Fun Factory Curve Silikone G-punkts Dildo
Fun Factory Curve Silikone G-punkts Dildo
259,00 kr
Læg i kurv
Fun Factory Curve
Fun Factory Curve
Fun Factory Curve
Fun Factory Curve

Fun Factory Curve Silikone G-punkts Dildo

4.5 (2)
259,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Ønsker du at opnå den populære G-punkts orgasme, som er en meget nydelsesfuld form for orgasme, er denne Fun Factory Curve G-punkts dildo et rigtig godt valg. Den har nemlig den krumning, der skal til for, at dit G-punkts område kan blive stimuleret optimalt.

G-punkts dildoen er meget ergonomisk i formen og har desuden et håndtag i enden, så du nemt kan lave de nødvendige stød, der skal til for at ramme G-punktet.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme med G-punkts dildoen, da dette vil give den bedste oplevelse, f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj.

Curve er fremstillet i blødt medicinsk silikone (100 % ftalatfri) og er derfor meget blød og fleksibel. Den er dog samtidig meget stabil og har den optimale stivhed til at kunne ramme dit G-punkt.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 20 cm x 2,5 - 4,8 cm.
VANDTÆT:Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 10356.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
I´m in heaven

Super lækker dildo, pirre mit g-punkt på den mest fantastiske måde, den første dildo jeg har prøvet der kan give mig g-punkts orgasme... og jeg får orgasme hver gang jeg bruger den ( og det er tit) , mit nye ynglings legetøj. Nem at holde ved. Læs mere

-
5 5 1
Lækker kvalitets dildo

Her har du en lækker størrelse dildo som både er nem at bruge og flot at se på. Dens overflade er fin mat og silkeblød. Den rammer mit g-punkt perfekt, så denne dildo er uundværlig for mig i min legetøjskasse;-) Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk