Guides

Prostata – G-punkt hos mænd

Det kvindelige G-punkt har altid været ret omdiskuteret, men vi synes egentlig også, at det er ved at være tid til, at mandens G-punkt får lidt mere opmærksomhed. Hos kvinder nævner vi ofte orgasmer i flæng: klitorisorgasme, skedeorgasme, G-punktsorgasme osv. Men hos mænd omtaler vi oftest kun den orgasme, som kan opnås via penis. Og det er egentlig lidt ærgerligt. Så derfor dette indlæg.

Hvis du endnu ikke har oplevet nydelsen ved prostata stimulation, så har du i den grad noget til gode. Prostata siges at være den mandlige udgave af kvindens G-punkt, og når det masseres og stimuleres korrekt, er det muligt at opnå en meget intens orgasme – endda flere efter hinanden.

Det er egentlig ikke svært at finde prostata, men selve den erotiske stimulation af “P-punktet” kan dog være en smule sværere. Heldigvis findes der både forskellige tricks og sexlegetøj, som kan hjælpe dig til at ramme plet.

Hvordan finder man prostata?

prostata-pereniumDet mandlige G-punkt er faktisk prostatakirtlen. Det sidder 4-7 cm oppe i anus, men kan både stimuleres indvendigt og udvendigt. Måske har du allerede prøvet at blive stimuleret udvendigt på mellemkødet (perineum) og anus.

Gang denne følelse med hundrede – sådan føles den indvendige P-punkts stimulation!  Ved endetarmen findes der nemlig omkring 10.000 – 12.000 nerveender, hvilket gør området til en yderst erogen zone.

Du kan enten forsøge at finde dit P-punkt selv eller få din partner til det. En af måderne, som det kan gøres på, er ved at bruge en finger.

aquaglide-analStart med at komme godt med glidereme på fingeren og på anus, f.eks. Aquaglide analglidecreme. Dette vil gøre stimulationen klart nemmere. Læg dig på ryggen og gerne med benene løftet.

Før forsigtigt fingeren ind og mærk opad endetarmens forreste væg (ud mod maven). Føl dig efter et lille nubret område, der føles som en valnød. Dette er prostata.

Det er vigtigt, at du slapper af, inden du begynder at massere. Prøv dig frem, og du vil snart finde ud af præcis hvilke områder, der føles bedst for dig at få masseret. Prøv at presse mere på området, og mærk, hvilken effekt det har på dig. Mange vil opleve, at de kommer tættere på orgasmen, jo mere de presser. Ved hurtige op-ned bevægelser med fingeren vil du desuden opleve en meget intens stimulation.
Hvis det er din partner, som stimulerer prostata på dig, er det utrolig pirrende at få det gjort under oralsex. Det vil ikke blot føles helt fantastisk men måske også – hvis du er nybegynder i prostata stimulation – få dig til at slappe mere af, da fokus ikke kun vil være på den anale stimulation men også den orale.

Anal sexlegetøj til prostata stimulation

Prostata stimulation kan også være meget ophidsende under samleje. Det kan dog være svært for din partner at nå, mens I har sex, så her kan en vibrator være en rigtig god hjælp.

På videoen herunder, fortæller Mathilde lidt om den prostata stimulator, der hedder Nexus Glide. Se videoen og få en idé om, hvordan en prostata stimulator fungerer.

Det er altid en god ide at vente med anal legetøj, indtil du først selv har prøvet med en finger. Dette vil gøre det klart nemmest for dig at lokalisere prostata og derved få en så tilfredsstillende oplevelse som muligt.

aneros-progasm_1Når det gælder anal legetøj til mænd findes der meget forskelligt. Der findes alt fra den lille anal plug til den noget større prostata stimulator. Når du skal vælge, hvad du har lyst til at eksperimentere med, skal du tage hensyn til din indre anatomi samt til, hvilken form for stimulation du ønsker.

Hvis du oplever, at du, når du bruger fingeren, bliver nødt at bøje den lidt, for at ramme plet, anbefaler vi en prostata massager som Aneros Progasm. Den har en rigtig god bevægelighed og kan med sin fylde give en god stimulation mod prostata.

demi-anal-plugOplever du, at du sagtens kan ramme prostata med en strakt finger, er Demi Anal Plugganske velegnet. Det kan dog være noget af en jungle at finde rundt i de mange forskellige slags.

Hvordan ved man, hvilken størrelse man er til og om man skal købe med eller uden vibrator? Det vil selvfølgelig altid være en smagssag, hvad man er til, og det handler ganske enkelt om at prøve sig frem.

rude-boy-prostata-vobrator_1Mange har tendens til at vælge anal sexlegetøj, der ikke er så stort, hvis de er fuldstændig nybegyndere. Men faktisk kan det være nemmere at ramme prostata med en noget større vibrator, som f.eks. Rude Boy Prostata Vibrator, i modsætningen til én i en mindre størrelse. Jo større overfladen af legetøjet er, jo nemmere er det at ramme plet.

Og hvad så med vibrationerne? Skal man vælge med eller uden? Det er igen en smagssag. Bare husk at at du altid kan slå vibrationerne fra i en prostata massager med vibrator, og at du ikke kan slå dem til i de ikke-vibrerende prostata massagere.

Er du i tvivl om, hvad for noget prostata sexlegetøj, du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

TEST