Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Sådan vælger du elektro sex tilbehør

Der findes en lang række forskelligt elektro sex tilbehør - ud over de elektroder, der medfølger, når man køber et elektro apparat -  så noget af det vigtigste, du skal overveje, når du leder efter elektro sex tilbehør, er hvad du gerne vil bruge tilbehøret til. Skal det f.eks. bruges vaginalt, analt eller over hele kroppen? Og hvilket materiale kan du lide?

En anden vigtig ting er selvfølgelig, om tilbehøret passer sammen med ditelektro sex apparat. Men hvordan ved man, at præcis det elektroapparat, man har, passer til det tilbehør, som man gerne vil have?

Det tilbehør, som vi sælger i Sinful.dk shoppen, kan overordnet set deles op i tre grupper: Mystim tilbehør i hvid plast, Mystim tilbehør i stål og ElectraStim tilbehør. Med til apparaterne hører typisk forbindelsesledninger, som forbinder boksen med tilbehøret. Det er forbindelsesledningernes udgående, som skal passe til tilbehøret for, at I kan tilslutte det.

Både Mystim Tension Lover, Mystim Pure Vibes og Rimba Elektrosex Box passe som udgangspunkt til alt tilbehør, dog med disse få undtagelser: Rimba Electro Sex Box passer IKKE til Mystim Casanova (som er hvid) eller til Mystim tilbehør, som er fremstillet af stål. Grunden til dette er, at Rimba apparatet ikke har rund-stik indgang, hvilket ståltilbehøret og Casanova fra Mystim har.

Under fanebladet 'Detaljer' på de forskellige produktsider, kan du se, hvilken indgangs-/udgangs-stik de har. Men du går ikke galt i byen, hvis du altid følger retningslinjerne ovenfor.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Alle Produkter

Filter

9 vare(r)

9 vare(r)