Fun Factory Boosty Analplug
Fun Factory Boosty Analplug
179,00 kr
Læg i kurv
Fun Factory Boosty Analplug
Fun Factory Boosty Analplug
Fun Factory Boosty Analplug
Fun Factory Boosty Analplug
Fun Factory Boosty Analplug

Fun Factory Boosty Analplug

3.9 (4)
179,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fun Factory Boosty er en stimulerende anal plug til dig, der har erfaring med analstimulation. Er du nybegynder, kan vi anbefale Bootie, som også er fra Fun Factory.

Modsat de mere almindelig anal plugs har Boosty et par ekstra stimulerende former påsat foroven. Disse runde kugle-lignende former giver dig ekstra stimulation. 

Boosty er meget behagelig at bruge - både for mænd og kvinder. Dens bløde silikone overflade gør, at den er både blød og fleksibel, når du bruger den.

Pluggen har en praktisk lille fod, som gør, at den er sikker at bruge. Foden hjælper med at holde pluggen på plads, når den først er ført op. Foden gør desuden Boosty ideel at bruge, når du har sex med en partner. Når f.eks. han trænger ind og ud af kvinden, vil anal pluggen stimulere hende i takt med, at han støder.

Husk at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med Boosty. Det vil gøre oplevelsen mere behagelig og få dig til at slappe bedre af. Vi anbefaler Fun Factorys egen vandbaserede glidecreme til sexlegetøj.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
TOTAL LÆNGDE: Ca. 10,5 cm.
BREDDE: 2-4 cm.
VANDTÆT: Ja.

VARENUMMER: 12846.
Anmeldelser
3.9
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
prefekt

Nem at bruge. Virker super godt. Lækkert materiale. Lever helt klart op til min forventning. Har prøvet andre typer men denne er klart den bedste. Kan klart anbefales.

-
5 5 1
Nysgerrighed er en prøve...

Vi var egentlig bare nysgerrige, for at eksperimentere, men med den viden vi havde, var det da bare at prøve. Egentlig bliver det nok til én mere, så der er hver sin samtidigt. Indbyrdes velvære er nemmere og mere logisk på denne måde. Produktet lever op til beskrivelse og forventninger når man anvender det medfornuft/omtanke/nænsomhed. Så det er nok bare at ta`beslutning ja/nej. Så vi taler da om en god hverdag...Tilfredse kunder. Læs mere

-
5 4 1
Godt køb

Hvis du godt kan lide Bootie fra Fun Factory og gerne vil prøve noget større, kan jeg varmt anbefale dette produkt. Kan være i i lang tid.

-
5 4 1
Ikke til begyndere

Som begynder indenfor prostata orgasme, må jeg sige, at denne er ret stor, og kan tage en del tid at få op. Den bliver til gengæld siddende uden man føler den er ved at falde ud. Men den giver bestemt det ønskede resultat når man kommer, da det bliver meget mere intens. Læs mere

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk