Shop amok på Cyber Monday! Vi forlænger de vilde Crazy Deal tilbud fra Black Week med én dag, men kl. 23.59 er det slut! Tilbuddene gælder KUN d. 28/11 2022 eller så længer lager haves.

Du har set 48 af 195 produkter
Hent flere

Cyber Monday sexlegetøj - stor rabat på populære brands

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday en stor udsalgsdag, hvor de fleste webshops har store rabatter hele dagen. Det er internetbutikkernes pendant til Black Friday og derfor falder denne udsalgsdag altid på mandagen efter ”den sorte fredag”. De to store udsalgsdage, hvis koncepter minder meget om hinanden, stammer begge fra USA. Cyber Monday er den seneste af de to udsalgsdage og den blev etableret i takt med internetbutikkernes ekspansion, som et modsvar til Black Friday. I dag er de to udsalgsdage dog ikke så nøje opdelt. Der er nemlig flere og flere detailhandlere, der kører med store udsalgskampagner på begge dage.

Cyber Monday ligger altid meget tæt på december og med de mange store rabatter, kan du med fordel købe en julegave til dig selv eller din partner denne dag. Du finder alle vores tilbud her på siden, hvor vi har masser af gode rabatter på sexlegetøj til hende, ham og par.

Hvis du ikke finder det, du ønsker her på siden, kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af frække kalendergaver eller adventsgaver, som vil give dig og din partner en endnu frækkere december. Med vores mange produkter kan du sammensætte din egen julekalender eller adventskalender og gør nedtællingen til juleaften endnu mere sexet.

Spar penge til Cyber Monday

Cyber Monday er som sagt en tradition, der stammer fra USA, hvor internetbutikker over hele verden giver store rabatter til sine kunder. Udsalgsdagen er for alvor ved at få fat i de danske netbutikker. Det gælder også her hos Sinful, hvor du denne dag finder masser af sexlegetøj i høj kvalitet til billige priser. Vi giver rabat på en lang række kvalitetsprodukter, så du endelig har muligheden for at bestille det sexlegetøj, som du har gået og kigget på og overvejet at købe.

Til Cyber Monday har vi sænket prisen på udvalgt sexlegetøj til hende, ham og par i høj kvalitet. Du kan derfor vælge at købe produkter til dig selv, som en ekstra lille julegave, men det kan også være du har fundet noget, som du gerne vil introducere din partner for.

Hvis du gerne vil bruge julen på at bringe dig og din partner endnu tættere på hinanden, både fysisk og følelsesmæssigt, kan du også kigge nærmere på vores frække julegaver til par. Her har vi samlet en masse erotisk sexlegetøj, som kan være et godt skridt på vejen til mere intimitet i parforholdet. Især her i de kolde vintermåneder.

Cyber Monday byder på store rabatter på populære brands

Til dette års Cyber Monday har vi sænket priserne på udvalgte kvalitetsprodukter fra tre populære brands. Du får store rabatter på en lang række BDSM-produkter samt vibratorer til både kvinder, mænd og par.

Med vores produkter fra Obaie har du endelig mulighed for at gøre dine frækkeste og mest kinky fantasier til virkelighed. Her får du nemlig et stort udvalg af populære fetish produkter, der kan inspirere til pirrende og udfordrende lege. Hot Octopuss er producenterne bag en række revolutionerende vibratorer til både kvinder og mænd. Du kan bruge produkterne alene til en fræk hyggeaften eller som forspil til sex sammen med din partner.

Det sidste brand, som du finder blandt vores mange Cyber Monday-tilbud er et af de mest populære og kendte brands inden for sexlegetøj til par. Det er nemlig We-Vibe, der har produceret flere forskellige par-vibratorer, som man kan bruge mens man har sex. Sexlegetøjet fra We-Vibe kan også bruges alene, da du både finder G-punktsvibratorer og rabbitvibratorer i det store sortiment.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk