Guides

Prostata – G-punkt hos mænd

Det kvindelige G-punkt har altid været meget diskuteret, men vi synes, det er ved at være tid til, at mandens G-punkt får lidt mere opmærksomhed. Hos kvinder nævner vi ofte orgasmer i flæng: klitorisorgasme, skedeorgasme, G-punktsorgasme osv. Men hos mænd omtales oftest kun den orgasme, som kan opnås via penis. Og det er faktisk lidt ærgerligt. Så derfor dette indlæg.

Hvis du endnu ikke har oplevet nydelsen ved prostatastimulation, så har du i den grad noget til gode. Prostataen siges at være den mandlige udgave af kvindens G-punkt, og når den masseres og stimuleres korrekt, er det muligt at opnå en meget intens orgasme – endda flere efter hinanden.

Det er egentlig ikke svært at finde prostataen, men selve den erotiske stimulation af “P-punktet” kan dog være en smule sværere. Heldigvis findes der både forskellige tricks og sexlegetøj, som kan hjælpe dig til at ramme plet.

Hvordan finder man prostata?

prostata-pereniumDet mandlige G-punkt er faktisk prostatakirtlen. Den sidder 4-7 cm oppe i anus, men kan både stimuleres indvendigt og udvendigt. Måske har du allerede prøvet at blive stimuleret udvendigt på mellemkødet (perineum) og anus.

Gang denne følelse med hundrede – sådan føles den indvendige P-punktsstimulation!  Ved endetarmen findes der nemlig omkring 10–12.000 nerveender, hvilket gør området til en yderst erogen zone.

Du kan enten forsøge at finde dit P-punkt selv eller få din partner til det. En af måderne, som det kan gøres på, er ved at bruge en finger.

aquaglide-analStart med at komme godt med glidecreme på fingeren og på anus, f.eks. Aquaglide anal glidecreme. Dette vil gøre stimulationen klart nemmere. Læg dig på ryggen og gerne med benene løftet.

Før forsigtigt fingeren ind og mærk opad endetarmens forreste væg (ud mod maven). Føl dig frem efter et lille nubret område, der føles som en valnød. Dette er prostata.

Det er vigtigt, at du slapper af, inden du begynder at massere. Prøv dig frem, og du vil snart finde ud af, præcist hvilke områder der føles bedst for dig at få masseret. Prøv at presse mere på området, og mærk, hvilken effekt det har på dig. Mange vil opleve, at de kommer tættere på orgasmen, jo mere de presser. Ved hurtige op-ned-bevægelser med fingeren vil du desuden opleve en meget intens stimulation.
Hvis det er din partner, som stimulerer prostata på dig, er det utroligt pirrende at få det gjort under oralsex. Det vil ikke blot føles helt fantastisk men måske også – hvis du er nybegynder i prostatastimulation – få dig til at slappe mere af, da fokus ikke kun vil være på den anale stimulation men også den orale.

Analt sexlegetøj til prostatastimulation

Prostatastimulation kan også være meget ophidsende under samleje. Det kan dog være svært for din partner at nå, mens I har sex, så her kan en vibrator være en rigtig god hjælp.

På videoen herunder, fortæller Mathilde lidt om den prostatastimulator, der hedder Nexus Glide. Se videoen, og få en idé om, hvordan en prostatastimulator fungerer.

Det er altid en god ide at vente med analt legetøj, indtil du først selv har prøvet med en finger. Dette vil gøre det klart nemmest for dig at lokalisere prostata og derved få en så tilfredsstillende oplevelse som muligt.

aneros-progasm_1Når det gælder analt legetøj til mænd, er der rigtig mange muligheder. Der findes alt fra den lille analplug til den noget større prostatastimulator. Når du skal vælge, hvad du har lyst til at eksperimentere med, skal du tage hensyn til din indre anatomi, samt hvilken form for stimulation du ønsker.

Hvis du oplever, at du, når du bruger fingeren, bliver nødt at bøje den lidt for at ramme plet, anbefaler vi en prostatamassager som Aneros Progasm. Den har en rigtig god bevægelighed og kan med sin fylde give en god stimulation mod prostata.

Oplever du, at du sagtens kan ramme prostata med en strakt finger, er Sinfuls Slim Butt Plug Small ganske velegnet. Det kan dog være noget af en jungle at finde rundt i de mange forskellige slags.

Hvordan ved man, hvilken størrelse man er til, og om man skal købe med eller uden vibrator? Det vil selvfølgelig altid være en smagssag, hvad man er til, og det handler ganske enkelt om at prøve sig frem.

rude-boy-prostata-vobrator_1Mange har tendens til at vælge analt sexlegetøj, der ikke er så stort, hvis de er helt nybegyndere. Men faktisk kan det være nemmere at ramme prostata med en noget større vibrator, som f.eks. Rude Boy Prostata Vibrator, i modsætningen til én i en mindre størrelse. Jo større overfladen af legetøjet er, jo nemmere er det at ramme plet.

Og hvad så med vibrationerne? Skal man vælge med eller uden? Det er igen en smagssag. Bare husk, at at du altid kan slå vibrationerne fra i en prostatamassager med vibrator, og at du ikke kan slå dem til i de ikke-vibrerende prostatamassagere.

Er du i tvivl om, hvilket prostatasexlegetøj, du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.