Metal Worx Cock Cage

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Metal Worx Cock Cage 1
 • Metal Worx Cock Cage 2

Metal Worx Cock Cage

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

499,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Luksusiøst kyskhedsbælte i høj kvalitet.

  Består af både en penisring og metalbur til penis. De to dele låses sammen med en hængelås.

  Der medfølger 2 nøgler til hængelåsen.

  Fremstillet i højkvalitetsstål.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Cock Cage fra Metal Wörx er et robust og stilfuldt kyskhedsbælte i poleret stål. Den er perfekt til pirrende dominans lege.

  Kyskhedsbæltet hører til i den absolut luksuriøse ende af skalaen. Den er både robust og holdbar, og så er den selvfølgelig også stilfuld at se på.

  Selve delen til at sætte omkring penis er fremstillet i flot gitterlignende metal. Øverst på kyskhedsbæltet er påsat en kraftig metal penisring. Det er på denne, at selve penisdelen fastlåses med en hængelås. Når man åbner hængelåsen, vil penisringen frigøre sig fra penisdelen, og det hele kan således tages af.

  Der medfølger to nøgler til hængelåsen.

  Selve penisringen har en diameter på ca. 5,2 cm (indvendig diameter: 4,8 cm). Delen til at sætte på penis er ca. 9 cm lang.

  Kyskhedsbæltet leveres i en flot metalkuffert.

  Sådan påsætter to Metal Worx Cock Cage:
  - Sæt metal-buret ned over penis.
  - Åbn metalringen og sæt den fast omkring roden af penis og kugler.
  - Sæt hængelåsen fast i ringen.

  Detaljer

  MATERIALE: Metal.
  PENISRING UDVENDIG DIAMETER: ca. 5,2 cm.
  PENISRING INDVENDIG DIAMETER: ca. 4,8 cm.
  BUR INDVENDIG DIAMETER: ca. 4,7 cm.
  BUR UDVENDIG DIAMETER: ca. 5,4 cm.
  INDVENDIG LÆNGDE I BURET: 9 cm.
  VÆGT: 166 g.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Lænket Godt stykke arbejde, bortset fra at når den skal monteres så har den meget skarpe kanter på indersiden, den kunne måske have haft samme runde kanter som ydersiden.

  Konen har det lidt sjovt med at pirre mig :-)

  Alt i alt så er det et godt produkt, der selv kan få kedelige piger til at vågne lidt op pga. det forkromet eksemplar med et stykke legetøj der er låst af ;-) prøv det og se om det ikke passer.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Ultimativ magt Flot design, robust udført, låsen der medfølger er lidt klejn i det, men det er ikke svært at finde en lås der passer i størrelse. Den er nem at rengøre. Opbevaringskassen er super god.

  Den ultimative magt over manden. Efter 24 timer kan det mærkes at den er på, specielt hvis man er blevet pirret. Efter 48 timer er man klar til at eksploderer, men der er ingen kære. Den er umulig at få af uden den bliver skilt ad, så det er den der bærer nøglen der bestemmer.

  Det er ikke nemt at skjule man har den på, men det kan lade sig gøre og den kan klire lidt når du går. Men det kan et sæt nøgler også. Er den på i længere tid er det en god ide med glide crem og en trim af hår pragten. Det er ikke noget problem at gå i bruser eller karbad med den på.

  Det er den første vi prøver, så vi har ikke den store erfaring med bure, men den virker!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Kinky tilføjelse til samlingen Meget flot design og kvalitetsudførelse. Flot at skue og at bruge. Kan i modsætning til CB6000 Crom (se min anmeldelse) også benyttes til aktiv indtrængen i vagina eller anus. Husk rigeligt med glidecreme, hvis oplevelsen skal være perfekt. Sejt med den medfølgende transportbox - meeeeen det trækker lidt fra i vurderingen, at hængelåsen ikke er god. Jeg har købt en ny kvalitetslås, hvorefter alt er perfekt. Kan i øvrigt også bruges med nummerplastlåsene (se min anmeldelse). Er enig med Henriks anmeldelse, men man kan undgå "niveriet", hvis handyret holdes fuldstændig intimbarberet, og man samtidig ved påsætningen sørger for, at ringen kan bevæge sig frit. Synet bliver endnu flottere, når buret har været på et par døgn, så indholdet virkelig at presse sig på. Denne anbefaling skrives, medens jeg sidder og ser på min mand med CB6000 Crom og en besøgende herre med dette Metal Worx bur. Svært at afgøre, hvilket af de to bure der er mest kinky, men begge er superfede både at se på og lege med.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Afmagt! Et kyskhedsbur må være det ultimative magtmiddel! Masser af mulighed for at lege.

  Buret er utroligt lækkert lavet, flot designet og alene vægten signalerer kvalitet. Det ser simpelthen bare godt ud!

  Buret består af 2 dele, en ring der lukkes omkring penisroden (der er et hængsel forneden), og selve buret. Det er let at montere, da ringdelen kan åbnes, så pungen skal ikke gennem en lille ring. Det kan kun monteres i fuldstændig slap tilstand! Selvkontrol, selvkontrol, selvkontrol! :-)

  Selvom konstruktionen gør, at pikken står lige frem, kan det skjules i et par almindelige bukser ved hjælp at et par stramme underbukser eller fx cykelbukser. Hele herligheden skal "blot" tvinges til en af siderne.
  Dette kan dog kun anbefales i kortere perioder, da ringen godt kan nive i huden (både foroven og på undersiden ved hængslet) ved gang, men også ved anden hårdhændet behandling.

  Efter min mening det flotteste bur på markedet, men sikkert ikke det bedste til langtidsbrug.
  5 5 1

  Du anmelder: Metal Worx Cock Cage

  Hvordan vurderer du produktet? *