we vibe unite
Anmeldelser

We-Vibe Unite

Der findes efterhånden et hav af We-Vibe parvibratorer, og nu er der kommet endnu en på markedet: We-Vibe Unite. Det kan være en jungle med alle de We-Vibes, og derfor svært at gennemskue om den nyeste er den rigtige for én.

Generelt

Du skal vælge We-Vibe Unite, hvis du kan lide:
– Simpelt design
– Milde vibrationer
– Nem betjening

Den nye We-Vibe Unite ligner sine forgængere. Det er en vibrator, som man bruger sammen med sin partner under sex for at give mere stimulation til både kvinden og manden. Den lille og nederste del føres ind i kvinden, og den øverste del hviler ovenpå kvindens klitoris og giver hende på denne måde vibrationer på både g-punktet og klitoris. Manden trænger ind i kvinden og får dermed vibrationer på penishovedet, hver gang han støder ind i hende.

We-Vibe Unite adskiller sig fra de tidligere modeller ved at være en mere “skrabet” udgave.
Den er stadig super lækker, og kvaliteten er i top, men man har valgt at spare på ekstraudstyr og funktioner, og dermed er denne en billigere model.

I modsætning til de andre modeller kommer Unite ikke med en app-styret funktion.
Unite kan kun bruges med den medfølgende fjernbetjening.
Derudover har fjernbetjeningen kun én knap, hvilket gør det meget simpelt at skifte imellem de 10 forskellige niveauer/mønstre.

Den er ikke vandtæt, men ‘splashproof’, hvilket vil sige, at man kan skylle den under vandhanen, når man skal rengøre den, men man kan ikke tage den med i karbad.

Vibrationerne er også anderledes fra de tidligere We-Vibes.
De ligger i den mildere ende af skalaen. De kan sagtens mærkes under sex og giver en god stimulation, men hvis man kan lide meget kraftige vibrationer, er det ikke Unite, man skal vælge. Derudover er Unite også en anelse slankere, og fylder dermed ikke lige så meget i kvinden.

Jeg vil derfor mene, at Unite er god til de par, der gerne vil have et ekstra krydderi uden at sexlegetøjet bliver for dominerende.

Bedømmelse

Jeg synes, det er rigtig fint, at We-Vibe kommer med en lidt billigere og simplere parvibrator, så de, der f.eks. ikke har lyst til at skulle bruge deres smartphone under akten, ikke skal betale ekstra for en funktion, de ikke bruger.
Med We-Vibe Unite som seneste skud på stammen er der en We-Vibe til alle.
Jeg giver We-Vibe Unite 4,5 stjerner.