Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Miljø Sexlegetøj

 

 

Sig farvel til dit gamle sexlegetøj på den helt rigtige måde og få 50 kr. til at købe nyt sexlegetøj

Har dit sexlegetøj også set bedre dage? Hvis ja, så smid det endelig ikke ud i skraldespanden. Send det i stedet til Sinful.dk og få et gavekort på 50 kr., som du kan bruge i Sinful.dk shoppen.

Hos Sinful.dk vil vi gerne slå et slag for, at brugt sexlegetøj bliver afleveret korrekt på genbrugsstationerne i stedet for at blive smidt i skraldespanden eller naturen.

Derfor: send det til os, og vi vil sørge for, at det bliver bortskaffet på en miljømæssig korrekt måde. Du kan sende ALT sexlegetøj tilbage til os – det gælder hvad enten det er elektronisk eller ej.

Sådan gør du

Send dit brugte sexlegetøj til:

Sinful.dk
Tomsagervej 2
8230 Åbyhøj

BEMÆRK: Sinful.dk modtager ikke pakker pr. efterkrav.

Det er VIGTIGT, at du i pakken vedlægger en seddel med din mailadresse, så vi ved, hvem vi skal sende gavekortet til.

Når vi har modtaget dit sexlegetøj, sender vi dig en mail med gavekortet. På gavekortet står en kode, som du skal indtaste i check-ud-processen, når du køber dit nye sexlegetøj.

Se på videoen herunder, hvordan man afleverer sit sexlegetøj på genbrugsstationen.

Betingelser for kampagnen

Du kan sende ALT sexlegetøj tilbage til os, som du ønsker skal bortskaffes. Det gælder såvel elektronisk som ikke-elektronisk sexlegetøj.

Vi udsteder max. ét gavekort pr. mailadresse og person. Du kan altså ikke få flere gavekort, hvis du sender flere stykker sexlegetøj til os. Men du er selvfølgelig velkommen til at sende alt det med, som du har liggende.

Du kan kun bruge én gavekortkode pr. ordre, som du aflægger hos Sinful.dk.
Du kan ALTID sende dit brugte sexlegetøj til Sinful.dk. Men ønsker du at modtage gavekortet på 50 kr., skal vi have dit sexlegetøj inden d. 15 maj 2012.

Gavekortet kan bruges indtil d. 30. juni 2012.

Sinful.dk er medlem af elretur

Meget sexlegetøj indeholder materialer, som kan være skadelige for miljøet, hvis de ender på forbrændingen.

Desværre smider mange deres elektroniske husholdningsapparater – herunder sexlegetøj – direkte i skraldespanden i stedet for på genbrugsstationen.

For at bidrage til en korrekt genanvendelse af elektroniske produkter, er Sinful.dk medlem af elretur. Elretur er en forening, som sørger for, at medlemsvirksomhedernes udtjente produkter og batterier indsamles og behandles miljømæssigt korrekt. 

Læs mere om elretur

Elretur

Farvel Sexlegetøj