoladekalenderne stadig købes i massevis, er der opstået en større interesse for noget knap så traditionelt. Tænker vi specielt på julekalendere til mænd, findes der i dag et utal af muligheder. Leder du efter en julekalender til ham, kan du finde 24 små gaver af forskellig spiritus, parfume, barbergrej, kaffe og meget, meget mere.

Plejer du at forkæle din mand ved at forære ham gaver helt frem til juleaften? Hvis ikke, så er det måske i år, du skal gøre det. Vi ved jo allesammen, at der gemmer sig en lille dreng inde i de fleste voksne mænd, som selvfølgelig ville blive glad for 24 små gaver i den søde juletid.

Det det kræver selvfølgelig et godt kendskab til sin partner at sammensætte den perfekte julekalender til mænd – og det er uanset, om det er 24 små gaver til en pakkekalender eller bare fire overraskende adventsgaver. Derfor kan du, med fordel, købe en færdiglavet julekalender, der kan være med til at sætte en skøn hyggestemning i hjemmet – og som I begge kan få glæde af.

Fræk julekalender til ham: De tre muligheder

Som nævnt ovenfor har vi i år lavet en ekstra julekalender, således at der i år er tre frække muligheder for at forkæle manden i dit liv.

sinful julekalender til hende

 

 

adventskalender

 

Fræk Classic Julekalender 2020 til ham

Classic Julekalenderen blev udsolgt på ganske kort tid sidste år og blev i forlængelse heraf den mest solgte erotiske julekalender i Norden. Derfor skal du skynde dig, hvis du vil have fat i en Classic-kalender som julekalender til manden i dit liv i år – den kommer nemlig kun i et begrænset antal.

Classic’en er perfekt til jer, der ikke tidligere har prøvet vores kalender, fyldt med frække overraskelser til ham, hende og par. Den er en perfekt måde at introducere frækt legetøj og erotiske produkter til jeres liv på, og den vil med garanti give jer mange sjove stunder, både på lagnerne, og når I åbner lågerne.

Var du en af dem, som nåede at få fingre i Classic-kalenderen sidste år, og overvejer du, om du, igen i år, skal købe den? Så opfordrer vi kraftigt til, at du, i stedet, tjekker vores Deluxe kalender ud. Så undgår du nemlig at få (opgraderede) gengangere fra sidste år.

 

 

Indholdet i Classic-kalenderen 2020 er selvfølgelig en fræk hemmelighed, som vi vil lade jer om at åbne og nyde med hinanden. Vi kan dog løfte sløret en lille smule for indholdet i julekalenderen her.

Kort og godt indeholder Classic produkter i følgende kategorier

 • Sexlegetøj: Hele 13 stykker frækt sexlegetøj
 • Erotiske accessories: 7 erotiske accessories, der kan bruges som ekstra krydderi på lagnerne
 • Produkter til blid bondage: Gør det hele lidt frækkere

Helt eksklusivt kan du på vores egen blog få et sneak peak på indholdet af Classic julekalenderen 2020.

 • Sinful Silver Bullet Vibrator
 • Sinful Pom Pom Tickler
 • Sinful Soft Neoprene Wrist Cuffs
 • Sinful Classic Dildo Vibrator
 • Sinful Micro Wand Vibrator

Alt sammen til en værdi af 2300 kr.

 

Med andre ord er der både vibrationer i mange former og forskelligheder, lidt forskelligt bondage-udstyr og en masse andre spændende, udfordrende og sjove ting til soveværelset.
Vi håber at tingene vil falde i jeres smag, da den er fyldt med en masse af vores største bestsellers indenfor hver kategori.

Classic-kalenderen var, sidste år, den mest populære erotiske julekalender i hele norden. Det var den blandt andet fordi, vi havde fyldt den med kvalitetsprodukter med lang holdbarhedsdato og med mange funktioner. Det kan vi, med glæde, berette om, at vi har gjort igen i år. Mere præcist har vi kigget grundigt på produkterne fra sidste år og spurgt os selv, “hvordan kan vi gøre det bedre i år?”. Til det er svaret, at vi, blandt andet, har kigget på ting som levetiden og funktionaliteten.

Det er ikke specielt sexet at læse om, men det er dog mere sexet end pludselig at løbe tør for strøm lige inden klimaks.

Af samme grund er det også vigtigt for os, endnu engang, at understrege, at hvis du købte kalenderen sidste år, så vil det være klart sjovest for jer at kigge på Deluxe-udgaven eller Adventsudgaven af kalenderen i år, da disse har flere anderledes produkter end Classic-udgaven.

Fræk deluxe julekalender 2020 til ham

Deluxe-kalenderen er til jer, hvor kun det frækkeste er frækt nok. Ligeledes er det til jer, som tidligere har stiftet bekendtskab med vores erotiske julekalender. I Deluxe-kalenderen får I 24 frække overraskelser i Deluxe-klassen. Det er fra kendte varemærker som Obaie og Sinful, og Sinful, samt nye frækkerter som Nortie og Amaysin

Deluxe-kalenderen er, som sagt, ideel til jer, som også sidste år prøvede kræfter med en lidt frækkere december. Det er den, fordi produkterne er væsentligt anderledes, end de er i Classic-kalenderen. Der er stærkere vibrationer, frækkere accessories og endnu flere spændende bondage-produkter at prøve kræfter med.

Helt konkret har vi, i vores Deluxe Julekalender til ham, inkluderet følgende typer af produkter.

