Fun Factory Mr Pink Design Dildo
Fun Factory Mr Pink Design Dildo
359,00 kr
design dildo
design dildo

Fun Factory Mr Pink Design Dildo

4.8 (1)
359,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Designeren Karim Rashid har designet denne lækre dildo, Mr. Pink, for tyske Fun Factory. Ikke blot er den lækre design dildo skøn at se på med sin pink farve, den er også utrolig alsidig og meget effektiv.

Mr. Pink design dildo har hverken vibrationer eller rotationer. I stedet har den en form, som gør den utrolig effektiv at bruge. Den bølgede form med forhøjninger gør den virkelig til et nydelsesprodukt, og så er den pga. den ergonomiske form meget nem at håndtere.

Den smukke design dildo ligger perfekt i hånden og er derfor også ideel at bruge med en partner.

Én af de absolutte fordele ved denne dildo er, at du kan bruge den både vaginalt og analt. Og derudover kan du bruge begge ender af den. Hvordan du bruger den, vil afhænge af, hvad du er til, og hvor meget fylde du ønsker. F.eks. har den ene ende noget mere fylde end den anden.

Med design dildoens smalle ende kan du stimulere meget målrettet, og mange kvinder vil endda kunne ramme G-punktet med den pga. dens lette krumning. Dildoens midterste forhøjning vil stimulere dig ved skeded/anus indgangen, når du bruger den.

Mr. Pink er fremstillet i medicinsk silikone og er derfor meget behagelig at bruge. Den er utrolig fleksibel og kan bøjes på alle leder og kanter - dog uden at den mister sin stimulerende hårdhed.

For at få den bedste oplevelse med denne Fun Factiry Mr Pink design dildo anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med - f.eks. Fun Factorys egen glidecreme til sexlegetøj. Det kan desuden være en fordel at bruge Fun Factorys sexlegetøjsrens når du rengør Mr Pink efter brug.

Detaljer

MATERIALE: Design dildo fremstillet i medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
FLEKSIBEL/BØJELIG: Ja.
LÆNGDE: 20,5 cm.
BREDDE: 4 cm (bredeste stykke). 1,5 cm (smalleste stykke).
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

VARENUMMER: 12883.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Rigtig effektiv og smuk

Dette feminine produkt pynter virkelig i min samling. Den er rigtig god til begyndere, da de to ender har forskellige størrelser. Den har en jævn og glat overflade, så den er rar at bruge. På grund af dens længde er den især god for partnere. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk