Fleshjack Vibro Pink Bottom Cyclone
Fleshjack Vibro Pink Bottom Cyclone
599,00 kr
Fleshjack Vibro
Fleshjack Vibro
Fleshjack Vibro

Fleshjack Vibro Pink Bottom Cyclone

4.6 (1)
599,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Flashjack Vibro Pink Bottom Cyclone er et super intenst onaniprodukt. Den spiral formede cyklon struktur giver en stram og pirrende fornemmelse, og som prikken over i'et kan du placere de medfølgende vibrator bullets i det naturtro Superskin.

Flashjack Vibro Pink Bottom Cyclone passer til stort set alle penis størrelser og er utrolig let at rengøre efter brug. Inden brug er det vigtigt at påføre glidecreme (vandbaseret) for at opnå den mest realistiske oplevelse.

Når du benytter Flashjack kan du selv styre, hvor intensiv oplevelsen skal være ved at skrue på et låg, der sidder i bunden. Lukker du låget til, bliver der dannet vakuum og oplevelsen bliver endnu mere intens. Du kan nyde din Flashjack alene eller lade din partner give dig en fræk oplevelse med den.

Detaljer

STRUKTUR: Pink Cyclone Texture™.
MATERIALE: Real Feel Superskin™.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE:: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 - 1,9 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: 3 x LR44 (10 medfølger).
LYDNIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 1 simpel knap.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11138.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Synd

Det er et virkelig godt legetøj, bare synd at man bliver nødt til at købe pulver. For folk derude der overvejer at købe og undlade pulver, LAD VÆRE! køb det, ellers ender den lyserøde del af fleshlighten som alt andet "slimet" legetøj fra barndommen, som f.eks de hænder man kunne slå andre med, men som altid endte på jordenog blev hammer beskidte. En god idé er også at købe glidecreme, det er virkelig svært at få den ind ellers, men det er let nok at rengøre. Det er lidt svært at have tiltørre med mindre man bor alene hjemme selvfølgelig. Men det er det værd! Der er orgasme garanti! Selv for de mest udholdende! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk