Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger I en strap-on


Hvis du og din partner vil opnå endnu større nydelse sammen, så kan strap-on dildoer være et godt sexlegetøj for jer. Hvilken strap-on der passer til jer, afhænger af, hvad I ønsker at opnå med dildoen. Ved nogle strap-ons er det også vigtigt at overveje, hvilket harness og hvilken O-ring I foretrækker. Nedenfor kan I læse hvilke ting I bør overveje for at finde frem til den helt rigtige strap-on:

Harness

Når I skal vælge en strap-on, er det først og fremmest vigtigt at overveje, om I ønsker en strap-on med harness eller en harness-fri strap-on. En  harness-fri strap-on  er en dildo, der bruges helt uden remme. Den føres op i giverens skede og holdes fast med bækkenbundsmusklerne. Dermed er dildoen stimulerende for både giveren og modtageren på samme tid. Harness-fri strap-ons anbefales specielt til de øvede brugere og mange vil skulle lære dildoen at kende, før de får optimal nydelse af den.

En dildo med harness, derimod, er en dildo, der spændes rundt om livet med en eller flere remme. Dermed er dildoen nem at tage på og nem at bruge, og denne type strap-on anbefales derfor til begyndere inden for strap-on sex. Ofte vil konstruktionen på denne type strap-on dog gøre så giveren ikke bliver fysisk stimuleret under akten. 

Vælger I en strap-on med harness, så findes der både færdige strap-on sæt, der er klar til brug og som indeholder både harness og dildo, og separate harness - og strap-on dildoer , som I kan sammensætte, som I har lyst. Ønsker I dobbelt penetrering, kan det ske med et harness sæt som f.eks. Sportsheets Dobbelt Penetration Harness.

Der findes forskellige harness alt efter, hvilket design I foretrækker og hvor bredt, I ønsker det. Nogle harness, som f.eks. Sportsheet harness med korsetlukning, har brede stropper og et polstret rygstykke, mens f.eks. Dos Santos Deluxe Harness har smalle stropper og et uden rygstykke. 

Dildo

Hvis det er første gang, I skal eksperimentere med en strap-on eller hvis I skal bruge dildoen til anal stimulation, kan det være en fordel, at dildoen er mindre i størrelsen. Af de mindre strap-ons kan vi f.eks. anbefale Fun Factory Share XS og Tantus’ Beginner Kit. Hvis I derimod er erfarne eller I ønsker mere fyldig stimulation, kan en stor dildo være at foretrække. Her kan vi f.eks. anbefale Fun Factory Share XL

Ønsker I en ekstra stimulerende oplevelse, findes der strap-ons med vibrator, ligesom der også findes hule strap-ons, der ofte er større og længere end andre strap-ons, og som kan bruges af mænd, der ønsker en hårdere rejsning.

Mange strap-on dildoer er produceret i PVC eller silikone og er dermed faste men fleksible, så de er effektive og dejlige i brug. Vi anbefaler, at I anvender en vandbaseret glidecreme sammen med strap-ons af PVC og silikone, da det gør dem mere behagelige at føre ind og desuden gør oplevelsen med dildoen endnu bedre. 

O-ring

Strap-on harnesses, hvor I selv kan bestemme hvilken dildo I ønsker, vil oftest være forsynet med en O-ring. O-ringen sidder på forsiden af harnesset og det er den, der holder dildoen på plads og dermed den, som bestemmer, hvilken størrelse dildo, I kan bruge. Derfor er det altid en god idé at være opmærksom på O-ringens størrelse, når I vælger både harness og dildo, så I er sikre på, at jeres nye sexlegetøj passer sammen.

Strap-ons fra Doc Johnson bruger ikke O-ringe men et såkaldt Vac-U-Lock system, der er kompatibelt med alle Vac-U-Lock dildoer uanset størrelse.

Alle Produkter

Filter

3 vare(r)

3 vare(r)