Guides

Sådan introducerer du din partner til sexlegetøj

Sexlegetøj er efterhånden ved at være alle mands/kvindes eje, og det er dejligt. Men mange tror stadigvæk, at det er noget, man kun kan bruge til at tilfredsstille sig selv, og det er lidt en skam. For de fleste par ville kunne få endnu mere lystfuld leg, hvis de tager et lille ekstra supplement med under lagnerne.

Men hvordan får du så lige introduceret den idé for din bedre halvdel? Jo, du kan starte med noget i den helt blide afdeling for at se, hvordan din partner reagerer. Det kan f.eks. være en massageolie eller et blindfold. På den måde viser du, at du er nysgerrig efter at få lidt ekstra krydderi med i sengen, og hvis din partner er åben over for dit forslag, vil overgangen fra det bløde tilbehør til et decideret stykke sexlegetøj også blive nemmere.

Som kvinde kan du…

rocks-off-ro-80-02_5Hvis du som kvinde gerne vil introducere sexlegetøj for din partner, er det en god idé at fortælle ham, at legetøjet er tænkt som et ekstra supplement, og det ikke er, fordi du er utilfreds med jeres sexliv. Efter du har præsenteret ham for legetøjet, kan du overlade styringen af legetøjet til ham, så det er ham, der har kontrollen over det – og dig. For nogle mænd kan det omvendt være ophidsende, at det er kvinden, der tager kontrollen. Det finder I hurtigt ud af ved at prøve jer frem. En god begyndervibrator, som både han og du kan styre, kan være Rocks Off 80mm Klitoris Vibrator.

15078-fleshlight-quickshot-vantage_0002_01Du kan også sætte ham i fokus, ved at vælge noget, der giver ham fuld opmærksomhed. Med et onani-sleeve som Fleshlight Quickshot Vantage kan du give ham en ekstra fræk intim massage. Når du viser ham, at det også er for at glæde ham, vil han med garanti være vild med at gå på opdagelse med dig udi i sexlegetøjets vidunderlige verden. Fleshlight er kendt for deres onaniserie til mænd.

Som mand kan du…

615gEH2gqXL._SL1500_Hvis du som mand har lyst til at supplere jeres sexliv med noget legetøj, så tænk over, at det ikke behøver være så teknisk og gadget-agtigt, som det du måske selv ville gå efter. Vælg noget sexlegetøj med et elegant look, designet til at glæde hendes øjne og krop, og som ikke virker “overvældende” i størrelse og udseende. På den måde signalerer du, at det er hendes lyst og tilfredsstillelse, der er i højsædet. En eksklusiv klitorisvibrator kan være en god start, da den er så fin og enkel i sit design. Og her kan I også begge deles om den og finde ud af, hvem der skal styre den undervejs. Her er den testvindende Je Joue Mimi Opladelig Klitoris Vibrator et rigtig godt valg.

Et andet sexlegetøj, der giver jer begge tilfredsstillelse, kan være en penisring. LELO Tor 2 er enkel og diskret i sit design og samtidig nem at bruge. Ringen strammer om roden på penis, så din erektion holder i længere tid. Samtidig kan hun læne sig op af den brede del af ringen og blive stimuleret på klitoris, noget langt de fleste kvinder nyder rigtig meget.

Når I har oplevet, hvor dejligt, sjovt og frækt det kan være at have lidt sexlegetøj med i sengen, er der næsten ingen grænser for, hvad I kan lege videre med. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Rigtig god legelyst.