Boules Double Bækkenbundskugler
Boules Double Bækkenbundskugler
139,00 kr
Læg i kurv
Boules Double Bækkenbundskugler
Boules Double Bækkenbundskugler
Boules Double Bækkenbundskugler

Boules Double Bækkenbundskugler

4.3 (1)
139,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Boules Double Bækkenbundskugler er velegnet til dig, der gerne vil kunne træne din bækkenbund gradvist op. Kuglerne kan bruges af kvinder i alle aldre, der ønsker en sund og stærk bækkenbund. Træningen kan give dig større følsomhed i skeden, så du opnår større nydelse under sex. 

Vægten på Boules Double kan justeres, så du får den belastning, der passer dig bedst. Brug begge kugler, hvis du allerede har erfaring med bækkenbundstræning. Tag en kugle ud, hvis du træner din bækkenbund for første gang. 

Begge Boules Double kugler har en indvendig geisha-kugle, der roterer, når du bevæger dig. De får tyngdepunktet til at ændre sig, så din krop automatisk vil holde bedre fast om Boules Double og din træning bliver dermed mere effektiv. 

Vi anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Boules Double Bækkenbundskugler, så de bliver mere behagelige at føre op.

Detaljer

MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja
DIAMETER: 3,5 cm.
VÆGT TOTAL: 84 g.
VÆGT PR. KUGLE: 28 g.
VÆGT, HOLDER: 28 g.
VANDTÆT: ja.
ALLERGIVENLIG: Ja.
BRUGERMANUAL: Dansk, engelsk,Tysk.

VARENUMMER: 13881.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Godt design og fin funktionalitet

Kuglerne er nemme at sætte op og falder ikke sådan lige ned igen. Man kan enten bruge den med én eller begge kugler på samme tid. Jeg har længe gerne ville til at træne min bækkenbund da jeg havde på fornemmelse, at min virkelig trængte. Dog måtte kuglerne gerne have vejet lidt mere, så udfordringen med at holde dem oppe var lidtstørre. :) Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk