Comfortably Numb Deep Throat Spray 29 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Comfortably Numb Deep Throat Spray
  • Comfortably Numb Deep Throat Spray
  • Comfortably Numb Deep Throat Spray
  • Comfortably Numb Deep Throat Spray

Comfortably Numb Deep Throat Spray 29 ml

Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Kort info

Comfortably Numb Deep Throat Spray er ideel dyb og pirrende oralsex.

Virker lokalbedøvende og påvirker din gag refleks, så det bliver nemmere og mere behageligt at deep throate.

Fås i to smagsvarianter: Spearmint og Mint Chokolade.

Indhold: 29 ml.

Godt at vide

Beskrivelse

Comfortably Numb Deep Throat Spray er ideel til dig, der gerne vil forkæle din partner med et dybt og lækkert blowjob.

Sprayen virker lokalbedøvende og påvirker din gag refleks, så det bliver nemmere og mere behageligt at give deep throat oralsex. 

Comfortably Numb Deep Throat Spray findes i to forskellige smagsvarianter; Spearmint og Mint Chokolade.

Sådan bruger du Comfortably Numb Deep Throat Spray:
Ryst sprayen før brug og sprøjt så 2-3 sprøjt ind bagerst i munden.

Sprayen skal bruges 1-2 minutter før effekten ønskes, så virkningen kan nå at sætte ind. 

Detaljer

STØRRELSE: 29 ml.
SMAG: Spearmint eller Mint Chokolade.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Smag
Godt for hende
Godt for ham
Ikke så god som jeg troede Havde mange forventninger til den så måske min fejl..
jeg synes ikke den smagt godt og fik flere gang lyst til at kaste op, men måske skulle jeg prøve bare med mint smag næste gang, men da der ikke var flere på lager kun med chokolade mint, var jeg nød til at købe den.
Min kæreste synes det virkede fint:)
5 3 1
Smag
Godt for hende
Godt for ham
Lever op til forventningerne Da jeg let får gag-reflekster i forbindelse med deepthroating, var denne numb spray virkelig en gamechanger i forhold til at nå ham til roden! Den smager kraftigt og virker ikke længe af gangen, men man lærer at slappe af, så det er ligegyldigt, at den ikke virker under hele blowjobbet for mit vedkommende :-) Pengene værd!
5 5 1
Smag
Godt for hende
Godt for ham
Hmmmm? Sprayen virker forholdsvis hurtigt og godt, på den måde, at man er en del bedøvet. Bedøvelsen aftager dog ret hurtigt efter et par minutter. Smagen er jeg ikke så vild med og føler at spearminten brænder en lille smule pga. den er stærk/kraftig.
5 3 1
Smag
Godt for hende
Godt for ham
Utrolig Jeg har igennem hele mit liv døjet med voldsomme gagreflekser, hvilket har gjort at jeg har været meget usikker mht blowjobs. Min kæreste har dog være meget forstående, og jeg har fået opbygget et okay forhold til hans penis. Jeg tog så skidtet videre og købte denne spray. Og jeg må sige, at den lever op til forventningerne. Ens bagerste del af munden og starten af halsen føles numb, og jeg kunne tage ham til roden. Det var fantastisk. Selv uden brug af sprayen, har jeg de efterfølgende gange kunne tage ham dybt. Dette er et produkt, der virker!
5 4 1
Smag
Godt for hende
Godt for ham
Waow Waow er bestemt ikke skuffet! Virker fuldstændig som håbet! Smager meget kraftigt mens ellers er der kun positive ting ved den!
5 4 1
Smag
Godt for hende
Godt for ham
Mint og dybere Smager super godt. Men virker dog ikke så lang tid af gangen. Men lige så snart man sprayer virker det efter 10 sekunder for mit vedkommende. Kan virkelig anbefales til dem med en tendens til en hurtig gagrefleks
5 4 1
Smag
Godt for hende
Godt for ham
Velsmagende og bedøvet fint Jeg har købt den med Mint og chokolade smag, og den smager fint og bedøvet svælg og munden fint.
5 5 1
Smag
Godt for hende
Godt for ham
Tog det hele på et nyt niveau. Min kæreste og jeg har længe arbejdet på deep throath, men desværre nogen gange gagger jeg hurtigt.... Så vi valgte at investere i den og hold nu op, hverken han eller jeg blev skuffet.

Den holder ikke så længe mellem 3-5 min. men jeg kunne sagtens fortsætte efter at have brugt den da det hjælp mig til at slappe mere af. Og havde en kæreste efterfølgende som var mundlam ;)
5 5 1
Smag
Godt for hende
Godt for ham
God og dårlig Jeg synes at denne mundspray er rigtigt god. Var selv i tvivl om den ville virke, men det gør den. Dog ikke så længe som jag ville ønske. Jeg føler at man skal spraye 2-3 gange hver tredje minut, hvilket for mig kan virke lidt som en buzz-killer. Men den smager godt, og den virker, da jeg aldrig har kunnet deep throat før, men kunne med denne. Mange tak :)
5 5 1

Du anmelder: Comfortably Numb Deep Throat Spray 29 ml

Hvordan vurderer du produktet? *