Crystal Clear Pussy and Ass
Crystal Clear Pussy and Ass
599,00 kr
Crystal Clear Pussy and Ass
Crystal Clear Pussy and Ass

Crystal Clear Pussy and Ass

599,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Crystal Clear Pussy and Ass er naturligt blødt og gennemsigtigt onaniprodukt med både en vaginal og en anal åbning du kan udforske.  

Det gennemsigtige materiale gør det muligt at se med når du penetrerer dukkens åbninger. Nyd de spændstige baller og de fleksible åbninger, der passer til de fleste penis størrelser.

Brug godt med vandbaseret glidecreme som f.eks. Gun Oil, når du bruger Crystal Clear Pussy and Ass så hun er rigtig våd og klar til dig og så du får den mest realistiske oplevelse. 

Crystal Clear Pussy and Ass har en kanal, der munder ud på undersiden, der gør det lettere at gøre hende ren, når du er færdig med at bruge hende. Rengør Crystal Clear Pussy and Ass med varmt vand og brug evt. en Sexlegetøj Rengøring så du er sikret en god hygiejne. Lad hende tørre grundigt efter rengøring.

Der medfølger en fjernbetjent vibrator, der kan bruges sammen med dukken. Fjernbetjeningen bruger 2 stk. AA-batterier der sælges separat.

Tip! Gem den dut, der sendes med pakken, der bruges til at mærke materialet uden at æsken åbnes. Dutten kan evt. anvendes som prop der hjælper med at holde glidecremen på plads. 

Hvis du vil passe ekstra godt på din Crystal Clear Pussy and Ass anbefaler vi at du pudrer den med Fleshlight Pulver, så overfladen holdes blød og du undgår at hun bliver klistret. 

Detaljer

MATERIALE: TRP og ASB.
FTALATFRI: Ja.
MåL: 23 cm x 25cm x 8,5 cm.
VÆGT: 3 kg
VANDTÆT: Ja.
BATTERIER: 2 STK. AA-batterier (medfølger ikke) 
MEDFØLGER: 10 ml glidecreme og 20 g pulver til efter rengøring.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 13433.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk