Guides

We Vibe – Nytænkende Sexlegetøj til Par!

Har I nogensinde haft lyst til at prøve noget helt nyt? Hvis ja, så er We-Vibe måske det helt rette for jer? We-Vibe er et nyt voksen luksusprodukt, der kan ændre jeres seksuelle oplevelser.

Ideén til We-Vibe opstod hos en Canadisk kvinde under en køretur tilbage i 2001. Hun funderede over alle de skuffende vibratorer, der var på markedet og undrede sig over, hvorfor der ikke fandtes en vibrator, som passede til elskende, og som kunne bruges helt håndfrit under sex.

Denne tanke blev grundstenen til det produkt, vi nu kender som We-Vibe, og i slutningen af 2008 – efter 7 års udvikling – blev We-Vibe så lanceret med kæmpe succes. Allerede efter et par måneder havde We-Vibe vundet mange fornemme titler i erotik branchen, og det er stadig et produkt, der høster stor omtale i medierne.

Kvalitets sexlegetøj

Grunden til, at We-Vibe har formået at skille sig ud fra mange andre erotiske produkter, er nok en kombination af, at det er produceret på baggrund af en unik idé, og at man har valgt, at kvaliteten skulle være helt i top.

We-Vibe er både genopladelig, produceret af medicinsk silikone, vandtæt, udstyret med to vibrator motorer, og så vejer den kun 60 gram.

Hvordan bruges We Vibe?

We Vibe kan bruges af kvinder alene, eller sammen med en partner.  Kvinden kan f.eks. bruge We-Vibe, når hun går rundt, og på den måde blive stimuleret. Men fordelene er størst sammen med en partner.
Kunne du tænke dig at vide mere om denne unikke vibrator så kan du se Instruktions video i vores shop med mange flere detaljer om, hvordan We-Vibe fungerer KLIK HER