Fifty Shades of Grey Begynder Bondage Kit
Fifty Shades of Grey Begynder Bondage Kit
529,00 kr
Beginners Bondage Kit
Fifty Shades of Grey Submit to Me Beginners Bondage Kit
Begynder Bondage Kit

Fifty Shades of Grey Begynder Bondage Kit

529,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Det officielle Fifty Shades of Grey Submit to Me Beginners Bondage Kit, er et meget populært bondage sæt som også bliver anbefalet af Tidens Kvinder;

"I kølvandet på Fifty Shades of Grey-trilogien er interessen for BDSM for alvor blusset op i mange af landets soveværelser. Mange kvinder er blevet inspireret af de hede saftige scener fra bogen, og nu vil vi gerne domineres. Men hvordan griber I det lige an, hvis I ikke har prøvet det før? Med dette sæt får du de ting, du skal bruge for at prøve nogle af de frække scener fra filmen af derhjemme – uden at det bliver for voldsomt eller grænseoverskridende."
- Helle Hartz, TidensKvinder.dk

"Submit to Me" bondage sættet er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er godkendt af selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

Bondage kittet, består af en spanking paddle, et blindfold og 4 satin bindebånd. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at eksperimentere med bondage lege. 

Sæt blindfoldet på din elskede. Uden syn og lys vil alle - selv blide - berøringer og kys føles meget intense.

Brug de 4 bindebånd til at binde din partners hænder og fødder. Bind dem sammen eller bind dem til sengen og ta’ den fulde kontrol over legen og din partners nydelse. I hvert bindebånd sidder en D-ring, som gør, at de ikke løsner sig. Bindebåndene er lavet af satin og er derfor meget behagelige at have på.

Spanking paddlen er på den ene side polstret med det blødeste satin og den anden side med kunstlæder. Dette gør det muligt at starte ud med milde slag og strejf fra satin-siden og herefter øge intensiteten med skarpere slag fra kunslæder-siden. Under satinet er paddlen polstret med blød neopren for at sikre de blide slag.

Begynder bondage sættet leveres i en flot sort gaveæske. I æsken medfølger også en sort satin pose, som du kan bruge til at opbevare sættet i.

Husk, at aftale et stop-ord, inden legen går i gang, som I kan bruge, hvis én af jer ønsker at legen skal stoppe.

Detaljer

MATERIALE: Satin, kunslæder.
LÆNGDE BINDEBÅND: 133 cm.
INDEHOLDER: 1 x blindfold, 4 x bindebånd, 1 x spanking paddle, 1 x gaveæske, 1 x satin opbevaringspose.
SAMLET VÆGT: 223 g.

VARENUMMER: 13117.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk