Sponsorater til dildoparty og andre arrangementer

       

Dildoparty og andre arrangementer


Overvejer du at holde et dildoparty eller et andet arrangement, hvor du gerne vil have sexlegetøj med som et spændende indslag? Så kan vi måske hjælpe dig. 


For selvom vi ikke afholder dildoparties og i øjeblikket ikke har mulighed for at deltage i arrangementer som f.eks. Ladies Nights, vil vi gerne hjælpe jer, så I får en rigtig god og mindeværdig dag.


Det kan vi f.eks. gøre ved at sende gratis goodiebags til jer, der indeholder et Sinful magasin og en prøve på glidecreme.


Alternativt kan vi skræddersy goodiebags til jeres dildoparty eller arrangement. Foruden et Sinful magasin og en prøve på glidecreme, indeholder de en eller flere varer fra vores shop, alt efter hvad I ønsker. 


Prisen på de skræddersyede goodiebags afhænger af, hvad de skal indeholde og hvor mange I skal bruge. Derfor oplyser vi prisen på forespørgsel. 


Er der tale om arrangementer, der f.eks. har til formål at uddanne og undervise et hold seksualvejledere, sygeplejersker eller lign., kan vi muligvis hjælpe med understøttende informationsmateriale.


Dildoparty goodiebags

 

 

     

 

Sponsorater - sådan gør du


Hvis du gerne vil forhøre dig omkring mulighederne for at få goodiebags til dit dildoparty, informationsmateriale til dit uddannelsesarrangement eller måske omkring muligheden for at få sponsoreret produkter, skal du kontakte Helle Hartz på helle.hartz@sinful.eu
I mailen bedes du oplyse følgende:


✓ Hvilken form for arrangement det drejer sig om

✓ Hvornår arrangementet afholdes

✓ Hvor mange I bliver

✓ Hvad du gerne vil opnå, f.eks. sponsorater eller goodiebags. Hvis det drejer sig om skræddersyede goodiebags, bedes du oplyse ca. hvad budgettet er pr. person.

✓Hvis der er tale om sponsorater, bedes du oplyse hvorvidt og i hvilket omfang Sinful vil blive fremhævet som sponsor.