Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger du det rigtige kyskhedsbælte

Det kan være svært at finde det perfekte kyskhedsbælte. Derfor har vi lavet en guide og samlet nogle af de spørgsmål, vi ofte får omkring kyskhedsbælterne:

Hvordan finder jeg det rigtige kyskhedsbælte?

Der findes kyskhedsbælter i forskellige former og størrelser og vi anbefaler derfor, at du altid måler din penis, inden du bestiller. Kyskhedsbælterne er lavet til at være behagelige at ha’ på, men komforten er betinget af, at du får den rigtige størrelse. Ved at måle din penis, er du sikker på, at du hverken får et kyskhedsbælte, der er for stort, så det ikke har den ønskede effekt, eller for et, som er for småt, så det giver gener.

For at finde det korrekte mål skal du måle afstanden fra penisroden til spidsen af penis, når penis er helt afslappet. Når du har målene kan du derefter vælge det kyskhedsbælte efter hvilken form og hvilket materiale, du foretrækker.  

Hvor længe kan jeg ha’ kyskhedsbæltet på?

Som udgangspunkt kan du bære kyskhedsbæltet lige så længe, det er behageligt for dig. Om du bruger det timevis eller dagevis er derfor helt op til dig, så længe du lytter til din krop. Mærker du nogen form for gener, når du har kyskhedsbæltet på, skal du straks tage det af.

Hvad hvis jeg får erektion mens jeg bruger kyskhedsbæltet?

Det kan sagtens ske, at du får erektion, når du har kyskhedsbæltet på. Kyskhedsbæltet forhindrer nemlig ikke erektion, der kommer som resultat af øget blodgennemstrømning i penis. Får du erektion mens kyskhedsbæltet er i brug, vil erektionen fylde penisburet, som så vil begrænse erektionen. 

Hvad hvis jeg mister nøglen mens kyskhedsbæltet er låst?

Hvis der opstår en situation, hvor det er nødvendigt at fjerne låsen fra kyskhedsbæltet hurtigt og uden nøgle, kan man få hængelåsen op ved at vride den. Under vriddet brækker den indvendige låsepind så låsen åbnes og det bliver dermed det muligt at tage kyskhedsbæltet af, uden at skulle bruge værktøj. 

Hvordan kommer jeg godt i gang med kyskhedsbæltet?

Det er en god ide at starte med et kyskheds sæt, som f.eks. den award vindende CB-6000s, der indeholder alt, hvad du har brug for, for at komme i gang.  Mange starter ud med at bære kyskhedsbæltet i et par timer eller over en weekend, når de prøver deres kyskhedsbælte for første gang. Det er meget forskelligt om man foretrækker at bruge kyskhedsbæltet til kortvarig fornøjelse eller længerevarende lege for at øge intimiteten eller nægte orgasme.

Kan jeg bære kyskhedsbæltet mens jeg rejser? 

Alle kyskhedsbælter fra CB-X er godkendte og tilladte til rejser, hvor du skal igennem en metaldetektor. Som udgangspunkt kan du dog også bruge alle andre kyskhedsbælter, der er lavet af plast. Vi gør opmærksom på, at du bør bruge en hængelås af plastik, når du skal igennem en metaldetektor, da hængelåse af metal vil starte alarmen.

Er det svært at bruge kyskhedsbælter?

De første gange, man bruger kyskhedsbælter, kan det tage lidt ekstra tid, da man lige skal finde de indstillinger, der passer bedst til en, men derefter er de lette at bruge. Den største udfordring er at finde en komfortabel indstilling til kyskhedsbæltet og det kan tage lidt tid, da der kan komme rejsning undervejs, når de forskellige indstillinger afprøves.

Har du brug for mere hjælp til at finde det rigtige kyskhedsbælte?

Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk, hvis du har brug for råd og vejledning, når du skal finde den penisring, der passer dig bedst.

Alle Produkter

Filter

10 vare(r)

10 vare(r)