Dette vil mænd have i sengen
Nyheder

Sexolog: 5 ting alle mænd elsker i sengen

Hos Sinful har vi interviewet sexolog Jakob Olrik, som her giver sine bud på, hvad danske mænd i virkeligheden ønsker mere af i dobbeltsengen.

Hvis du er mand, så vis den til din partner – og er du kvinde, så læs med, og få ny inspiration til at overraske din mand i soveværelset. Måske er der noget her, som han ønsker, men ikke siger til dig i hverdagen.

5 ting som tænder og overrasker din mand

1: Mænd elsker, når kvinder lader perfektionisten blive på arbejdet

Som Jakob Olrik siger: ”Du skal lære at slappe lidt mere af, tage det roligt og lade nullermændene ligge, mens din mand venter brummende på dig i sengen.”

Det hele handler om at lade kontrolkvinden og perfektionisten blive på arbejdet og lade den mere afslappede version komme hjem i privaten:

Slip perfektionistræset og det med, at det hele skal se perfekt ud, tøjet skal sidde perfekt og pyntepuderne skal ligge lige. Mænd vil have dig og er ligeglad med, om alt omkring er i orden.

Et afslappet forhold til pyntepuderne vil også åbne op for mere spontan sex, hvor lysten får lov til at komme i første række, fortæller Jakob Olrik. 

2: Lad lyset være tændt: ”Vi elsker i bund og grund jeres fedt”

Hvis du gerne vil have lyset slukket under sex, så slukker du også for en af mandens primære sanser.  

Mænd er i bund og grund visuelt anlagt og foretrækker at kunne se en kvindes former under sex. Vis derfor, at du er stolt over at vise dig frem foran din mand. Det oser også af selvtillid, hvilket din mand med sikkerhed også vil tænde på.

Vi vil hellere end gerne have lyset tændt. Vi kan virkelig godt lide at se på jer. Vi kan godt lide de kvindelige former og den der delle, som du prøver at suge ind eller skal slukke lyset for, det er måske lige præcis den, som er den dejlige”, siger Jakob Olrik.

Er det nyt for dig at have sex med lyset tændt, så sæt det skrappe LED-lys til side, og tænd i stedet en bordlampe eller nogle stearinlys til en start. Du kan blandt andet prøve nogle massagelys, som både kan bruges til mat belysning og sensuel massage.

 

3: Denne sexstilling er favoritten hos de fleste mænd

jakob olrik

Ifølge Jakob Olrik, så er Doggy-style mændenes favorit.

Dette punkt er Jakob Olrik meget tydelig omkring. For selvfølgelig er der en favoritstilling, som alle mænd elsker. Nemlig bagfra – bedre kendt som sexstillingen ”Doggy-style”.

Mandens favoritstilling er at kunne tage sin kvinde bagfra. Det, tror jeg, kvinder har opdaget. Når manden får lov at tage sin kvinde bagfra, kan det pludselig gå stærkt med at få en orgasme”, fortæller Jakob Olrik.

Det, som giver denne sexstilling topkarakterer hos mændene, er,  at det er en meget dyrisk måde at have sex på:
Det er en anderledes måde, hvorpå mandens pik bliver favnet. Og så er der noget underkastelse, noget dyrisk, hvor manden tager fat i kvindes røv, som strutter op mod ham.

Du kan læse meget mere om dejlige sexstillinger, som kan tage oplevelsen til et helt nyt niveau, i vores ultimative guide til sexstillinger.

4: Sådan skal du placere din mand ved et blowjob

Det er ingen hemmelighed, at de fleste mænd elsker et godt blowjob. Men faktisk er der en enkelt ting, som kan gøre blowjobbet endnu bedre for manden.

Jakob Olrik forklarer:
Det bedste blowjob som mand får man jo, hvis det udføres stående, og ikke når man ligger vandret ned. Hvis det bliver udført vandret, mister du igen det visuelle og kan kun se en hårtot, som kører rundt nede mellem dine ben. Hvis du står op, så får man en figur og kvindens dejlige linje, som løber ned. Det skaber ekstra glæde hos manden.

Når vi spørger Jakob Olrik, om mænd gerne vil have mange blowjobs, så er svaret bare ”Ja”.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du giver det perfekte blowjob, kan du læse med i vores guide her.

5: Mænd elsker initiativ: Når du tør, tænder du din mand

Det er en gammel skrøne, at det altid er manden, som har mest lyst. Undervurder ikke din kvindes lyst og initiativrigdom.

Kvinden kan sagtens tænde mere end manden. Og hun behøver ikke altid være underspillet”, lyder det fra Jakob Olrik.

Sex er noget, som foregår mellem to parter, og det er der mange par, som godt kan glemme. Faktisk er det sådan, at mænd også tænder på at give sig hen, og som nyder at blive styret og få initiativet serveret.

Jakob Olrik mener, at med disse tricks vil du få en gladere mand i soveværelset.

Hvis du som kvinde gerne vil i gang med at tage mere initiativ, så er det en god idé at gøre lidt ekstra ud af indpakningen med lækkert, eksklusivt og sexet lingeri og overraske manden en almindelig aften på sofaen. Her kan vi hos Sinful blandt andet anbefale det skandinaviske brand, Nortie Lingerie, der har et bredt udvalg af catsuits, bodystocking til kvinder og masser af andet lingeri i høj kvalitet. Hvis du gerne vil blive klogere på de mange, frække muligheder, så anbefaler vi, at du læser mere i vores ultimative guide til sexet undertøj.

 


Her er 3 ting fra Sinful, der pifter sexlivet op

Her får du 3 bud på sexlegetøj, som helt sikkert kan være med til at bringe lidt ekstra sjov ind i soveværelset. For nogle gange kan selv små ting gøre en kæmpe forskel, hvis man ønsker lidt øget spænding i hverdagen sammen med sin partner.
Sexlegetøj kan være en rigtig god måde at udforske hinanden på og give hinanden nye nydelser.

1: We Vibe Sync – Verdens mest solgte sexlegetøj til par

We Vibe Sync er med god grund verdens mest populære sexlegetøj til par. Den fungerer som en vibrator, der stimulerer både kvinden og manden på samme tid.

Vibratoren stimulerer kvindens G-punkt og klitoris, samtidig med at mandens penis bliver stimuleret. Vibratoren er også vandtæt, så den kan bruges i bruseren.

We Vibe-vibratoren kan samtidig styres fra en app på din smartphone, så du selv kan styre vibrationsniveauet direkte fra din telefon. Der medfølger også en fjernbetjening, hvorfra vibrationerne ligeledes kan styres.

Den har vundet priser i hele verden for dens innovative design og effektive stimulation.

 


2: Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil

Monogamy er et erotisk brætspil, der giver mulighed for at opleve nye sider af sin partner. Rigtig mange par bruger dette spil til at udforske hinanden og udleve fantasier sammen.

Spillet indeholder masser af udfordringer, som med garanti nok skal give varme i kinderne hos jer begge.

Spillet er blandt andet blevet kåret til “Årets Spil” i 2014.

monogamy spil


3: Mandel Massageolie

Nogle gange handler det bare om at forkæle hinanden med en dejlig massage. En skøn massage, der løsner op i de fastlåste muskler, kan være en fantastisk måde at øge intimiteten mellem jer. I kan eksempelvis vælge at give hinanden en nøgenmassage, hvilket med garanti vil få lysten til at slå gnister.