Nyheder

Pakkekalender til ham

Julen nærmer sig og vi kan se frem til en skøn tid, der indbyder til hygge og samvær med de personer, der betyder allermest for os. En af julens nyeste traditioner er pakkekalenderen. Den gør december ekstra hyggelig, når man får en overraskelse dagligt fra den 1. december og frem til juleaften. Tidligere var julekalenderfænomenet kun noget, der hørte til barndommen, men sådan er det heldigvis ikke længere. I dag findes der langt flere færdiglavede julekalendere til voksne, end familiens mindste medlemmer. 

Det ses mere og mere at partnere køber kalendere til hinanden, og derfor findes der en voksende interesse efter enten en pakkekalender til ham eller en julekalender til hende. Selvom chokolade stadig købes i massevis, er der opstået en større interesse for noget knap så traditionelt. Tænker vi specielt på julekalendere til mænd, findes der i dag et utal af muligheder. Leder du efter en julekalender til ham, kan du finde 24 små gaver af forskellig spiritus, parfume, barbergrej, kaffe og meget, meget mere. 

Plejer du at forkæle din mand ved at forære gaver helt frem til juleaften? Hvis ikke, så er det måske i år, du skal gøre det. Vi ved jo allesammen, at der gemmer sig en lille dreng inde i de fleste voksne mænd, som selvfølgelig vil blive glad for 24 små gaveri den søde juletid. 

Det kræver selvfølgelig sin kvinde at sammensætte den perfekte julekalender til mænd – og det er uanset, om det er 24 små gaver til en pakkekalender eller bare fire overraskende adventsgaver. Derfor kan du med fordel købe en færdiglavet julekalender, der kan være med til at sætte den rette hyggestemning i hjemmet – og som I begge kan få glæde af.

Skab forførende hygge med en julekalender til ham

I en julekalender til ham er kalenderen oftest sammensat sådan, at kun han får glæde af de 24 overraskelser. Men hvilken mand ønsker ikke at få kunne få dig med i købet? Nu kan du blive årets partner, ved at forvandle december til fræk og forførende måned med en pakkekalender for ham, der faktisk også vil give dig en del af glæden. Vi har nemlig to gode bud på en julekalender til mænd, som I begge kan få glæde af og som din bedre halvdel helt sikkert vil elske at dele med dig. 

Det eneste du skal gøre er at forære din mand en Sinful Classic eller Sinful Deluxe julekalender, som I kan nyde sammen i den kolde og mørke julemåned. Så kan I begge se frem til 24 erotiske overraskelser, hvor der både er produkter til ham, til dig og noget, som I kan nyde sammen.

Sidste år var både Sinful Classic og Sinful Deluxe meget populære hos begge køn. De blev lynhurtigt udsolgt, hvilket var ærgerligt for alle dem, der ikke nåede at købe pakkekalenderen til deres kæreste eller ægtefælle. Begge udgaver er udkommet i en opgraderet version i forhold til sidste års model, og igen i år findes de kun i en begrænset mængde.

 

Herunder kan du læse mere om forskellen på Classic- og Deluxe-udgaven, der hver især indeholder forskellige produkter. Vi vil ikke røbe, hvilke specifikke produkter der gemmer sig bag lågerne, men ud fra nedenstående kan du måske få en indikation om, hvilken udgave, der passer bedst jeres nuværende sexliv og erfaring med sexlegetøj.

Sinful Classic indeholder
7 erotiske accessories
13 stykker lækkert sexlegetøj
4 bondage produkter

 

I denne klassiske udgave vil din mand modtage 24 populære bestsellere, der har en samlet værdi af 2.300 kroner. Hvis I ikke har den store erfaring med sexlegetøj, men er klar på at udforske hinanden og tage jeres sexliv til nye højder, så er det denne udgave, du skal forkæle din mand med.

Sinful Deluxe indeholder
3 erotiske accessories
14 stykker lækker sexlegetøj
7 bondage produkter

 

Dette er vores mest eksklusive julekalender, der indeholder kvalitetsprodukter til en samlet værdi af 3.500 kroner. Her vil I møde nogle af verdens mest kendte sexlegetøjsbrands, som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga. Du skal købe denne pakkekalender til ham, hvis I har lidt eller nogen erfaring med sexlegetøj, da indholdet passer bedst til dette erfaringsniveau. De mange kvalitetsprodukter vil med al sandsynlighed være med til at udfordre jeres sexliv og de erotiske lege i soveværelset.

I begge udgaver finder I produkter for enhver smag. Der er sammensat masser af sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter, som I kan bruge sammen i hele december. Sammen med julekalenderne medfølger et flot inspirationshæfte med tips og guides til, hvordan I bedst udnytter de 24 erotiske overraskelser. Derudover er der vedlagt en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme, som I kan bruge til alt jeres nye legetøj. Det betyder, at I er klar til at udforske jeres sexliv og komme endnu tættere på hinanden, når datoen rammer den 1. december.

Introducer sexlegetøj med en julekalender til ham

Hvis sexlivet er blevet en anelse monotont og du har svært ved at åbne samtalen med din mand, kan en sexjulekalender fra Sinful være en stor hjælp. For mange kvinder kan sex nemlig være svært at snakke om, også selvom man befinder sig i et trygt og fortroligt forhold med en mand, som man elsker højere end nogen anden. 

Det gode ved Sinfuls julekalendere er, at ingen af jer ved, hvilke små overraskelser, der gemmer sig bag lågerne. Når I sammen forløser spændingen og åbner dagens låge kan I kigge på sexlegetøjet sammen og få en samtale i gang omkring fantasier, seksuelle præferencer og jeres generelle sexliv. Det vil skabe en større intimitet i jeres forhold, som kun vil bringe jer tættere sammen – det gælder selvfølgelig både i og uden for soveværelset.

Selvom pakkekalenderen indeholder 24 erotiske gaver, skal du huske, at man ikke behøver bruge dagens overraskelse den samme aften. Det er helt i orden at tage pauser i løbet af den hede december og gemme noget af sexlegetøjet til senere brug. Faktisk er det en god idé at gemme nogle af produkterne, så I hele tiden har noget nyt sexlegetøj i gemmerne, som I kan hive frem til at gøre en hyggelig aften lidt mere fræk. 

Skulle I alligevel ende med at bruge alle produkterne med det samme, fordi I ikke kan holde fingrene fra hinanden, så gør det heldigvis ikke noget. Langt størstedelen af produkterne i vores pakkekalender til voksne kan nemlig bruges igen og igen. Der er dermed mulighed for at udvide den hede til december til langt ind i det nye år.