Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger du elektro sex apparat - guide til elektro sex

Hvad er elektro sex?

Elektro sex er hvor man stimulerer de erogene zoner med elektrisk energi og impulser. Ved at berøre og forbinde kroppen med elektro legetøj, kan elektrisk energi passere gennem nerverne og give pulserende og nærmest vibrerende fornemmelser, hvilket mange finder utrolig pirrende. Du kan eksperimentere med elektro sex ved at kombinere et elektro apparat med forskellige slags elektro tilbehør. I Sinful.dk shoppen finder du både elektro sex apparater og tilbehør, som kan nydes alene og sammen med en partner. 

Hvordan føles elektrosex?

Mange forbinder elektrosex med egentlig smerte, men faktisk føles de elektriske impulser fra et elektro apparat som en mellemting mellem elektrisk summen og en varmende vibrator. Du kan selv justere impulsernes styrke, så de passer til dig. 

Kan elektro sex være farligt? 

Elektro sexlegetøj er sikkert at anvende, da den elektricitet, som tillades i elektro sexlegetøj, er minimal. Der er ikke tale om en egentlig smerte, men snarere en anderledes form for pirrende stimulation end den, som man kan opnå med ”almindeligt” sexlegetøj. Der er dog nogle få forholdsregler, som du bør notere i forbindelse med elektro sex:

-Har du hjerteproblemer eller pacemaker bør du ikke eksperimentere med elektro sex.
-Det samme gælder, hvis du er gravid.
-Brug ikke elektro sex legetøj, hvis du føler dig dehydreret, udmattet, underernæret eller skidt tilpas.
-Brug ikke elektro sex legetøj på irriteret hud.
-Sørg altid for, at der er slukket for strømmen, når du indsætter eller sætter elektrotilbehøret på kroppen.
-Læs instruktionerne og lær elektro apparatet at kende, og start altid forsigtigt ud.  

Sådan vælger du elektro apparat

Hvis du vil i gang med at eksperimentere med elektro sex, skal du først og fremmest anskaffe et elektro apparat. Det er her, du styrer styrken, vibrationerne og pulseringen. Hvilket apparat du skal vælge, vil afhænge af, hvor avanceret du ønsker det, og hvor meget du vil betale. Der er som sådan ikke nogen af apparaterne, der er bedre end andre - nogle er blot mere simple at bruge end andre. 

Hvis du er ny indenfor elektrosex eller du ønsker et simpelt apparat, har vi to forskellige, der begge er enkle og nemme at gå til. Der medfølger elektroder til begge apparater - elektroder, der er beregnet til at klistre på huden, hvor du vil mærke de elektriske impulser. Det første sæt er EletraStim ElectroPads Elektra Sæt, en lille boks med fire knapper, hvor du nemt kan styre styrken og vælge mellem 7 forskellige vibrationsprogrammer. Det andet sæt er Mystim Pure Vibes Analog apparatet, der styres nemt og hurtigt via to drejehjul.

Er du øvet eller ønsker du et mere avanceret apparat, så er Rimba Electro Sex Box et godt valg. Box’en har en stor LCD skærm, hvor du kan følge styrken af vibrationerne samt hele fire udgange, så der virkelig er mulighed for en varierende stimulation. Med til dette apparat medfølger også elektroder til huden. Sidst, men på ingen måde mindst, har vi Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, der styres med to drejehjul og som har en digital skærm, du kan følge med på. Du kan både justere hjulene og displayet med de forskellige knapper.

Sådan vælger du elektro sex tilbehør

Der findes en lang række forskelligt elektro sex tilbehør - ud over de elektroder, der medfølger, når man køber et elektro apparat - så noget af det vigtigste, du skal overveje, når du leder efter elektro sex tilbehør, er hvad du gerne vil bruge tilbehøret til. Skal det f.eks. bruges vaginalt, analt eller over hele kroppen? Og hvilket materiale kan du lide?

En anden vigtig ting er selvfølgelig, om tilbehøret passer sammen med ditelektro sex apparat. Men hvordan ved man, at præcis det elektroapparat, man har, passer til det tilbehør, som man gerne vil have?

Det tilbehør, som vi sælger i Sinful.dk shoppen, kan overordnet set deles op i tre grupper: Mystim tilbehør i hvid plast, Mystim tilbehør i stål og ElectraStim tilbehør. Med til apparaterne hører typisk forbindelsesledninger, som forbinder boksen med tilbehøret. Det er forbindelsesledningernes udgående, som skal passe til tilbehøret for, at I kan tilslutte det.

Både Mystim Tension Lover, Mystim Pure Vibes og Rimba Elektrosex Box passe som udgangspunkt til alt tilbehør, dog med disse få undtagelser: Rimba Electro Sex Box passer IKKE til Mystim Casanova (som er hvid) eller til Mystim tilbehør, som er fremstillet af stål. Grunden til dette er, at Rimba apparatet ikke har rund-stik indgang, hvilket ståltilbehøret og Casanova fra Mystim har.

Under fanebladet 'Detaljer' på de forskellige produktsider, kan du se, hvilken indgangs-/udgangs-stik de har. Men du går ikke galt i byen, hvis du altid følger retningslinjerne ovenfor.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Alle Produkter

Filter

10 vare(r)

10 vare(r)