Først og fremmest har vi fire erotiske accessories – det er det ekstra krydderi på lagnerne, som gør jeres tid i soveværelset endnu frækkere. Dernæst er der 14 frække stykker legetøj, som vi håber for alvor vil sætte gang i jeres legesyge og fantasier.

Slutteligt har vi i Deluxe 2020 inkluderet seks produkter til blid bondage.

Hvilke produkter, der specifikt er tale om, må I vente at se med, men vi kan dog godt løfte sløret for fem af dem herunder:

 • Sinful Rechargeable Bullet Vibrator
 • Amaysin Rechargeable Magic Wand Vibrator Limited Edition
 • Sinful Slender Silicone Dildo Medium
 • Sinful Bootie Prostate Plug Medium
 • Sinful Couples Love Sleeve

Alt sammen til en værdi af 3700 kr.

Fræk Adventskalender 2020 til ham

Adventskalenderen er den nyeste tilføjelse til vores julekalendere. Her har vi komprimeret indholdet til de fire klassiske låger, men der er så meget mere end blot fire produkter bag lågerne.

Vores adventskalender til mænd er til ham og til jer, som stadig er nye indenfor sexlegetøj og måske synes, at 24 låger kan være lige i overkanten til sådan en travl december.

Adventskalenderen er komprimeret og kun det mest sexede er medtaget i denne fire-låges kalender, hvor indholdet fordeler sig således:

 • Blindfold
 • Sinful Rechargeable Rabbit Vibrator
 • Sinful Rechargeable Bullet Vibrator
 • Sinful Couples Love Sleeve
 • BONUS: Økologisk orgasmegel fra Kaerlig og Økologisk Massageolie fra Kaerlig.

Resten af produkterne vil vi naturligvis ikke ødelægge overraskelsen af, men vi kan roligt sige, at der er produkter for enhver smag. Nærmere bestemt er der:

 • 2 erotiske accessories
 • 6 stykker frækt sexlegetøj
 • 4 produkter til blid bondage 

BONUS: Økologisk Orgasmegel fra Kaerlig & Økologisk Massageolie fra Kaerlig

 

adventskalender

 

Skab forførende hygge med en julekalender til ham

I en julekalender til ham er kalenderen ofte sammensat sådan, at kun han får glæde af de 24 overraskelser, men med vores frække julekalender til mænd får han også “dig med i købet”. Nu kan du blive årets partner, ved at forvandle december til en fræk og forførende måned med en pakkekalender for ham, som faktisk også vil give dig en del af glæden. Vi har nemlig to gode bud på en julekalender til mænd, som I begge kan få glæde af, og som din bedre halvdel helt sikkert vil elske at dele med dig.

Det eneste, du skal gøre, er at forære din mand en Sinful Classic eller Sinful Deluxe Julekalender, som I kan nyde sammen i den kolde og mørke julemåned. Så kan I begge se frem til 24 erotiske overraskelser, hvor der både er produkter til ham, til dig og noget, som I kan nyde sammen.

Sidste år var både Sinful Classic og Sinful Deluxe meget populære hos begge køn. De blev lynhurtigt udsolgt, hvilket var ærgerligt for alle dem, der ikke nåede at købe pakkekalenderen til deres kæreste eller ægtefælle. Begge udgaver er udkommet i en opgraderet version i forhold til sidste års model, og igen i år findes de kun i et begrænset antal.

Herunder kan du læse mere om forskellen på Classic- og Deluxe-udgaven, der hver især indeholder forskellige produkter. Vi vil ikke røbe hvilke specifikke produkter, der gemmer sig bag lågerne, men ud fra nedenstående kan du måske få en indikation om hvilken udgave, der passer bedst jeres nuværende sexliv og erfaring med sexlegetøj.

Som noget nyt i år introducerer vi også en fræk adventskalender til ham, hvor fokus ligger på, at få fire frække søndage med hinanden.

Introducer sexlegetøj med en julekalender til ham

Hvis sexlivet er blevet en anelse monotont, og du har svært ved at åbne samtalen med din mand, kan en sexjulekalender fra Sinful være en stor hjælp. For mange mennesker kan sex nemlig være svært at snakke om, også selvom man befinder sig i et trygt og fortroligt forhold med en, som man elsker højere end nogen anden.

Det gode ved vores julekalendere er, at ingen af jer ved hvilke små overraskelser, der gemmer sig bag lågerne. Når I sammen forløser spændingen og åbner dagens låge kan I kigge på sexlegetøjet sammen og få en samtale i gang omkring fantasier, seksuelle præferencer og jeres generelle sexliv. Det vil skabe en større intimitet i jeres forhold, som kun vil bringe jer tættere sammen – det gælder selvfølgelig både i og uden for soveværelset.

Selvom pakkekalenderen indeholder 24 erotiske gaver, skal du huske, at man ikke behøver at bruge dagens overraskelse den samme aften. Det er helt i orden at tage pauser i løbet af den hede december og gemme noget af sexlegetøjet til senere brug. Faktisk er det en god idé at gemme nogle af produkterne, så I hele tiden har noget nyt sexlegetøj i gemmerne, som I kan hive frem og dermed gøre en hyggelig aften lidt frækkere.

Skulle I alligevel ende med at bruge alle produkterne med det samme, fordi I ikke kan holde fingrene fra hinanden, så gør det heldigvis ikke noget. Langt størstedelen af produkterne i vores pakkekalender til voksne kan nemlig bruges igen og igen. Der er dermed mulighed for at udvide den hede i december til langt ind i det nye år.

sinful julekalender til hende

 

 

 

adventskalender