Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Miljø Sexlegetøj

 

 

Sig farvel til dit elektroniske sexlegetøj på den miljørigtige måde 

Har dit elektroniske sexlegetøj også set bedre dage? Hvis ja, så smid det endelig ikke ud i skraldespanden - send det i stedet til Sinful.dk! 

Vi vil nemlig gerne slå et slag for, at brugt sexlegetøj bliver afleveret korrekt på genbrugsstationerne i stedet for at blive smidt i skraldespanden eller naturen.

Derfor: send dit udtjente elektroniske sexlegetøj til os, og vi vil sørge for, at det bliver bortskaffet på en miljømæssig korrekt måde.

Sådan gør du

Rengør legetøjet omhyggeligt, og put det i en boblekuvert eller pakke. Print og vedlæg denne seddel (eller skriv selv én i hånden, hvor der står Farvel sexlegetøj).

Send herefter brevet eller pakken til:  

Sinful.dk
Tomsagervej 2
8230 Åbyhøj

BEMÆRK: Sinful.dk modtager ikke pakker pr. efterkrav.

Se på videoen herunder, hvordan man afleverer sit sexlegetøj på genbrugsstationen.

Sinful.dk er medlem af elretur

Meget sexlegetøj indeholder materialer, som kan være skadelige for miljøet, hvis de ender på forbrændingen.

Desværre smider mange deres elektroniske husholdningsapparater – herunder sexlegetøj – direkte i skraldespanden i stedet for på genbrugsstationen.

For at bidrage til en korrekt genanvendelse af elektroniske produkter, er Sinful.dk medlem af elretur. Elretur er en forening, som sørger for, at medlemsvirksomhedernes udtjente elektroniske produkter og batterier indsamles og behandles miljømæssigt korrekt. 

Læs mere om elretur

Elretur

Farvel Sexlegetøj