Fun Factory Elegance Opladelig Dildo Vibrator
Fun Factory Elegance Opladelig Dildo Vibrator
599,00 kr
Læg i kurv
Elegance G4
Elegance G4
Elegance G4
Elegance G4

Fun Factory Elegance Opladelig Dildo Vibrator

4.9 (1)
599,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Elegance giver dig både fylde, kraftige vibrationer og stilfuldt design.

Dildo vibratoren hører til i den store ende af dildo-skalaen og er i det hele taget meget realistisk i sin størrelse. I sin form er Elegance dog på ingen måder naturtro og kan derfor give dig en helt anderledes form for stimulation end mange andre dildoer på markedet. 

Elegance har en spids form, som gør det muligt for dig at stimulere meget målrettet op imod din skedevæg. 

Vibratoren har en såkaldt KeyLock funktion, der forhindrer, at den starter af sig selv i skuffen eller kufferten. Hold FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder for at låse dit legetøj op. Når du har låst den op, tænder du for den, og så kan du vælge mellem 9 forskellige stimulerende (lydsvage) vibrations niveauer. I bunden har den et meget ergonomisk udformet håndtag, som gør den meget nem at håndtere. 

Elegance er ikke blot en meget stimulerende dildo, den er også pæn at se på. Den medicinske silikone giver Elegance et meget stilrent look og gør den desuden utrolig blød at have med at gøre. Trods den bløde overflade er den dog stadig god og fast. 

Dildoen er genopladelig, og du slipper derfor helt for at bekymre dig om batterier. Der medfølger en Click 'n' Charge USB-oplader, når du køber vibratoren.

Da den er vandtæt, kan du også tage den med i bad. Og den er nem at rengøre: Skyl den i varmt vand og brug efterfølgende en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

 

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 21,5 x 4,4 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Opladeligt lithium (USB-oplader medfølger)
VIBRATIONSNIVEAU: 9 forskellige.
LYDNIVEAU: Forholdsvis støjsvag.
INTERFACE: 3 knapper.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 11153.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Lækker sag

Dette produkt har mange fordele: Jeg har den i "brombær"-farven, og den er virkelig smuk -både i brug og på natbordet, Den er lavet i et super blødt materiale, som er behageligt mod huden. På trods af dens størrelse er den forholdsvis let, at indføre, fordi den har en lidt spids form. Den har rigtig mange viberationer ogprogrammer -alle super skønne. Produktet har ikke rigtig nogle bagdele. Men den er ikke helt lydløs, men meget lydsvag i forhold til meget andet sexlegetøj på markedet.Den er en ordenlig omgang for nybegyndere, så brug den med masser af glidecreme, og hvis du mener, at størrelsen (og gørelsen) faktisk betyder noget ;) Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk