Anmeldelser

Sinful Opladelig Magic Wand Vibrator

Jeg kan lige så godt sige det med det samme: Jeg elsker den her vibrator! – Jeg har testet den alene, med en partner, stående, siddende, på maven, på ryggen, på hovedet… Resultatet er altid det samme: en vild og stormfuld orgasme. It just gets me everytime.

Generelt:

Sinful Opladelig Magic Wand er den første wand jeg nogensinde har prøvet, og jeg kan derfor ikke sammenligne den med andre magic wands. Men jeg kan sagtens se og mærke, at her er tale om et rigtig lækkert produkt til en rigtig god pris.

Overfladen af wanden føles glat og silkeblød mod huden, og den helt sorte farve giver den et meget eksklusivt look. Det er en stor sag, men den ligger godt i hånden uden at blive for tung. Jeg har hvert fald ikke haft nogen problemer med at blive træt i armen af at holde den.

Det er et kæmpe plus at den er genopladelig. Man lader den op i en stikkontakt og så kan man tage ledningen ud igen, når den er opladet. Jeg har prøvet andet sexlegetøj, hvor der stikker en lang ledning ud af legetøjet, og det kan man godt blive lidt træt af, når man bliver filtret ind i sådan én i kampens hede.

Jeg var lidt skeptisk med hensyn til batteriet og tænkte at den nok ikke kunne køre så længe på én opladning, men det skal jeg love for at den kan. Jeg har brugt den 6-7 gange og jeg har endnu ikke haft brug for at lade den op igen.

Oplevelse og funktioner:

Sinful Magic WandSinful Opladelig Magic Wand er dejlig nem at betjene. Man trykker i 3 sekunder på den midterste knap og så tænder den på laveste vibration, og med et enkelt klik på samme knap, trykker man sig igennem de 5 vibrationsmønstre, man så kan justere i intensitet ved at klikke på henholdsvis + eller – knappen.

Wanden er helt klart den kraftigste vibrator jeg har prøvet. Men det jo også lige præcis dét, en wand er kendt for. Jeg fandt det virkelig nemt at få klitorisorgasme, netop på grund af styrken, men også grundet størrelsen på hovedet. Hovedet er stort og det er derfor nemt at stimulere et forholdsvist stort område omkring klitoris, så det ikke kun er klitoris der får en tur, men også kønslæberne. Og så er den også virkelig dejlig at bruge på andre områder af kroppen, såsom brysterne og balderne, og nakken og skuldrene.

Vibrationerne ligger i overfladen, og er ikke dybe/tunge vibrationer, som er dem jeg normalt foretrækker, men jeg har ingen klager, for den er virkelig effektiv og føles helt fantastisk.

Bedømmelse:

Sinful Opladelig Magic Wand er lavet i et stilfuldt design, giver nogle intense orgasmer og kører længe på batteriet, når den er opladet. Da den netop er så kraftig, er den heller ikke lige så lydsvag som meget andet sexlegetøj. Men det er noget, man må tage med, når man køber en wand. Med så powerfulde vibrationer kan man ikke forvente andet. Så hvis du gerne vil prøve magien som kun en wand kan levere, så er denne her et virkelig godt køb.

Tekniske specifikationer:

MATERIALE: Silikone.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE, 29 cm.
DIAMETER: 5,7 cm.
VANDTÆT: Nej.
BATTERITYPE: Genopladeligt lithiumbatteri (oplader medfølger til alm. stikkontakt).
INTERFACE: Betjenes på +/- knapperne.
BRUGERMANUAL: Engelsk.